Edepli edebinden susar, edepsiz susturduğunu sanar.

Disiplin cezası demiş burda da canım. Ama hangi disiplin cezası onu bilmiyorum
Meslekten men olduğunu dayımdan duymuştum yıllar önce. Avukattır o da. Yüz kızartıcı olay oluyor normal memur değiller. Emniyet ve askeri personelde çok sıkı bu konular. Asla görmezden gelmezler

Meslekten men olduğunu dayımdan duymuştum yıllar önce. Avukattır o da. Yüz kızartıcı olay oluyor normal memur değiller. Emniyet ve askeri personelde çok sıkı bu konular. Asla görmezden gelmezler
Askeri personel yani ve gayet görmezden gelindi. Dayın iyi bir avukatmış bu yaptırımı uygulattığına göre tebrik ettim.

İyi günler kızlar. Başlık tam şuan yaşadığım durum. Dün akşam bana anlaşmalı boşanma protokolü gönderdi toplam maddi manevi 30 bin tazminat çocuğa 500 ve ben çalışmıyorum. 11 aydır artık 1 lirası kursağımızdan geçmedi. Yani destek olmadı.
Neyse ben kabul etmeyeceğimi söyledim vay efendim kafama sıkarım, bir canım var öleyim de hiç birşey alama sanki istediğimi babasının hayrına verecek ben 50 bin istedim gayet makul bir fiyat, ve 750 çocuğa. Bu kadar şeye rağmen kendime yakıştırıp nafaka istemedim. Allahım msjlarda resmen elinde olsa beni öldürecek 🤦🏻‍♀️ uçak biletimizi kendisi aldı e o zaman gelme ben bileti iptal etdiricem dedi. Bende dedim paşa gönlün bilir iptal ettir gelmeyelim.
Gece bitti kapattım telefonu uyudum bugün beni ablası aradı canım neden böyle yapıyorsun. E işte sen ona demişsin kızın ailesine söyleyecem evli oldugunu vs eee dedim inkar ediyordu hani kafamda kuruyordum noldu şimdi, e kızın ailesi zaten evli oldugunu biliyormuş sen kötü olmanla kalırsın. Dedim bırak ben kötü olayım. Sen çalışmıyorsun mahkemede çocugu isterse devlet memuru oldugu için ona verirler sen ortada kalırsın dedi senin üzülmeni istemem. Dedim canım o elinden geleni ardına koymasın bende koymayacam dedim. Hiç birşey yapamazsın olan sana olacak orta yolu bulun ne veriyorsa al yoluna bak seni istemiyor bak gönlü başkasında diyor. Neyse dedim sen benim için üzülme istediğini yapsın çekişmeli boşanalım benim acelem yok dedim.
Uğraşmak istemiyordum gerçekten böyle olunca da korktuğumu sanıyorlar 🤦🏻‍♀️ aldatan kendisi,darp eden psikolojik şiddet gösteren kendisi, evimin eşyalarını su fiyatına satan kendisi, benim TV ve bir çok eşyam o onursuz gurursuz kızın evinde, bize bakmayan kendisi e neymiş o polis devlet memuru onun istediği olurmuş beni kimse dinlemezmiş hem ben çalışmıyormuşum. Böyle bir dünya varmı gerçekten?
Süründürün ,acımayın bu adama.
Gerekiyorsa sizi aldattıgınin kanıtlarını kullanın ama size yaptıkları yanına kar kalmasın.

Sinir oldum çok biliyor ablası, ne karaktersiz insanlar Allah aynısını yaşatsın inşallah onlarada, eden bulurmuş hakkınızı arayın sakın vazgeçmeyin, içiniz rahat olsun böyleleri hiç bir zaman mutlu olamaz.

Hem kendi hem de kadın polisse çift taraflı suç hem de. Ben olsam heryere bildirir işlerinden olmalarını ya da ceza almalarını sağlar üstüne de rezil ederdim. İkisi de hakediyorlar
Bende istiyorum kuzu ama özel hayata müdahele edemiyorlarmış. Ne kadar saçma halbuki. Rezil ederim ama ortamlarını gerçekten çok iyi biliyorum. Böyle kişilerin çevresi de ortamı da aynı ahlak seviyesinde oluyor.. Tek yapacağım kanunla haklarımı almak ve böyle pis insanları Allaha havale etmek.

B
Sinir oldum çok biliyor ablası, ne karaktersiz insanlar Allah aynısını yaşatsın inşallah onlarada, eden bulurmuş hakkınızı arayın sakın vazgeçmeyin, içiniz rahat olsun böyleleri hiç bir zaman mutlu olamaz.
Başka zaman ablalarıyla aram iyiydi yani hep beni destekliyorlar gibiydi ben susuyordum diye sanırım. Şuan hakkımı istedim diye kötü oldum.

