• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eden gerçekten bulur mu ?

Adamin yapdığı şey edip bulunacak birşey degilki.
Siz kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. İlk terk ettiğinden sonra niye barıştın? Adam dengesiz, belliki ruhsal sorunu var. Sen niye kendine bu stresleri hak görüyorsun?

Herkesin dediği bu bana ama anlatamıyorum kendimi kimseye gerçekten çok çaresiz bir şekilde gönlüme söz geçiremiyorum :(

Herkesin dediği bu bana ama anlatamıyorum kendimi kimseye gerçekten çok çaresiz bir şekilde gönlüme söz geçiremiyorum :KK43:

Tamamda kuzum eden bukucakmi diye triplere girme bari...
Adam seni düğün günü terketmmemiş...
Yapan sen, seven sen, ayrilan sen, trip atan sen...
Karşidaki iki gili gili yapiyor sadece

Tamamda kuzum eden bukucakmi diye triplere girme bari...
Adam seni düğün günü terketmmemiş...
Yapan sen, seven sen, ayrilan sen, trip atan sen...
Karşidaki iki gili gili yapiyor sadece

Keşke hemen mümkün olsa triplere girmesem kendime dert etmesem. Korkuyorum sırf böyle bi sebepten ötürü hasta olucam. Zaten çokta sağlıklı sayılmam. Atmak istiyorum aklımdan da kalbimden de ama sürekli aklımda.

iyi de adam bişey vaadetmemiş ki hep gelgitliymiş. sana da evlenelim demiş sen de ok demişsin ortada yüzük yok nikah tarihi yok, nikah masasında terkedilmediniz sonuçta. yani ilk hata adamın ama ikinci hata sizin kabul etmemeniz lazım. ki gelince yine kabule edecek gibisiniz. neden allahından bulsun ki?

Keşke hemen mümkün olsa triplere girmesem kendime dert etmesem. Korkuyorum sırf böyle bi sebepten ötürü hasta olucam. Zaten çokta sağlıklı sayılmam. Atmak istiyorum aklımdan da kalbimden de ama sürekli aklımda.

Ulaşılmaz olduğu için beynini kemiriyor. Aslinda birkere gücü kendinde yakalasan afedersin köpek olur yollarinda (benim uzmanlik bölümüm :) ) ama bazi kadinlar kendini paspas yapiyor.
Birdaha aradığında aslinda okkali bir miktir mesaji ceksen can catlasin 7 gün icinde sürüne sürüne gelir ama ozaman yine tekme atman gerek... öyle öyle onun gözünde inanilmaz erişilmez kadin olursun...

Ulaşılmaz olduğu için beynini kemiriyor. Aslinda birkere gücü kendinde yakalasan afedersin köpek olur yollarinda (benim uzmanlik bölümüm :) ) ama bazi kadinlar kendini paspas yapiyor.
Birdaha aradığında aslinda okkali bir miktir mesaji ceksen can catlasin 7 gün icinde sürüne sürüne gelir ama ozaman yine tekme atman gerek... öyle öyle onun gözünde inanilmaz erişilmez kadin olursun...

Ay çok isterim öyle olsun keşke arasa da dediklerinizi yapmak kısmet olsa İçime bir ferahlık geldi nedense mesajınızla. Uzmanlık alanınız ile bana biraz taktik verir misiniz.

Ay çok isterim öyle olsun keşke arasa da dediklerinizi yapmak kısmet olsa İçime bir ferahlık geldi nedense mesajınızla. Uzmanlık alanınız ile bana biraz taktik verir misiniz.

İlk önce kendine ceki düzen ver ve acil sekilde görebileceği bir yere eğlenirken foto at.
Mesaj yazdığı anda sakin tersleme, sevimli bir şekilde şuan meşgulum aksam sana dönerim de ve dönme ama sık sık online ol ve eğlenirken çekilen fotlari devam at...

Gerekirse özelden bana yazarsin.
Hic umursama, helede ezik ezik... sen beni üzdün, kalbimi kirdin modusuna girme. Köpek olsun istiyorsan köpek gibi muamele yapman lazim

Ben birinin istemeden bile kırdıysam 1 hafta alıp veriyorum huzursuz oluyorum bu insanlar bunca şey yapıp nasıl hayatlarına normal bir şekilde devam ediyor anlamıyorum. Bu arada eden bulmuyor eski nişanlım gül gibi yaşayıp gidiyor ben onun yüzünden 2 senedir kimseye şans veremedim yaşadıklarımı yine yaşarım korkusuyla.

İlk önce kendine ceki düzen ver ve acil sekilde görebileceği bir yere eğlenirken foto at.
Mesaj yazdığı anda sakin tersleme, sevimli bir şekilde şuan meşgulum aksam sana dönerim de ve dönme ama sık sık online ol ve eğlenirken çekilen fotlari devam at...

Gerekirse özelden bana yazarsin.
Hic umursama, helede ezik ezik... sen beni üzdün, kalbimi kirdin modusuna girme. Köpek olsun istiyorsan köpek gibi muamele yapman lazim

Şöyle ki görebileceği yer olarak ınstagram vardı fakat ordan engelledik birbirimizi. Bir tek whatsap durumum kaldı ona da bakar mı bilemiyorum

Ben birinin istemeden bile kırdıysam 1 hafta alıp veriyorum huzursuz oluyorum bu insanlar bunca şey yapıp nasıl hayatlarına normal bir şekilde devam ediyor anlamıyorum. Bu arada eden bulmuyor eski nişanlım gül gibi yaşayıp gidiyor ben onun yüzünden 2 senedir kimseye şans veremedim yaşadıklarımı yine yaşarım korkusuyla.

Allah herkese vicdanlı olmayı nasip etmiyor tabii ama benim ilahi adalete inancım var umarım herkes ettiğini çeker. Üzüldüm adınıza geçmiş olsun..

Verilmiş sadakan varmış.. ya ciddi düşündüğü bir anda evlenseydiniz..

ya birinizde size dönmek isteyeni reddetsin surundursun buraya yazsin ...hep ayni birini bulamiyor dönüyor sonra bir iki ugrasiyor elde ediyor sonrada birakiyor ...niye kimse kendine deger vermiyor aileniz mi sevgisiz birakti nedir

ya birinizde size dönmek isteyeni reddetsin surundursun buraya yazsin ...hep ayni birini bulamiyor dönüyor sonra bir iki ugrasiyor elde ediyor sonrada birakiyor ...niye kimse kendine deger vermiyor aileniz mi sevgisiz birakti nedir

Aksine tahmin edemeyeceğiniz kadar sevgi ile büyüdüm hala daha görüyorum aynı sevgi ve değeri ailemden hem de artarak. Bizzat hayatımda gördüm pişman olup dönüp ayrıldığı kız ile evlenen erkek. Var yani sandığınız gibi yok değil.

Back
X