Edirne///22

Bende Edirne'denim.Geçen gün alışverişe çıktım kızlar herşey çok ucuzlamış ya şaşırdım vallah :)

Kızlar patlama oldu,a101'e ses bombası koymuşlar.Burda da rahat gezemiycez artık :KK43:

Merhebe kızlar.Eşimin işi nedeniyle Edirneye taşınalı 1 ay oldu.Ekol hastanesinin orda oturuyorum kızımla çok yalnızız buralarda oturan arkadaşlarımız varsa tanışmak işteriz.kızım 2 buçuk yaşında havalarda kötü olunca çok sıkılıyor tabi onunla bende..

Hey Trakyalılarrrr bende Edirne 'de olmasamda size çok yakınım . Kırklarelinden selamlarrr :KK16::KK16::KK16:

Kızlar duydunuz mu akşam fly pub'a haraççılar gitmiş mekan sahibi para vermeyince rastgele ateş etmişler 1 kişi ölmüş 2 kişi yaralanmış yazık olmuş adama :KK5: En çok gittiğim mekanlardan biri,Edirne'yi de bozmaya çalışıyolar yahu yazık günah hiç can güvenliğimiz yok :KK20: Kapıya koruma falan dikerler heralde artık.

Kendi memleketimden soğuttular beni 3 ay içerisinde. 2 sene önce üniversite tercihimi memleketim diye Edirne'ye yaptım. YAPMAZ OLAYDIM! Özel yurtlar kampüse çok uzak diye yurt tercih ettirmedi ailem işte 1+0 yada 1+1 ev bulalım dedi hem bizde rahat girer rahat çıkarız dediler. Kabul ettim başladık ev aramaya.

Bir ev bulduk 39metrekare hatta esprisi yapıldı bak yine trakya gibisinden. Eşya dahil değil, fatıra dahil değil, ısıtma yok. Ve o kadarcık evin fiyatı 950lira aylık dendi. Dedim abi triblex değil 39metrekare ev naptın bide abide hacı adam durup bana demez mi, bizimde işimiz bu evde yatarak para kazanıyoruz verirsen ver vermessende git başka ev bul! Sinirlendik annemle çıktık ev arıyoruz tüm evler 800-1000 lira arası sanki İstanbul'da Bahçeşehir'de ev arıyoruz. Ki İstanbulda Bahçeşehir'de oturuyorum ben aylık kiramız 700lira ve kapıcı bile dahil buna. Ve evimiz 2+1 yani. Çok şaşırdım ev bulamadık özel yurda gidip kayıt yaptırdım dönemlik. Orasıda 650lira aldı her ay ne yemek var ne baska bişey kuru bi yatak utanmasalar bizi araba fırcasıyla yıkıcaklar tarzı banyoları olan bir yer. Simdi bunu neden anlattım söyleyeyim böyle insanlarımız var bizim öğrencilere destek değil köstek oluyorlar. Bunlar varken trakyamız ne güzelleşir ne gelişir. İnsanları para hırsı bürümüş resmen.

Daha sonrasındada bahar döneminde yatay geçişle sakarya üniversitesine geçtim. Bi ev tuttum. Fiyatı 350lira 1+0 ev tek kişilik, internet elektrik su doğalgaz parasını ev sahibi ödüyor eşyalar sıfır. Ve o amcada hacı. Allah razı olsun ondan...

Edirne'nin güzel bayanları :KK16:
Ben de Edirne'liyim ve burda yaşıyorum....
Annemle babam balkan göçmeni, Selanik'ten göçmüş bizimkiler :)
Muhabbet etmek, burayı özleyen hemşehrilerime şimdiki Edirne'yi anlatmak çok isterim :KK34:
Sevgiler :KK34:

Edirne'nin güzel bayanları :KK16:
Ben de Edirne'liyim ve burda yaşıyorum....
Annemle babam balkan göçmeni, Selanik'ten göçmüş bizimkiler :)
Muhabbet etmek, burayı özleyen hemşehrilerime şimdiki Edirne'yi anlatmak çok isterim :KK34:
Sevgiler :KK34:
merhaba bende Edirne Uzunköprülüyüm çok önceden yazmışsınız bu yazıyı ama belki tekrar bi muhabbet ortamı kurulabilir

Edirne Keşan 4 yılım geçti benim. Ne güzellerdi... Özlediimmmm :KK68:
Bende orada doğdum ama istanbula gelmişiz 2 buçuk yaşımda çok bilmiyorum yani arada gezmeye gittiğimde gördüm güzelliklerini benim Trakya da sevmedğim bi kaç yön var ama Trakyalıyız yani :)

Bende orada doğdum ama istanbula gelmişiz 2 buçuk yaşımda çok bilmiyorum yani arada gezmeye gittiğimde gördüm güzelliklerini benim Trakya da sevmedğim bi kaç yön var ama Trakyalıyız yani :)
Benimde sevmediğim yönleri var elbette ama çok güzel yıllarım anılarım olduğu için seviyorum oraları :)

X