merhaba bende Edirne Uzunköprülüyüm çok önceden yazmışsınız bu yazıyı ama belki tekrar bi muhabbet ortamı kurulabilirEdirne'nin güzel bayanları
Ben de Edirne'liyim ve burda yaşıyorum....
Annemle babam balkan göçmeni, Selanik'ten göçmüş bizimkiler :)
Muhabbet etmek, burayı özleyen hemşehrilerime şimdiki Edirne'yi anlatmak çok isterim
Sevgiler
Bende orada doğdum ama istanbula gelmişiz 2 buçuk yaşımda çok bilmiyorum yani arada gezmeye gittiğimde gördüm güzelliklerini benim Trakya da sevmedğim bi kaç yön var ama Trakyalıyız yani :)Edirne Keşan 4 yılım geçti benim. Ne güzellerdi... Özlediimmmm
Benimde sevmediğim yönleri var elbette ama çok güzel yıllarım anılarım olduğu için seviyorum oraları :)Bende orada doğdum ama istanbula gelmişiz 2 buçuk yaşımda çok bilmiyorum yani arada gezmeye gittiğimde gördüm güzelliklerini benim Trakya da sevmedğim bi kaç yön var ama Trakyalıyız yani :)
orda mı okudunuzBenimde sevmediğim yönleri var elbette ama çok güzel yıllarım anılarım olduğu için seviyorum oraları :)
Hayır ilk görev yerim, ilk göz ağrım :)orda mı okudunuz
anladım ilkler başkadır insanın hayatında sizinde öyle olmuş :) ne güzel birisinin memleketimde ilkleri olmasıHayır ilk görev yerim, ilk göz ağrım :)
Eveetttt güzel bir memleket vesselamanladım ilkler başkadır insanın hayatında sizinde öyle olmuş :) ne güzel birisinin memleketimde ilkleri olması
Siz nerelisinizEveetttt güzel bir memleket vesselam