• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb.

evet fazla tepki vermekte haksız olabilirim ama eğri oturun doğru düşünün gerçekten onların da eşleri evde çocukları var saat zaten 12 olmuş insan beni de bekliyorlar diye evine bir an önce gitmeye bakar bırakın çay kahve içmeyi düşünmeyi
fazla tepkimde belki de haklısınız ama tepki göstememe sebep olan konuda çok ta haksız olduğumu düşünmüyorum neyse o an eşimle olan bir iletişim eksikliğinden kaynaklandı bu eşim de artık daha açık ve net konusur bunu kendine de söyledim yani benimde o saatte uykum gelmişti anlamamış olma ihtimallerim olabilir sonuçta

Bu konuda haklısınız. O saatte de çay icmeyiversinler.

Dünyayı tasimamislar , hepi topu bir televizyon.

açık açık herkese söyleyin tuvaleti pis bırakıp üstüme yıkmaya çalışıyorlar böyle terbiyesizlerle bir arada çalışıyoruz diye .
gerçekten kafaya takmayın sizi etkilemediğini gördükçe bu saçma sapan hareketten vazgeçerler belki

eşinizle olan durumu çözmüşsünüz sanırım.o konuda diyecek bişeyim yok .ama iş yerinizde ki bu durum sizi fazlaca etkilemiş. üstesinden gelirsiniz umarım
Valla bende sessizliğe gomumuyorum biri gelip yüzüme karşı bu konuda birşey söylerse o zaman cevap veririm diyorum şimdi bunlar kendi aralarında konusuyorlar yüzüme karşı birşey demiyorlar zaten temiz olduğunu onlarda biliyor aslinda ama bu tamamen çok çirkin bir yıldırma politikasi onu da açık net biliyorum ama iste yüzüme karşı birşey söylemedikleri için birşey yapamiyorum ama gördüğünüz gibi konuyu buraya taşıyacak kadar da midem.bulanmis durumda
Sizce o kıza karşı nasıl davranmalıyım kiz ortada hicbir sey yokmuş gibi birde selam veriyor günaydın falan diyor Benim içimden gelmiyor günaydın bile demek ben bu kadar politik olamiyorum iste sorun bu dobra doğrayım birini sevmiyorsam kötülük gormussem uzak duruyorum üstüne üstüne gidemiyorum

üstüm başım su vermek içinde uygun değildi diyorum size nesini anlamıyorsunuz sizde anlama kıtlığı mı var zaten uygun olsaydı çaylarını vermiştim.

iletisim kurmayi bilmiyorsunuz. sanki insanlar birlesip
size dusman olmus gibi davranmak kolayiniza geliyor kendinizdeki hatayi gormek yerine. siz bu sekilde herkese ters konusamazsiniz kendinize gelin. hadi burasi neyse sayfayi kapatirsin biter ama gercek hayatinizda da cok kotu duruma dusurur bu sizi ve dusurmus de. rezil olmussunuz zaten etrafa bu tavirlar yuzunden buyuk ihtimal.

ayrica burada basin aciklamasi yapmaniza hic gerek yoktu. konunuz kapandiysa kapandi. bu bir dert degil.

Yanlış anlaşıldığını anlatmak için konu açıp yine insanlara çemkirmek de ne bileyim 🤷🏼‍♀️ Biraz sakin olmaya çalışın lütfen. Bu şekilde çok zor değil mi sizin için? Hayır ben de sinirliyimdir ama siz burdaki yorumlara bile öyle gergin cevaplar vermişsiniz ki endişelendim sizin için. İletişim konusunda gerçekten kötü olduğunuzu düşündüm bence bunun nedeni de aşırı sinirli olmanız ve olayları fazla büyütmeniz. Mesela bu konuyu açmaya ne gerek vardı? Yazık kafanıza. Öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmelisiniz bence.

