• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mrb.

Gecenin 12 sinde 2 erkeğin aile evinde ne işi var Allah aşkına? Tamam arkadaş bence de fazla sinirli ama bu konuda da haksızdınız demek haksızlık olur.

sokaktan adam çevirip getirmiş sanki.
hem adamı evine bırakmışlar hem eşya taşımışlar. yabani gibi kapı arkasına saklanılmaz. girip otursunlar istenmiyorsa bile insan bir su ikram eder.

hem adamı evine bırakmışlar hem eşya taşımışlar. yabani gibi kapı arkasına saklanılmaz. girip otursunlar istenmiyorsa bile insan bir su ikram eder.
Ertesi gün erkenden ise gidecekmis konu sahibi, haftasonu uygun olur ama hafta içi hele de erkenden uyanıp işe giden bir kadin için uygunsuz.
Ben de 5:30 da ise gitmek için uyanıyorum ve gece 12 de eve arkadaş getiren eşe sinirlenirim. Hadi getirdi diyelim bari üste çıkıp olay çıkartmamalı en azından sinirimi haklısın deyip gecistirmeli.

Ertesi gün erkenden ise gidecekmis konu sahibi, haftasonu uygun olur ama hafta içi hele de erkenden uyanıp işe giden bir kadin için uygunsuz.
Ben de 5:30 da ise gitmek için uyanıyorum ve gece 12 de eve arkadaş getiren eşe sinirlenirim. Hadi getirdi diyelim bari üste çıkıp olay çıkartmamalı en azından sinirimi haklısın deyip gecistirmeli.

anlaşamıycaz ama yazayım :)
zaten uyumamış ayaktaymış. kapıdan zahmet oldu size de bir bardak su ikram edeyim demek 5 dk sını alır. adamlar da içeri girmesini istemediğini anlar. usulüyle davranmak kapıyı açıp kaçıp gitmekten daha kolay bence.

zaten uyumamış ayaktaymış. kapıdan zahmet oldu size de bir bardak su ikram edeyim demek 5 dk sını alır. adamlar da içeri girmesini istemediğini anlar. usulüyle davranmak kapıyı açıp kaçıp gitmekten daha kolay bence.
Ben kendi açımdan düşünerek haklı buldum açıkçası konu sahibini. Bilemedim ben de biraz sinirli birisiyimdir daha ılımlı birisi için ne var ki bunda tarzı bir durum da olabilir tabi :)

İş yeri konunuzu bilmiyorum. Diğer konunuzu buradan okudum. Sabah 6 mı 6 buçuk mu ne sanırım uyanma saatiniz. Evet çok erken bir saat beni yataktan sürümeleri lazım o saatte uyanmam için. Eşinizin gecenin köründe arkadaş getirmesine ben de olsam kızardım sizin yerinizde. Ama arkadaşlarına tv taşıtmış bu nedenle bir teşekkür etmek için yapılmış bir şey o, abartmaya gerek yok. Teşekkürlük bir durum olmasa ve sürekli yapılsa haklısınız derdim. Onun dışında aile evine gece vakti neden gelmesin ki insanalr ? O konuda yanlış düşünüyorsunuz, her akşam olan bir şey değildir. Eşiniz gece on iki buçukta arkadaşları ile şehir dışından dönüyorsa evinizde çay içebilir. Kahveye mi gitsinler çay içmeye veya puba mı gitsinler bir şeyler içmeye ? O konuda düşüncenizi değiştirin, eşinizi fazla sıkmayın derim.
İş yeri için de galiba wc kullanımınızı eleştiriyorlarmış.Karşınızdakiler 0-6 yaş grubu galiba . B.k muhabbetini çocuklukta bırakmaları gerekirdi

memurluk konunuza baktım şimdi gerçekten çok acayip. tamam hadi iş yerlerinde çekememezlikten iftira olur diyelim de size yapıldığını söylediğiniz şey, çok amaçsızca.tuvaleti pis bıraktığınızı kokuttuğunuzu iddia edince ellerine ne geçecek?
ilginç
Kaldı ki oyle bir şey de yapmıyorum titiz biriyim kırk kere şifon çekerim saçan sapan insanların yaptıkları iste çok iğrençler bendd yaptıkları şeyleri anlattim sadece bu konuda ne yapabilirim diye

bak kuzum bu platformda konu açılır yorum yapılır
ilk konunda bende oturmadı ikinci konunda aynen
ki bu benim yorumum diye belirtirim genelde
ha başkası farklı düşünür buda onu ilgilendirir
açtığın bu konuda duyar kasman hiçbir şey ifade etmiyor bu yorumunun yanında
ki insanlar hakkında pek yanılmam
nasıl biliyorsan öyle yap haydi bakalım
Duyar kasman? Bu ne demektir

