Edirne///22

Selam ilksah
Hadi kızlar azcık muhabbet,azcık ekşın,azcık heycan kaydirigubbakcemile2

merhaba güzel Edirne'min güzel insanları.bende Edirneliyim ama edirnede yaşamıyorum.Çoook severim memleketimi.

ıyı aksamlar kızlar belkı bende esımın ısı dolayısıyla 4..5 ay sonra edırneye gelebılırım nasıl bıyer ınsanlar bılgı veren olursa ck sevınırımı nasıl gecım sartları nasıl ck merak edıyorum

ozellıkle edırne havsayı bıraz anlatabılırmısınız canlarım

merhaba edirne çok güzeldir..
Havsa da çok güzel şirin bir ilçesidir.Edirne merkezede yakındır.Edirnenin insanları çok iyidir.Asla tutucu olmaz.Çok açık görüşlüdürler.Rahat edeceğine eminim Havsada..rahat ol..

verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederım tatlım .bende sıcakkanlı bı ınsanımdır ınsallah guzel arkadaslıklar kurarım edırne havsaya selamlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar Üniverstenin Ayşekadın Yerleşkesinin karşısındaki yolda kaldırımları falan düzenlediler,çok güzel oldu.Göreniniz varmı bilmem ama :) Bu arada bugün havada soğumaya başladı yavaş yavaş.Kışı sevmiyorum :umursamaz:

Son düzenleme:
Edirne de kış pek güzel olmuyor kuru soğuğu çook kötü

merhabalarr kimseler gelmez olmuş buraya.
candannn sana msj attım ama geldimi ki?

merhabaa msj geldi evt :)bende edirneli sayılırım artık eşimin işi için geldik buraya 1 seneyi geçti burada oturuyoruz 10 aylık bi oğluşum var onu büyütüyorum.burda kimseyi tanımıyorum bende edirneliler diye bi konu açmıştım ama kimse oralı bile olmadı :)

selam arkadaslar ben de 1.5 yıldır edırne lı sayılırım. Ankara dan sofya aya ıs ıcın geldık. 9 kere falan edırne ye geldım. cok ta sevdım. genelde dsı ya da sımsek otelde kalıyorum. aynı cadde uzerınde herseyı bulmak ınanılmaz rahat gelıyor bana. buyuksehırden gelen bırı olarak tabıı. ınsanlarıda cok ıyı. ıayrıca yazın da erıklı ye gıttım. kaldıgım otel rezalettı gercı ama denızı mukemmeldı. inanın bazen ımkanım bol olsada dıyorum edırne den 1 oda salon bır ev alabılsem. 15 gunde bır gelırdım. hepınıze selamlar

Hu huuEdirneli bağyanlar neredesiniz.
İstanbul'da yaşıyorum ama ben de Edirneliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…