Valla bende sessizliğe gomumuyorum biri gelip yüzüme karşı bu konuda birşey söylerse o zaman cevap veririm diyorum şimdi bunlar kendi aralarında konusuyorlar yüzüme karşı birşey demiyorlar zaten temiz olduğunu onlarda biliyor aslinda ama bu tamamen çok çirkin bir yıldırma politikasi onu da açık net biliyorum ama iste yüzüme karşı birşey söylemedikleri için birşey yapamiyorum ama gördüğünüz gibi konuyu buraya taşıyacak kadar da midem.bulanmis durumda
Sizce o kıza karşı nasıl davranmalıyım kiz ortada hicbir sey yokmuş gibi birde selam veriyor günaydın falan diyor Benim içimden gelmiyor günaydın bile demek ben bu kadar politik olamiyorum iste sorun bu dobra doğrayım birini sevmiyorsam kötülük gormussem uzak duruyorum üstüne üstüne gidemiyorum
politik olmanıza gerek yok iş durumu haricinde konuşmayın size iyi gelmiyorsa.o da tavrınızı anlayıp selamı sabahı keser heralde

genel olarak agzi bozuk biri asla degilim
Ben buna gönülden inandım:KK53::rolleyes::rolleyes:
Derler ki insan kavgada belli olur.Normalde herkes kibardir.Zor şartlarda asıl neyse çıkar ortaya.

Abla onca seans psikolağa gitmişsin hiç öneride bulunmadı mı?
Sen devlet memuru bir insansın.Madem mutsuz oluyorsun kurumunu değiştir.Birimini değiştir.Şehrini değiştir.Bunlar mümkün şeyler.

Bakın hala başka birşey için geldiğiniz halde bir önceki konunun herşeyini anlatıyorsunuz, bıkmadan usanmadan.

Daha önce defalarca anlattınız iş yerinizde yaşadığınız sıkıntıyı. Kısır döngü içindesiniz, bahsettiğiniz tek şey memurum, çalışıyorum, bana kötülük yaptılar, amirim bana inanmıyor, birimimdeki herkes kötü, hep benimle uğraşıyorlar

Aşın artık bunu hanımefendi. Bizlerde çalışıyoruz, bizimde iş yerimizde türlü sıkıntılar oluyor. Ama olaylar hiçbir zaman böyle seviyesizleşmiyor. Kendi sorunlarınıza çözüm bulmayı öğrenmelisiniz yoksa iş hayatında harcarlar sizi, kalmaz öyle memurluk falan

Ertesi gün erkenden ise gidecekmis konu sahibi, haftasonu uygun olur ama hafta içi hele de erkenden uyanıp işe giden bir kadin için uygunsuz.
Ben de 5:30 da ise gitmek için uyanıyorum ve gece 12 de eve arkadaş getiren eşe sinirlenirim. Hadi getirdi diyelim bari üste çıkıp olay çıkartmamalı en azından sinirimi haklısın deyip gecistirmeli.
Cuma akşamı yaşamış bu olay ve haftanın 5 günü ise gidiyorum demiş. Zaten memurlar cumartesi çalışmaz.

Son paragrafı tekrar okursanız olayın bir gece önce olduğu anlaşılıyor Perşembe günü sanırım.
Hangi mesajın hangi paragrafı anlayamadım ama eşiyle problemi olduğu konuda cuma akşamı olduğunu yazdığına %100 eminim.
Kaldı konuda bodoslama eve giren adamlar yok. Eşi nezaketen çay ikram ederim diye düşünmüş çünkü uzun bir yoldan geliniyor. O arkadaşların arabasıyla TV getiriyorlar. Çay koy şurayı geçtik geliyoruz demiş. Geldiklerinde eşi çay içelim diyince gidelim demiş adamlar.

