Ben burda kimseye ağzı bozuk şekilde birşey yazmadım
Anlattığım şeyleri ne diye böyle dalga geçer gibi bir üslup la tekrar etmişsiniz ki bana diyorsunuz ama asıl sizin anlatımınız çok çirkin
Tayin olmuyormuş muş
Emeği bosa mi gitsin mis
Bunlar ne yaa valla dünya tersine dönmüş düzgün konuşanlar uslupsuz dalgavari konuşanlar çok usluplu olmuş
Ben sizinle.dalga gecmedim özelden de yazdiniz elimden geldigince yardimci olmaya, çözüm önerisi sunmaya calistim
-mışlı yazmam da alay değil sizin anlattıklarınızı özetlemekti. Nedense herkes yanlış, çirkin, kötü, alayci, siz dogrusunuz.
Elbette icinde bulunduğunuz durumu bilemeyiz biz burada anlattiklariniza göre yorum yapıyoruz. Ama size yardimci olmaya çalışan, bildigi kadariyla cozum önerisi sunanlara da böyle kavgacı bir üslupla karşılık verdiginize göre, is yerinde de benzer iletisim.sorunlari yaşadığınız aşikâr.
Bu dünyada tek memur siz degilsiniz, ben de memurum ayrica memur kiziyim yani cocuklugumdan beri memuriyeti az buçuk bilirim. Tabii devir babamin devrindeki gibi degil, benim.de sizin gibi rahatsiz oldugum.bazi durumlar var ama çözüm yolu ona buna sarmak ya da inatlaşmak değil.
Yine söylüyorum bir memur icin 8 yil aynı yerde kalmak saglikli gelmiyor bana, mecburiyetleri de göz onune alsak bile bu kadar uzun sure ayni yerde memurluk insani köreltir. Üstelik ilk görev yeriniz. Yani simdiye kadar görüp görebileceğiniz tek yer orasi olmus, dışarıda bambaska bir dunya var, her kurum orasi gibi degil. Elbette nereye gidersek gidelim sorunlar olacak, hayat böyle inisli cikisli, önemli olan bizim nasil tepki verdiğimiz.
Sorunlarla basa çıkma becerisi geliştirmek gerekli. Bu üslupla daha cok canınız sıkılır diye düşünüyorum maalesef.