- 7 Aralık 2017
- 80
- 19
- 3
- 41
- Konu Sahibi sinemaycan
-
Simdi napiyorsunuz biliyor musunuz ? Hemen bir kurban kesiyorsunuz. Ne kadar şükür etseniz az. Kimin duasini aldiniz bilmem ama sizi buyuk bir beladan kurtarmis. Herkes unutulur , her aci gecer . Yeter ki siz unutmak isteyin.
Ailesi seni istemiyordur yada ağır dengesiz.
Edenin bulduğu nadir maalesef.
Basliga istisnaden yaziyorum.
Eden bulmuyor gül gibi yaşayip gidiyor.
Yahu o ilk zaman boslugu . Bunun nesini seviyorsun seninle oyuncak gibi oynamasini mi ???????? cidden bazen basimiza gelenleri biz hak ediyoruz. Mustehak size arayın, sorun ve hatta yalvarın lutfen.!Aslında öyle evet ama kalbime söz geçiremiyorum çok şükür herşeye sahibim etrafımda beni seven saygı duyan insanlar en önemlisi ailem var herşeyden önce ama söz konusu o olunca kilitlenip kalıyorum
Her türlü ondan bir cacık olmaz. Evlenip 2 gün sonra vazgeçtim diyebilir böyle tipler. Dengesizliğini göz ardı etme derim. Bence bir daha ardınıza bakmayınAilesi ile tanıştırmak istiyordu ailesi fotoğraflardan gördüğü kadarı ile beğenmiş beni söylediğine göre kendisi çok aileyi falan karıştıracak birisi değil tamamen dengesizliği
Yahu o ilk zaman boslugu . Bunun nesini seviyorsun seninle oyuncak gibi oynamasini mi ???????? cidden bazen basimiza gelenleri biz hak ediyoruz. Mustehak size arayın, sorun ve hatta yalvarın lutfen.!
Ahahaha adam evlenmekten korkmuyor ki..
Başka kadınlardan mahrum kalmaktan korkuyor ya ilahi..
Bu çok açık :)
Bu arada eden bulmuyor merak etme.
Malesef sizi pek sevmiyor sizi liman olarak kullanıyor.
Ama elbet onun da karşısına deli gibi seveceği biri çıkacak ve evlenecek.
Aynı şey sizin için de geçerli.
Sadece birbirinize uymuyorsunuz.
Kendisi işi gereği Doğuya gitmek zorunda o yüzden o kolay kolay evlenemez zaten çok nadirdir günümüz şartlarında ailesini işini sosyal hayatını bırakıp Doğuda yaşama kararı almak.Eden bulur diye 1 sey yok.bulsa ben bulurdum : )
30 yas artik bir erkek icin erken yas.kardesimde 30 yasinda evlenebilirim evlenmeyebilirim arasi gel git yapip duruyor.
Seni seviyordur ama evlilige hazir degildir.seninde yasin evlilik icin ufak.evlilik konusunu kapatip flortun tadini cikarmayi teklif etseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?