Yani takmamam mi gerekli sizce buraya sizden fikir almaya geldim nihayetinde
Psikolog ta dedi seni öyle zannetseler ne olur dedi ne olur bu konu üzerinde yoğunlaştı ben aşırı taktim.bu olayı evet ama cook iğrenç yaa gerçekten ve insanların böyle şeyler ile uğraşması da çok iğrenç bu konu zaten Bana takık olan o bir kişi yüzünden cıktı daha önce hiç böyle birşey yaşamadım başka buradayken arada sadece tahta bir duvar olan iki tane tuvalete girdik ciktik o zaman da yoktu böyle birşey o kızın bizim birime gelmesi ile cıktı bana sataşacak yaa başka yerden birşey bulamıyordu nerden bulacak ortak kullanılan wc üzerinde böyle çirkin bir iftiraya girişti görseniz aklınız hayaliniz şaşar kiz resmen wc ye tezgah kuruyordu pencereleri top yapip wc diplerine atiyordu çöp kovasının kenarlarindan sarkıtıyordu ici ne atmak yerine sonra gittikce gittikçe beterlesti allah kimsenin başına böyle düşman vermesin kiz çok rezilce savasiyor
Iste sorun senin o kiza takman
O kadar psikologa gitmissin ve sana takma denmiş
Ee ne diye hala aynı kisiye takıksın ki?
O kisiyi düşünme isini yap gec
Madem insanlarin ne düşündüğü önemli değil o zaman birak naparsa yapsin o kişi
Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin
Tayin diyorum.olmaz
Takma diyorum neden takmayim
Yani ya bir.yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil diye de bir laf var. Hangisini seciyorsun?
Bir de hep.en kötü nolabilir ki diye dusunerek hareket et.
Insanlar arkandan atıp tutuyor eee? Hangisi senin hayatında ne kadar önemli, is harici görüşüyor musun o kisilerle?
Yani onlarin arkandan laf atmasi sana ne katiyor senden ne götürüyor arkadaşlığın mi bozuldu, isten mi atiliyorsun? Yooo.... eee o zaman?
Takmamayi öğrenmek icin cabalamalisin
Bence psikolojik destek almaya devam etmelisin gerekirse daha uzman birini bul ama.mutlaka git.

Derler ki insan kavgada belli olur.Normalde herkes kibardir.Zor şartlarda asıl neyse çıkar ortaya.

Sen devlet memuru bir insansın.Madem mutsuz oluyorsun kurumunu değiştir.Birimini değiştir.Şehrini değiştir.Bunlar mümkün şeyler.
Tayin olamiyormus uzun yillardir çalışıyormus müdür olabilirmiş onca senelik emegi bosa mi gitsinmis?
Tayin icin de torpil.lazimmis bir de...

Tayin olamiyormus uzun yillardir çalışıyormus müdür olabilirmiş onca senelik emegi bosa mi gitsinmis?
Hayatımda hiç böyle bir memuriyet görmedim de duymadım da.
Tayin için ne torpili lazım olabilir ki?
Yazarsın dilekçeni beklersin tayin yerini.
Bence gerçekten kurtulmak isteseydi bu durumdan giderdi konu sahibi.

Yani aynısını yazdim önceki sayfalarda...
Önceki konuda da.
Dilekçe ile.olmuyorsa, dönem tayinleri oluyor.
Yani gitmek istemiyor başta, ben 8 senedir buraya emek verdim müdür olabilirim diye düşündüğü icin katlanmayi tercih ediyor, bir de ilk atama yeriymis.
Ömür boyu ayni yerde calismak insana bir sey katmiyor, amirlere bile rotasyon var. Çünkü bir zaman sonra insan rutine bindiriyor, gelişme/ilerleme kaygısı olmuyor o yüzden de ne uzar ne kisalir.
Zaten atanmak isteyenlerin çoğu da bu rutinligi ve az cabayla ömür boyu rahatlığı istediği için memur olayim diyor. Masam olsun isimi yapayım, kendimi gelistirmesem de olur.mantigi...
Ben de memurum ve gözlemlerim bu yönde maalesef.

Önceki iki konunuzu da okudum yorum yapmadım diye hatırlıyorum.
Bu konunuzu ve üyelere verdiğiniz tepkileri de düşününce sizin kapsamlı ve kaliteli bir psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
İletişim ve sorun çözme becerileriniz de zayıf hatta gelişmemiş.
Bunun üzerinde de düşünüp çalışsanız iyi edersiniz.

Ben burda kimseye ağzı bozuk şekilde birşey yazmadım
Iste sorun senin o kiza takman
O kadar psikologa gitmissin ve sana takma denmiş
Ee ne diye hala aynı kisiye takıksın ki?
O kisiyi düşünme isini yap gec
Madem insanlarin ne düşündüğü önemli değil o zaman birak naparsa yapsin o kişi
Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin
Tayin diyorum.olmaz
Takma diyorum neden takmayim
Yani ya bir.yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil diye de bir laf var. Hangisini seciyorsun?
Bir de hep.en kötü nolabilir ki diye dusunerek hareket et.
Insanlar arkandan atıp tutuyor eee? Hangisi senin hayatında ne kadar önemli, is harici görüşüyor musun o kisilerle?
Yani onlarin arkandan laf atmasi sana ne katiyor senden ne götürüyor arkadaşlığın mi bozuldu, isten mi atiliyorsun? Yooo.... eee o zaman?
Takmamayi öğrenmek icin cabalamalisin
Bence psikolojik destek almaya devam etmelisin gerekirse daha uzman birini bul ama.mutlaka git.

