Size kötülüğü dokunan, aldatan, ayrılan insanların sürekli başına bir şey gelmesini, ettiğini bulmasını beklemek onlara değil size zarar verir siz uzaklaşın ve önünüze bakın aklınıza bile getirmeyin. İlla biri de ben yaşadım etti buldu dese ferahlayacak mısınız. Ben beddua etmem Allah'a havale ederim er ya da geç çıkar ha evlendi çok mutlu diyorsunuz olabilir neden olmasın? belki anlaşamadı sizinle ayrıldı sevmeden devam etse daha mı iyi. Belki akıllandı. Bakın bir söz vardır birine beddua ederken ya da kötü düşünmekten sakının çünkü o kişinin tövbesini bilemezsin sen Allah'a havale edersin ama o da farkındadır yaptıklarının belki tövbe etmiştir. Allah'ın kimi affedeceğini de bilemezsin belki bu dünyada çok mutlu olacak herşeye sahip olacak sen de kendini yiyeceksin bana bunları yaşattı nasıl mutlu olur diye ama bu çok yanlış. Bunun öbür tarafı da var Allah bilir herkesin içini yani insanların hemen ettiğini bulmasını bekleme başkasının hayatına bakma kendi hayatına bak.
nasıl güzel anlatmışsınız.hiç düşünmemiştim onlarında pişman olup tövbe ettiklerini.en güzeli allaha havale etmek haklısınız.aydınlattınız hiç unutmayacağım bu söylediklerinizi kılavuz oldunuz sağolun