Bende istiyorum kuzu ama özel hayata müdahele edemiyorlarmış. Ne kadar saçma halbuki. Rezil ederim ama ortamlarını gerçekten çok iyi biliyorum. Böyle kişilerin çevresi de ortamı da aynı ahlak seviyesinde oluyor.. Tek yapacağım kanunla haklarımı almak ve böyle pis insanları Allaha havale etmek.
Kendim yaşamış gibi üzüldüm sinirlendim . İnsan eşini geç evladına bunları yaşatır mı? Böyleleri çocuk büyürken önemsemez ama çocuk iyi iş sahibi olunca da ben babayım diye ortaya çıkarlar😤

Sakın sakın. 500 ne 750 ne... adam polis en az 7bin alıyordur.
Sevgilisi de varmış ki istediğin seyleri vermeden boşanamaz. Bunu lehinize cevirmelisiniz. O da boşanmak için vermek zorunda kalacak bir süre sonra.gerekirse kizin ailesine duyurun asla boşanmayacağım vb diye. Yılmayın sakın. Çocuğu falan da alamaz korkmayın.
100 bin manevi, 2bin çocuğa nafaka isteyin en az. Zaten kusurlu taraf. Kendinize de isteyin nafaka. Hatta tazminatı hesabınızda görmeden asla bosanmayin sürünüp dursunlar.

Sevgilisi de varmış ki istediğin seyleri vermeden boşanamaz. Bunu lehinize cevirmelisiniz. O da boşanmak için vermek zorunda kalacak bir süre sonra.gerekirse kizin ailesine duyurun asla boşanmayacağım vb diye. Yılmayın sakın. Çocuğu falan da alamaz korkmayın.
100 bin manevi, 2bin çocuğa nafaka isteyin en az. Zaten kusurlu taraf. Kendinize de isteyin nafaka. Hatta tazminatı hesabınızda görmeden asla bosanmayin sürünüp dursunlar.
Kusurlu taraf konu sahibi de değil. Boşanmıyorum dese bitti gitti😅o metres adı polis gerçekte o kutsal mesleğe uygun olmayan kadın da öyle yaşasın gitsin. Bu durumda da adam çocuğa bakmak zorunda

Elinizde darp raporu var mı?
Varsa bu 1.
Aldattığı kadinla ilişkisini aile de biliyormuş siz de kim oldugunu bulmuşsunuz, telefon dökümünü istersiniz bu da kanitlanabilir, bu 2.
Elinizde bu durumun yazili hali varsa whatsapp sms vs, bu da 3 olur.
Aileden kim ararsa arasin lütfen benimle bu saatten sonra whatsapptan iletisim kurun diyin :)
Gorumcenizin de sizi aradigi kayitlarda.
Yani ben cekismeli dava nasildir, ne kadar yipraticidir bilmiyorum size anlaşın ya da cekismeliye çevirin diyemem ama kanit toplayın. Sirf devlet memuru olmasi cocugu almak icin yeterli mi, sanmıyorum çünkü cocugun bakımını o yapmayacak sonuçta. Ayrıca kendinize de nafaka isteyebilirsiniz, giciklik degil mi bunu da ekleyin 🤣
Benim tanıdığım biri vardı adam ikinciye evli, ilk esine ve çocuklara nafaka ödüyordu. İkinci esiyle bosandiktan 1 2 sene sonra evlenmis, kadın çok alttan alıyor adami idare ediyordu. Ama maddi olarak zorlaniyorlardi. Bu da memurdu yani. Aldatma vs yok ama nafaka ödüyordu hem eski eşe hem cocuklara.
Darp bir defa oldu baya bir hırpaladı ama kafam sakinleşince baktım hiç bir morluk kızartı yok bende dedim gidip darp raporu alırsam şimdi suçlu durumuna düşerim diye. Bilmiyordum. Darp raporu için morluğa falan gerek yokmuş darp ettiyse direk gitmeliymişim. Ama o gece evden çıkamadım çünkü kapıyı kiltledi anahtarı aldı.
süper mantıklı :KK9:
☺️

Kusurlu taraf konu sahibi de değil. Boşanmıyorum dese bitti gitti😅o metres adı polis gerçekte o kutsal mesleğe uygun olmayan kadın da öyle yaşasın gitsin. Bu durumda da adam çocuğa bakmak zorunda
Başıma ne geliyorsa dürüstlüğümden geliyor hele sağolsun az önce bura sayesinde avukatımı buldum. İstanbula gelince görüşecem bakalım neler olacak çok Heyecanlıyım şuan)))

İnşallah canım inşallah kazanır alırım istediklerimi. Avukatcımla görüşünce belli olacak ☺️

X