- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi sinemaycan
-
Benzer hikayeleri çok duydum. Bı erkek tipi kronik hasta. Uzak durum...
Öncelikle teşekkürler. Katılıyorum size asla bizim gibi düşünmüyorlar maalesef. Bakalım ben unutabileceğimi sanmıyorum ama artık birşeyde yapamam İnanın yoruldum da çünkü artık. Gerçekten dikkat çeken birisi kendisi yada ben gözümde büyütüyorum bu kadar bilemiyorum ama etrafında bana göre çok kız var ama bakınca aile yapısına kendisine beklentilerine uyan kimse yok bunlar birşey ifade eder mi onu da bilmiyorum ama dediği sürekli sen çok iyi bi kızsın asla diğerlerine benzemiyorsun ben hayatıma giren hiçbir kadını düşünmedim ama seni hep düşündüm vs. Gibi şeyler
canim benim ask boyle bir sey iste karsindaki insani gozunde gereginden fazla buyutursun belki bir yil sonra bu haline gulup gececeksin ama tabi onemli olan simdiki hislerin ve acı cekmen.en buyuk teselli insanin kendine verdigi telkindir.
Ben varım :) eski sevgilim beni terk etti çok kötü şekilde ona çok ihtiyacımın olduğu zaman hiç ummadığım anda bıraktı. Yıllarca ağladım arkasından mahfettim hayatımı oda biliyordu arkasından göz yaşı döktüğümü. Sonra ne olduysa birden baktım ki hayatım daha güzel o yokken onsuz da yaşanabiliyormuş bıraktım peşini kendime değer vermeye başladım eğlenmeye başladım. Gün geldi devran döndü köpek gibi peşimde koştu köpek gibi yalvardı yakardı ama ben naptım tekmeyi bastımUmarım tek isteğim.bu. Var mı bu konuda şahit olduğunuz durumlar ?
Ben varım :) eski sevgilim beni terk etti çok kötü şekilde ona çok ihtiyacımın olduğu zaman hiç ummadığım anda bıraktı. Yıllarca ağladım arkasından mahfettim hayatımı oda biliyordu arkasından göz yaşı döktüğümü. Sonra ne olduysa birden baktım ki hayatım daha güzel o yokken onsuz da yaşanabiliyormuş bıraktım peşini kendime değer vermeye başladım eğlenmeye başladım. Gün geldi devran döndü köpek gibi peşimde koştu köpek gibi yalvardı yakardı ama ben naptım tekmeyi bastımİnan çok zevkli bu noktaya gelmek eden buluyoorrrr. Kesinlikle buluyor daha çok örnek var arkadaş çevremde falan olsun. İnsanoğlu acele ediyor sadece hemen onun ettiğini bulmasını istiyoruz. Bekle zamanı var Allah her şeyin en iyisini biliyor. :)
siz anlık bir kararla evlenmeye kalksanız evlendikten sonra bir dediği bir dediğini tutmayan b,r insanla ömür geçmezki zaten..siz şu an onu kusursuz görüyorsunuz aşk duygusundan dolayı ama gerçek bu.evlilik oyuncak değil sözünün eri hayat boyu yanınızda olacak biri olmalı.dengesiz her türlü insanda uzak durmak lazım kadın erkek..
Öyle evet her ne kadar hiç geçmeyecekmiş gibi gelse de şu an elbet geçecek bir gün. Sanırım sindiremiyorum bu yaşadıklarımı o yüzden bu durumdayım. Merak ettiğim tek şey kendini gerçekten seven birini anlayıp pişman olup geri döner mi ? Hoş dönse klişe olacak biraz ama bişey değişmez o vicdanının sesinden kulakları sağır olsun onu göreyim yeter
rahat ol ilahi adalet diye bir sey var
Aman donmesin bırak kurtulduğuna dua et canım ne bu boyle?aşk sevgi bir yere kadar böyle dengesiz biriyle evlilik hayatını zindan yapar allah korusun hasta olursun
Eden bulsa da çaktırmaz.Benimde tek derdim o dediğiniz gibi bekliyorum o pişmanlığını göreyim sadece yeter bana. Sizin durumunuzda mı benzer özel değilse ?
eden bulur bulmaz hak etme meselesi derindir içinden çıkılmaz ama okudugum kadarıyla size zorla birşey yapılmamış ki siz izin vermişsiniz
git gellere.
adam yüz bulmuş astarı ile oynuyor ve hala bu adamın dönmesini bekleyen sizde adamı takıntı haline dönüştürmüş
hayatınıza saplamışsınız hançer gibi
bırakın gitsin büyüsün başkalarına yar olsun.
sizde 78 milyon insan da nadir bulunana degil aklı başında yaşının adamlarına talip olun
inanmayın önünüze bakın hayatı yakalayın.
sevginiz varsa ederi olan insanı sevin sevginizi çöpe atmayın.
siz önemlisiniz başkası degil.
siz mutlu dünya mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?