Yani takmamam mi gerekli sizce buraya sizden fikir almaya geldim nihayetinde
Psikolog ta dedi seni öyle zannetseler ne olur dedi ne olur bu konu üzerinde yoğunlaştı ben aşırı taktim.bu olayı evet ama cook iğrenç yaa gerçekten ve insanların böyle şeyler ile uğraşması da çok iğrenç bu konu zaten Bana takık olan o bir kişi yüzünden cıktı daha önce hiç böyle birşey yaşamadım başka buradayken arada sadece tahta bir duvar olan iki tane tuvalete girdik ciktik o zaman da yoktu böyle birşey o kızın bizim birime gelmesi ile cıktı bana sataşacak yaa başka yerden birşey bulamıyordu nerden bulacak ortak kullanılan wc üzerinde böyle çirkin bir iftiraya girişti görseniz aklınız hayaliniz şaşar kiz resmen wc ye tezgah kuruyordu pencereleri top yapip wc diplerine atiyordu çöp kovasının kenarlarindan sarkıtıyordu ici ne atmak yerine sonra gittikce gittikçe beterlesti allah kimsenin başına böyle düşman vermesin kiz çok rezilce savasiyor
Iste sorun senin o kiza takman
O kadar psikologa gitmissin ve sana takma denmiş
Ee ne diye hala aynı kisiye takıksın ki?
O kisiyi düşünme isini yap gec
Madem insanlarin ne düşündüğü önemli değil o zaman birak naparsa yapsin o kişi
Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin
Tayin diyorum.olmaz
Takma diyorum neden takmayim
Yani ya bir.yol bul ya bir yol ac ya da yoldan cekil diye de bir laf var. Hangisini seciyorsun?
Bir de hep.en kötü nolabilir ki diye dusunerek hareket et.
Insanlar arkandan atıp tutuyor eee? Hangisi senin hayatında ne kadar önemli, is harici görüşüyor musun o kisilerle?
Yani onlarin arkandan laf atmasi sana ne katiyor senden ne götürüyor arkadaşlığın mi bozuldu, isten mi atiliyorsun? Yooo.... eee o zaman?
Takmamayi öğrenmek icin cabalamalisin
Bence psikolojik destek almaya devam etmelisin gerekirse daha uzman birini bul ama.mutlaka git.
Ben buna gönülden inandım

Derler ki insan kavgada belli olur.Normalde herkes kibardir.Zor şartlarda asıl neyse çıkar ortaya.
Abla onca seans psikolağa gitmişsin hiç öneride bulunmadı mı?
Sen devlet memuru bir insansın.Madem mutsuz oluyorsun kurumunu değiştir.Birimini değiştir.Şehrini değiştir.Bunlar mümkün şeyler.
Tayin olamiyormus uzun yillardir çalışıyormus müdür olabilirmiş onca senelik emegi bosa mi gitsinmis?
Tayin icin de torpil.lazimmis bir de...