Arkadasim.psikolog takma demiş, kaygı bozukluğu teshisi konmuş
Bunlar boş seyler degil
Detaylarda boguldugunu ben de diger konunda anlamistim zaten baya betimlemistin
Bence uzun sure aynı psikoloğa gitmek ve ona göre bir davranis sekli oturtmak daha dogru olur
Tayin olmuyorsa 12 aya kadar ücretsiz izin de bir alternatif bunu da düşün derim
Yani takmamam mi gerekli sizce buraya sizden fikir almaya geldim nihayetinde
Psikolog ta dedi seni öyle zannetseler ne olur dedi ne olur bu konu üzerinde yoğunlaştı ben aşırı taktim.bu olayı evet ama cook iğrenç yaa gerçekten ve insanların böyle şeyler ile uğraşması da çok iğrenç bu konu zaten Bana takık olan o bir kişi yüzünden cıktı daha önce hiç böyle birşey yaşamadım başka buradayken arada sadece tahta bir duvar olan iki tane tuvalete girdik ciktik o zaman da yoktu böyle birşey o kızın bizim birime gelmesi ile cıktı bana sataşacak yaa başka yerden birşey bulamıyordu nerden bulacak ortak kullanılan wc üzerinde böyle çirkin bir iftiraya girişti görseniz aklınız hayaliniz şaşar kiz resmen wc ye tezgah kuruyordu pencereleri top yapip wc diplerine atiyordu çöp kovasının kenarlarindan sarkıtıyordu ici ne atmak yerine sonra gittikce gittikçe beterlesti allah kimsenin başına böyle düşman vermesin kiz çok rezilce savasiyor

Sebebi nedir bu gerginliğin acaba🙄
Bu platforma yazmak yorumlara açığım demek değil mi?
Evet açığım yorum almaya geldim zaten sebebini inan bende bilmiyorum kiza hicbir şey yapmadım sadece iyi elektrik almiyorum o yüzden uzak duruyorum zaten ayrica sevmiyorum da hic kizi onu görünce şeytan gormus gibi iğreti oluyorum
Isimde eskiyim tecrubeliyim güzel giyiniyorum yoksa kimsenin etlisine sutlusune karismam işimi yapar cıkarim mesafeliyim iş icabı konuşurum günaydın iyi akşamlar belki iş konusunda işle ilgili bir iki muhabbet o kadar yani kızın hasta olduğunu düşünüyorum onu sevmeyen aynı düşüncede fakat başka birimlerde arkadaşlarım da var aile yapisininzaten eskiden beri biliyoruz sıkıntılı bir aile yapısı var zaten yaptıklarından pay picin

Cidden gittiyseniz psikoloğa, araştırıp eğitimleri daha iyi olan bir psikoloğa gitmenizi öneririm. Ben de psikoloğum ve yazdığınız şekilde bir terapi uygulandıysa size çok baştan savma olmuş ve derinlemesine incelenmemişsiniz, geçiştirilmişsiniz. İlla ki size bir tanı konmasına gerek yok. Tanı almıyoruz diye psikolojik sağlığımız tam olacak değil. Hayatınızda bazı şeyleri yoluna koyamıyorsunuz belli ki, hayatınızı sağlıklı bir şekilde sürdürmekte zorlanıyorsunuz. Bunun için elbette ki psikolojik destek almalısınız. Çevrenizdeki insanları sihirli değnek dokundurarak değiştirme gibi bir yol yok. Değişim bizimle başlıyor; adımı atması gereken de sizsiniz. Hayatınızda yaşadığınız problemleri her daim çevrenize atfederseniz ne hayatınızda bir şeyleri yoluna koyabilirsiniz ne de mutlu olabilirsiniz.
ama bunları gerçekten yapıyorlar ben somut olan bir olayı anlattım size bunlar rüya yada sanrı değil eğer psikologsanız bana yardımcı olun bende mi hata var ben neyi eksik yapıyorum ben dobra dobra biriyim burdan da çok kaybediyorum politik olamıyorum bir şeyi doğdudan söyerim ben işte ondan da kaybediyorum evet psikologlarda bende baştan savma bir yardım aldığımı düşündüm hep bende ama hep içinde şu oldu diğerleri ya beni gerçekten yapıyor sanıyorsa ya öyle zannediyorlarsa çok utandım yapmadığım şeyden çok utandım böyle konuşmalarından içime çok dert yaptım inanın ama bende bunu aşmak istiyorum gerçekten ben iş yeri ilişkilerde neyi yanlış yapıyorum da başıma bunlar geliyor bende düşünüyorum çok ne yapmalıyım