Anlattığım şeyleri ne diye böyle dalga geçer gibi bir üslup la tekrar etmişsiniz ki bana diyorsunuz ama asıl sizin anlatımınız çok çirkin
Tayin olmuyormuş muş
Emeği bosa mi gitsin mis
Bunlar ne yaa valla dünya tersine dönmüş düzgün konuşanlar uslupsuz dalgavari konuşanlar çok usluplu olmuş

iletisim kurmayi bilmiyorsunuz. sanki insanlar birlesip
size dusman olmus gibi davranmak kolayiniza geliyor kendinizdeki hatayi gormek yerine. siz bu sekilde herkese ters konusamazsiniz kendinize gelin. hadi burasi neyse sayfayi kapatirsin biter ama gercek hayatinizda da cok kotu duruma dusurur bu sizi ve dusurmus de. rezil olmussunuz zaten etrafa bu tavirlar yuzunden buyuk ihtimal.

ayrica burada basin aciklamasi yapmaniza hic gerek yoktu. konunuz kapandiysa kapandi. bu bir dert degil.
Pardon da ben iletişim kurmayı mi bilmiyor musun sizden mi öğrenecek misim.iletisim kurmayı
Ayrıca ben herkesi düşman bana düşman diye tanımlamadım sizin olduğunuzdan anladığıniz bu mu yani
Peki ben bir olayı anlattim wc konusunda böyle böyle yapılıyor diye ne yapabiliir dedim pardon da ben mi yapıyormuşum da hatayı kendimde aramalıymışım
Pardon benim hatam neymiş
Etrafa rezil olduğumu kim soyledi size nasıl böyle bir çıkarıma vardınız (önyargı niyet okuma )
Basın açıklaması yapmışım guyaaa efendim böyle abuk sabuk yorumlar yapmaya geldiyseniz gelmeyin yorumlarınızı kendinize saklayın
Ben bu yazdıklarınızdan sizin tavirlarinizin çok hadsiz ve laubali olduğunu gördüm hicbir şey bilmeden atıp tuttuğunuz ortada

Pardon da ben iletişim kurmayı mi bilmiyor musun sizden mi öğrenecek misim.iletisim kurmayı
Ayrıca ben herkesi düşman bana düşman diye tanımlamadım sizin olduğunuzdan anladığıniz bu mu yani
Peki ben bir olayı anlattim wc konusunda böyle böyle yapılıyor diye ne yapabiliir dedim pardon da ben mi yapıyormuşum da hatayı kendimde aramalıymışım
Pardon benim hatam neymiş
Etrafa rezil olduğumu kim soyledi size nasıl böyle bir çıkarıma vardınız (önyargı niyet okuma )
Basın açıklaması yapmışım guyaaa efendim böyle abuk sabuk yorumlar yapmaya geldiyseniz gelmeyin yorumlarınızı kendinize saklayın
Ben bu yazdıklarınızdan sizin tavirlarinizin çok hadsiz ve laubali olduğunu gördüm hicbir şey bilmeden atıp tuttuğunuz ortada

banlaniyorsunuz, kurulup geliyorsunuz sonra yine banlaniyorsunuz max 3 mesaj ahsjshsjshsjshdjbd

Siz her yeri kendi kurumunuz gibi görüyorsunuz burda tayin dönemi gibi bir beklenen dönem yok tayin dönemi gibi bir dönem yok ve işler evet böyle yürüyor yaa tayini gerektiren belge ile ispatladiginiz bir durumunuz olacak ya da devreye birilerini sokacaksınız size anlatıyorum neyin ne olduğunu hala kendiniz yok öyle değildir böyle bir dönem.vardir gibi gibi kendi ezberinizden yazmaya devam ediyorsunuz benim anlattigima inanmayıp ta kendi beyninizde kurduğunuza inanıyorsunuz
Allah im bu insanlara birşeyleri anlatmak ne kadar zor yaa anlattigima inanmıyorlar da kendi dediklerini sıralıyorlar garip gercekten

Back
X