Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah büyük tabiki de kimsenin hakkı kimse de kalmaz sabretmelisin beklemelisin ya bu dünyada ya da ahirette mutlaka görülecektir hesabın sen Allah a havale ettiğini söylemişsin zaten gerisi Rabbime kalmış bence için rahat olsun ilahi adalet bir gün mutlaka tecelli edecektirKızlar merhaba,
Sizlerin de vaktinin değerli olduğunu düşünerek direk konuya girmek istiyorum.
Eski sevgilim beni çok üzmüştü yıllar önce, onca gösterdiğim sabır ve fedakarlıklarım yerle yeksan olmuştu.Bir kaç yıl sonra benden günah çıkardı ama kabul etmedim ve Allaha havale ettim hep de öyle olacak.Evlendiğini öğrendim ,çok severek...
İnsan olarak bu dünyaya ayak uyduramıyorum ,ben samimi bir insanım elimden geldiğince de herkese karşı dürüst..Çevremde ilişkisi olup başkalarıyla takılan bay-bayan o kadar çok insan varki inanın midem almıyor. Hayatta 2 erkek arkadaşım oldu ve ikisine karşı da -arkadaşlarım bile söyler- iyi bir kız arkadaştım ama bu yetmiyor sanırım. Güzel olmak ,içten olmak,iyi bir eğitim almış vs vs ... en önemlisi ahlaklı ve dürüst olmak maalesef bu dünyada önemini çok yitirmiş.Ben iki erkek arkadaşımın da sonradan çok kötü şeylerini duymuştum özellikle biri resmen sapık bir adammış onca zaman nasıl anlamamışım benden nasıl gizlemiş şok olmuştum.
Sadece şundan emin olmak istiyorum.Elbette inancım sonsuz şükür ki nefes alabiliyorsak Allah bunu nasip etmişse bir nedeni vardır ama bu dünyada mı adalet tecelli etmiyor? Lütfen biri bu konuda bana gerek tecrübe gerekse gördüğü örneklerle ,ilmiyle aydınlatabilir mi ,sevdiğim ve iyiliğinden şüphemin olmadığı birçok arkadaşım bu tip şeyleri yaşadı.Başkasının kalbinde yara bırakmak bir nevi hakkını almak olmuyor mu? Altını çizerek söylüyorum beni hoppala bir gün onunla başka bir gün başkasıyla gezen biri gibi algılamayın diye ...Tek bilmek istediğim Allah bunu bu dünyada cezasını veriyor mu , yoksa ilahi adalet bu dünyada yok mu?
Şimdiden teşekkürler,
Dilerim hiç biriniz yaşamasın , aşk acısından neler yaşadığımı içimin nasıl kuruduğunu bir ben bir Allahım bilir.
Kızlar merhaba,
Sizlerin de vaktinin değerli olduğunu düşünerek direk konuya girmek istiyorum.
Eski sevgilim beni çok üzmüştü yıllar önce, onca gösterdiğim sabır ve fedakarlıklarım yerle yeksan olmuştu.Bir kaç yıl sonra benden günah çıkardı ama kabul etmedim ve Allaha havale ettim hep de öyle olacak.Evlendiğini öğrendim ,çok severek...
İnsan olarak bu dünyaya ayak uyduramıyorum ,ben samimi bir insanım elimden geldiğince de herkese karşı dürüst..Çevremde ilişkisi olup başkalarıyla takılan bay-bayan o kadar çok insan varki inanın midem almıyor. Hayatta 2 erkek arkadaşım oldu ve ikisine karşı da -arkadaşlarım bile söyler- iyi bir kız arkadaştım ama bu yetmiyor sanırım. Güzel olmak ,içten olmak,iyi bir eğitim almış vs vs ... en önemlisi ahlaklı ve dürüst olmak maalesef bu dünyada önemini çok yitirmiş.Ben iki erkek arkadaşımın da sonradan çok kötü şeylerini duymuştum özellikle biri resmen sapık bir adammış onca zaman nasıl anlamamışım benden nasıl gizlemiş şok olmuştum.
Sadece şundan emin olmak istiyorum.Elbette inancım sonsuz şükür ki nefes alabiliyorsak Allah bunu nasip etmişse bir nedeni vardır ama bu dünyada mı adalet tecelli etmiyor? Lütfen biri bu konuda bana gerek tecrübe gerekse gördüğü örneklerle ,ilmiyle aydınlatabilir mi ,sevdiğim ve iyiliğinden şüphemin olmadığı birçok arkadaşım bu tip şeyleri yaşadı.Başkasının kalbinde yara bırakmak bir nevi hakkını almak olmuyor mu? Altını çizerek söylüyorum beni hoppala bir gün onunla başka bir gün başkasıyla gezen biri gibi algılamayın diye ...Tek bilmek istediğim Allah bunu bu dünyada cezasını veriyor mu , yoksa ilahi adalet bu dünyada yok mu?
Şimdiden teşekkürler,
Dilerim hiç biriniz yaşamasın , aşk acısından neler yaşadığımı içimin nasıl kuruduğunu bir ben bir Allahım bilir.
Çok haklısın hatta okumuştum bunu kul şanslı ise bu dünyada yaşar diye...
Filmlerde 1-2 sene sonra haksızlık yapanın başına belalar geliyor ya öyle olacak sanıyorum sanki:) 4-5 yıl oldu ve evlendi yeni mutlu yani , dediğiniz gibi ötekine saklıyor belki rabbim .. Sabır , bunu yaşamış herkese çok büyük sabır...
Yorumlari okumadim sizin de ne yasadiginizi tam olarak bilmiyorum.
Ama umarim bahsedecegim grupta degilsinizdir.
Ah almak ve ahin yerini bulmasiyla ilgili genel bir yanlis anlasilma oldugunu dusunuyorum.
Sevgilisi kiza yapmadigini birakmiyor ve iliskinin yurumeyecegi ortada...
Buna ragmen kiz gercekleri gormezden geliyor, olmazi oldurmaya calisiyor.
Yurutmek icin inat, adam olmayacak kiside israr ediyor.
Ondan sonra da terk edilince ah ediyor.
İrademiz var, aklimiz var...
Bu cevherleri, dost tavsiyelerini gormezden gelip ahin tutmasini beklemeyi anlamsiz buluyorum.
Kisi olmayacak duaya amin deme hatasinin bedeli olarak gormeli yasananlari ve yoluna devam etmeli...
Bunun aksi kendini arabanin onune atip kendisine carpan adamdan hesap sormaya benzer cunku...
Ama ortada verilen emek olabilir ya da gurur, sadakat, güven. Hele ki böyle bir zamanda bunlar dile kolay ama cok degerli seyler. Belki o insanın haksızlıga ugrayan kisinin gözü kör olmustur sevgiden ya da sevgi zannettigi duygudan. Bu ihtimalleri düsünerek konusmak daha dogru bence.
Olayı kendi düsen aglamaz nasihatine baglamak cok acımasızca geliyor sanki![]()