Eden gerçekten bulur mu ?

sinemaycan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
80
19
3
41
Öncelikle merhabalar herkese. Direkt konuma geçeyim sizi sıkmadan. Günlerdir içim içimi yediği için üye olup sizlerden destek almak istedim. Benim derdim burada ki birçok derde göre çok klasik. Gönül ilişkileri... Bir seneye yakın bir ilişkim vardı geçen haftaya kadar. Daha doğrusu bir var bir yok gibiydi. Erkek arkadaşım gel-gitli birisiydi. Kendisi bir bakmışsınız dünyanın en ciddi adamı, bir bakmışsınız laylaylom. Defalarca evlenmek istediğini söyleyip sonrasında ben o olgunlukta değilim diye ertesi gün vazgeçen birisi. En son ayrıldık kendisi ile ve neden bilmiyorum takmıyor gibiydim ki kendisi ertesi gün hatırlattı varlığını. Aradı telefonda ağladı vicdan azabı çekiyorum. Senin gibi biri daha yok bu dünyada anladım vs. Tabii kahretsin ki yine duygularıma ve hislerime karşı koyamamamın sonucunda buluşmalar görüşmeler derken aramız yine düzelir gibi oldu. Tabii ben daha temkinliydim güya kendimce.. Aradan birkaç gün geçtikten sonra yine evlenmek istediğini belirtti bende kendisine inanmadığımı hep aynı şeyleri yaptığını söyledim. Karşılığında bana çok ciddi olduğunu benimle evlenmek istediğini söyledi ısrar kıyamet ben yine saf saf inandım. Mutluluğum çok sürmedi tabii sadece 2 gün. 2 gün sonra soğuk davranmaya başladı kendisi şaka ile karışık evlenmekten vazmıgeçtin dediğimde kendisi ben o olgunlukta değilim bir an yapabilirim gibi hissediyorum ama sonra yapamam gibi geliyor diye tüm hevesimi mutluluğumu yarıda bıraktı. En son birbirimizi ergenler gibi ınstagramdan falan engelledik. Whatsapptan açığız ama. O 30 ben 24 yaşındayım bu arada. İkimizin de sağlam işleri var. Buna rağmen bir öyle bu böyle. Asıl derdim ise benim onu deli gibi seviyor olmam. Yatıyorum kalkıyorum aklımda o. Unutmak istiyorum yapamıyorum. Çok yanlış biliyorum ama hep geri dönecekmiş gibi geliyor. Bazen ise bu mümkün değil gibi. Kendimi işime bile veremiyorum. Çok üzülüyorum bu duruma. Sizce gerçekten dendiği gibi eden bulur mu bana bu yaptıklarının yaşattıklarının cezasını çeker mi ? Ona beddua etmiyorum Allah’a havale etttim ama pişman olup vicdanının sesinden uyuyamasın gecelerce bunu da demeden edemiyorum. Var mı benzer durumlar yaşayıp erkek arkadaşları pişmanlıkla geri dönen kimseler ? Çok uzun oldu bu arada hakkınızı helal edin. Şimdiden herkese çok teşekkürler.

bende dönmesini bekliyorum pişmanlıkla ama affetmek için değil içimi soğutmak için. ha 3-5 ay sürünürse affederim

Simdi napiyorsunuz biliyor musunuz ? Hemen bir kurban kesiyorsunuz. Ne kadar şükür etseniz az. Kimin duasini aldiniz bilmem ama sizi buyuk bir beladan kurtarmis. Herkes unutulur , her aci gecer . Yeter ki siz unutmak isteyin.

Benimde tek derdim o dediğiniz gibi bekliyorum o pişmanlığını göreyim sadece yeter bana. Sizin durumunuzda mı benzer özel değilse ?

Simdi napiyorsunuz biliyor musunuz ? Hemen bir kurban kesiyorsunuz. Ne kadar şükür etseniz az. Kimin duasini aldiniz bilmem ama sizi buyuk bir beladan kurtarmis. Herkes unutulur , her aci gecer . Yeter ki siz unutmak isteyin.

Aslında öyle evet ama kalbime söz geçiremiyorum çok şükür herşeye sahibim etrafımda beni seven saygı duyan insanlar en önemlisi ailem var herşeyden önce ama söz konusu o olunca kilitlenip kalıyorum

Ailesi seni istemiyordur yada ağır dengesiz.
Edenin bulduğu nadir maalesef.

