• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb.

Önceki iki konunuzu da okudum yorum yapmadım diye hatırlıyorum.
Bu konunuzu ve üyelere verdiğiniz tepkileri de düşününce sizin kapsamlı ve kaliteli bir psikolojik desteğe ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
İletişim ve sorun çözme becerileriniz de zayıf hatta gelişmemiş.
Bunun üzerinde de düşünüp çalışsanız iyi edersiniz.
Olabilir bende kendimi geliştirmeye çalışıyorum nede hata yaptığımı.gormeye calisiyorum

banlaniyorsunuz, kurulup geliyorsunuz sonra yine banlaniyorsunuz max 3 mesaj ahsjshsjshsjshdjbd
Bazı kullanılmaması gereken kelimeler olmuş burda yazılmaması gereken görünmeyen varlık ismi gibi şimdi.yazarsam yine banlanirim o yüzden böyle anlatıyorum siz ismininyazin isterseniz sizi banlasinlar

Suraya bakın millet hiç üşenmemiş nerde ne konu actimsa onu bulmuş buraya yapıştırmış sonra başlamış sözleriyle vurmaya siz zaten böyle böyle şöyle.soyle
Ayıp yaa bir olay yaşamışım o gece buraya yazmışim cay koy mevzusunda sinirliyken konuyu biraz dağınık anlatmisim ne uslupsuzlugum kalmis ne başka birşey insanları tanıyamıyorum artik ben ara bu kadar kötü düşünceli olduk insan size fikir sormuş sadece yerden yere vurun denemiş size anlattıklarıyla dalganızı geçin dememis
Diğer iş yeri mevzusuna gelince boyle.boyle bir durum.var diye anlatmisim ne benim takikligim kalmis ne başka bir şey
Evet memur olmuş ama böyle şeyler yapanlar var yazmışım siz sanki.ben yapiyormusum gibi beni suçlu çıkartmışsınız
Yazık yaa dünya tersine dönmüş
Siz böyle kotulerle karşılaşmamış siniz çok merak ediyorsanız umarım allah sizi de karsilastirsin

Ben burda kimseye ağzı bozuk şekilde birşey yazmadım
Anlattığım şeyleri ne diye böyle dalga geçer gibi bir üslup la tekrar etmişsiniz ki bana diyorsunuz ama asıl sizin anlatımınız çok çirkin
Tayin olmuyormuş muş
Emeği bosa mi gitsin mis
Bunlar ne yaa valla dünya tersine dönmüş düzgün konuşanlar uslupsuz dalgavari konuşanlar çok usluplu olmuş
Ben sizinle.dalga gecmedim özelden de yazdiniz elimden geldigince yardimci olmaya, çözüm önerisi sunmaya calistim
-mışlı yazmam da alay değil sizin anlattıklarınızı özetlemekti. Nedense herkes yanlış, çirkin, kötü, alayci, siz dogrusunuz.
Elbette icinde bulunduğunuz durumu bilemeyiz biz burada anlattiklariniza göre yorum yapıyoruz. Ama size yardimci olmaya çalışan, bildigi kadariyla cozum önerisi sunanlara da böyle kavgacı bir üslupla karşılık verdiginize göre, is yerinde de benzer iletisim.sorunlari yaşadığınız aşikâr.
Bu dünyada tek memur siz degilsiniz, ben de memurum ayrica memur kiziyim yani cocuklugumdan beri memuriyeti az buçuk bilirim. Tabii devir babamin devrindeki gibi degil, benim.de sizin gibi rahatsiz oldugum.bazi durumlar var ama çözüm yolu ona buna sarmak ya da inatlaşmak değil.
Yine söylüyorum bir memur icin 8 yil aynı yerde kalmak saglikli gelmiyor bana, mecburiyetleri de göz onune alsak bile bu kadar uzun sure ayni yerde memurluk insani köreltir. Üstelik ilk görev yeriniz. Yani simdiye kadar görüp görebileceğiniz tek yer orasi olmus, dışarıda bambaska bir dunya var, her kurum orasi gibi degil. Elbette nereye gidersek gidelim sorunlar olacak, hayat böyle inisli cikisli, önemli olan bizim nasil tepki verdiğimiz.
Sorunlarla basa çıkma becerisi geliştirmek gerekli. Bu üslupla daha cok canınız sıkılır diye düşünüyorum maalesef.

Hanimefendi son mesajınıza istinaden şunu diyeyim herkesin is hayatında (kamu da olsa) ayagini kaydirmaya çalışan ya da arkasından iş çeviren insanlar var. Birebir olmasa da benzerlerini yasadim, yeri geliyor susuyorsun, ya sabır cekiyorsun; yeri geliyor tartisiyorsun ya da restlesiyorsun ama o sorunlar illa ki aşılıyor. Hep ayni günde ve sorunda kalirsak önümüze bakamayız.
Burada kimse birbirini tanimaz ama herkes size yorum yapti, yol göstermeye çalıştı.
Sizse beğenmediğiniz icin beddua etmeyi tercih ettiniz.
Lütfen bir uzmandan destek alın, ciddi olarak iletişim ve sorun çözme ile ilgili.problemleriniz var.
Bir de hangi kurumdasiniz? Hic bir kurumda çakılı kadro yoktur, gidemezsiniz olayi yoktur ki zaten siz tayin de istemiyorsunuz. Yoksa şark görevi olanlarin bile bir süresi var.

Kurumunuzu söyleyin ben gerekirse bakanlığınizi arayip.sorarim cekinmem. Tanıdıgim.torpilim vs yok ama en azindan prosedur nasil.isliyor arar öğrenirim.

Gecenin 12 sinde 2 erkeğin aile evinde ne işi var Allah aşkına? Tamam arkadaş bence de fazla sinirli ama bu konuda da haksızdınız demek haksızlık olur.
gecenin 12 sinde eve gelen erkekler kocasının arkadaşları
ve bozulan televizyonlarını tamir edip kocasını da eve bırakmaya gelmişler

bir çay ikram etmek zor bişey değil
hatta o kadar yolu gelen insanlara bi ikram vermeden göndermek asıl ayıp olan

kim kimin televizyonunu tamir edip bide ayağına getirir ?

çok zor değil bi çay koymak oturup yarım saat sohbet edeceksin alt tarafı sanki her allahın günü geliyorlar

Siz her yeri kendi kurumunuz gibi görüyorsunuz burda tayin dönemi gibi bir beklenen dönem yok tayin dönemi gibi bir dönem yok ve işler evet böyle yürüyor yaa tayini gerektiren belge ile ispatladiginiz bir durumunuz olacak ya da devreye birilerini sokacaksınız size anlatıyorum neyin ne olduğunu hala kendiniz yok öyle değildir böyle bir dönem.vardir gibi gibi kendi ezberinizden yazmaya devam ediyorsunuz benim anlattigima inanmayıp ta kendi beyninizde kurduğunuza inanıyorsunuz
Allah im bu insanlara birşeyleri anlatmak ne kadar zor yaa anlattigima inanmıyorlar da kendi dediklerini sıralıyorlar garip gercekten
"Beyninde kurduklarımla" genel olarak mutlu bir insanım.
Keşke sizde beyninizde akla ve mantığa uygun şeyler kursanız.Mistik şeylere inanıp insanlarla ilişkinizi bozmasanız.
Bana anlattınız anlamadım.
lily86 lily86 da sizi anlamamış.
Ve sizi anlamayan çözemeyen onlarca kişi olduğuna da eminim.
Bu durumda iğneyi kadınlar kulübüne çuvaldızı da kendinize batıverin rica ederim.

Back
X