Gecenin 12 sinde 2 erkeğin aile evinde ne işi var Allah aşkına? Tamam arkadaş bence de fazla sinirli ama bu konuda da haksızdınız demek haksızlık olur.
evet fazla tepki vermekte haksız olabilirim ama eğri oturun doğru düşünün gerçekten onların da eşleri evde çocukları var saat zaten 12 olmuş insan beni de bekliyorlar diye evine bir an önce gitmeye bakar bırakın çay kahve içmeyi düşünmeyi
fazla tepkimde belki de haklısınız ama tepki göstememe sebep olan konuda çok ta haksız olduğumu düşünmüyorum neyse o an eşimle olan bir iletişim eksikliğinden kaynaklandı bu eşim de artık daha açık ve net konusur bunu kendine de söyledim yani benimde o saatte uykum gelmişti anlamamış olma ihtimallerim olabilir sonuçta

çok fazla muhalefetsiniz o an üstüm başım uygun değildi diyorum zaten uygun olsaydı eşimi kırmaz çaylarını da verirdim çekilirdim kenara o an çok zor biri durumda kaldım gerçekten üstüm başım da uygun değil di o an aklıma hemen kapıyı açığ geri çekilmek geldi onu yaptım bu kadar yadırganmamalı

çok haklısınız eşimde bana haklısın deyip beni teskin etmeye çalışsaydı bende tepkimi bu kadar fazlalaştırmazdım lütfen bir daha daha net konuş mumkünse 11 den 12 den sonra her ne olursa olsun kimseyi çağırma derdim

üstüm başım su vermek içinde uygun değildi diyorum size nesini anlamıyorsunuz sizde anlama kıtlığı mı var zaten uygun olsaydı çaylarını vermiştim.

arkadaslar müsait oldukça yazacağım siz yorumlarınızı bırakınız lütfen
mümkün olduğunca da cevap vereceğim.

Yani ev haliyle bana gecenin nir yarisi evime erkek misafir getirseler ben de kizarim. Ben o konuda hakli buldum. Esinizde biraz ozensizlik var. Bu benim esim benim mahremim daha dikkatli olmam gerekirdi diyecegine suc bastirmaya calismis. Konu sahibinin neden ustunr gidiliyor anlamadim. Milletin karsins ic camasirsiz oyle ev haliyle mi cikiyorsunuz yani.

Kapının arkasında sabahlık asılı bende acil durumlar için. En kotu bir saniye deyip içeriye geçebilirsiniz. Ayrıca yoldan adam toplamış değil yani iki tane arkadaşı. Eşimin iki arkadaşı gelse saat kaç olursa olsun başımın üstünde yerleri vardır. Beni yiyecek halleri yok. Bence sizin evliliğiniz sorunlu olduğu için bu saçma meseleyi bu kadar buyuttunuz.

Kaldı ki oyle bir şey de yapmıyorum titiz biriyim kırk kere şifon çekerim saçan sapan insanların yaptıkları iste çok iğrençler bendd yaptıkları şeyleri anlattim sadece bu konuda ne yapabilirim diye
açık açık herkese söyleyin tuvaleti pis bırakıp üstüme yıkmaya çalışıyorlar böyle terbiyesizlerle bir arada çalışıyoruz diye .
gerçekten kafaya takmayın sizi etkilemediğini gördükçe bu saçma sapan hareketten vazgeçerler belki

eşinizle olan durumu çözmüşsünüz sanırım.o konuda diyecek bişeyim yok .ama iş yerinizde ki bu durum sizi fazlaca etkilemiş. üstesinden gelirsiniz umarım

Back
X