Ailesi ile tanıştırmak istiyordu ailesi fotoğraflardan gördüğü kadarı ile beğenmiş beni söylediğine göre kendisi çok aileyi falan karıştıracak birisi değil tamamen dengesizliği

Aslında öyle evet ama kalbime söz geçiremiyorum çok şükür herşeye sahibim etrafımda beni seven saygı duyan insanlar en önemlisi ailem var herşeyden önce ama söz konusu o olunca kilitlenip kalıyorum
Yahu o ilk zaman boslugu . Bunun nesini seviyorsun seninle oyuncak gibi oynamasini mi ???????? cidden bazen basimiza gelenleri biz hak ediyoruz. Mustehak size arayın, sorun ve hatta yalvarın lutfen.!

Eden gayet buluyor. Birini mutsuz edenin mutlu olduğunu ben çevremde hiç görmedim. Dışarıya mutlu görünürler ama içten içe hep huzursuzlardır. Çok yakınlarımdan da şahidim. Ki zaten iyi ki ayrılmışsın, böyle dengesiz birisi seni aşırı üzerdi her konuda.

o 24 sen 30 gibisin olaylara bakılırsa.. Kaç kere evlenelim demiş hiçbirinde demedin mi evlenme böyle teklif edilmez diye? O ne yaa öyle evlenelim evlenmeyelim.. Evleniceksen alır bi yüzük gelirsin hemen harekete geçersin (isteme vs diyorum).. Bu adam dönmesin bence.. Kendin için hayırlısını dile.. Duygulara gelince onlar zamanla unutulur geçer.. Aşk her zaman bulursun da..doğru insanı bulmak önemli olan.. Bence doğru kişi bu kişi değil hayatını mahfetme derim..

bu dünyada edenin bulduğunu görmedim

hatta daha iyi koşullara terfi ediyor

genelde bulan edilen oluyor

Ailesi ile tanıştırmak istiyordu ailesi fotoğraflardan gördüğü kadarı ile beğenmiş beni söylediğine göre kendisi çok aileyi falan karıştıracak birisi değil tamamen dengesizliği
Her türlü ondan bir cacık olmaz. Evlenip 2 gün sonra vazgeçtim diyebilir böyle tipler. Dengesizliğini göz ardı etme derim. Bence bir daha ardınıza bakmayın

Yahu o ilk zaman boslugu . Bunun nesini seviyorsun seninle oyuncak gibi oynamasini mi ???????? cidden bazen basimiza gelenleri biz hak ediyoruz. Mustehak size arayın, sorun ve hatta yalvarın lutfen.!

Haklısınız ama bazen insan ne olursa olsun kendisine engel olamıyor..

Eden bulur diye 1 sey yok.bulsa ben bulurdum : )
30 yas artik bir erkek icin erken yas.kardesimde 30 yasinda evlenebilirim evlenmeyebilirim arasi gel git yapip duruyor.
Seni seviyordur ama evlilige hazir degildir.seninde yasin evlilik icin ufak.evlilik konusunu kapatip flortun tadini cikarmayi teklif etseydin

Ahahaha adam evlenmekten korkmuyor ki..
Başka kadınlardan mahrum kalmaktan korkuyor ya ilahi..
Bu çok açık :)
Bu arada eden bulmuyor merak etme.
Malesef sizi pek sevmiyor sizi liman olarak kullanıyor.
Ama elbet onun da karşısına deli gibi seveceği biri çıkacak ve evlenecek.
Aynı şey sizin için de geçerli.
Sadece birbirinize uymuyorsunuz.

Geçmişinde olmuş deli gibi sevdiği birisi onunla olmamış ama. Bir keresinde hiçbir kadına güvenmiyorum sen bile bırakıp bir gün gidebilirsin gözü ile bakıyorum demişti. Sanırım o geçmişte ki ilişkisinden kalma bir korku bu.

Kendisi işi gereği Doğuya gitmek zorunda o yüzden o kolay kolay evlenemez zaten çok nadirdir günümüz şartlarında ailesini işini sosyal hayatını bırakıp Doğuda yaşama kararı almak.

Adamin yapdığı şey edip bulunacak birşey degilki.
Siz kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. İlk terk ettiğinden sonra niye barıştın? Adam dengesiz, belliki ruhsal sorunu var. Sen niye kendine bu stresleri hak görüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…