Ne güzel söylemiş... Yoksa bu dünyanın ne anlamı var ki bunu anlayamıyorum ,herkes birbirini kırıp döksün dimiOlsun be, Yaradan vardir.. Sanma ki, zalimin ettigi kârdir.. Mazlumun âhı indirir şahı.. Herseyin bir vakti vardir..
Yunus Emre
Süper saygıyla selamlıyorum mucuks mucuksOlsun be, Yaradan vardir.. Sanma ki, zalimin ettigi kârdir.. Mazlumun âhı indirir şahı.. Herseyin bir vakti vardir..
Yunus Emre
Rabbimizin adaleti herzaman vardir.. ama nerde ne vakit tecelli edecegini bilemeyiz.. bize dusen O na havale etmekNe güzel söylemiş... Yoksa bu dünyanın ne anlamı var ki bunu anlayamıyorum ,herkes birbirini kırıp döksün dimi
kiss you baby :)Süper saygıyla selamlıyorum mucuks mucuks
Duydukça rahatlıyorumRabbimizin adaleti herzaman vardir.. ama nerde ne vakit tecelli edecegini bilemeyiz.. bize dusen O na havale etmek
biz kullar cok aceleciyiz.. istiyoruz ki hemen cezasini gorsun bulsun.. bilemiyoruz ki Rabbimizin plani nedir? hem burda cekse de dunya hayati gecip gidecek, belki ahirette cekmek zor oldhgundan oraya saklaniyordur..Duydukça rahatlıyorumGecenin bu saatinde bile aklıma düşüp yıllar geçmesine rağmen üzüp mutlu olabiliyorsa Allahım bir gün bedelini soracaktır ama bu dünyada zor sanki
Çok haklısın hatta okumuştum bunu kul şanslı ise bu dünyada yaşar diye...biz kullar cok aceleciyiz.. istiyoruz ki hemen cezasini gorsun bulsun.. bilemiyoruz ki Rabbimizin plani nedir? hem burda cekse de dunya hayati gecip gidecek, belki ahirette cekmek zor oldhgundan oraya saklaniyordur..
Allah yardimciniz olsun.. insan samanyolu tv filmleri gibi bekliyo da, hemen olamiyo iste :) bi de o kisi mutsuz olsun diye bekleyip takinti haline getirip kendi vaktinden calma..Çok haklısın hatta okumuştum bunu kul şanslı ise bu dünyada yaşar diye...
Filmlerde 1-2 sene sonra haksızlık yapanın başına belalar geliyor ya öyle olacak sanıyorum sanki:) 4-5 yıl oldu ve evlendi yeni mutlu yani , dediğiniz gibi ötekine saklıyor belki rabbim .. Sabır , bunu yaşamış herkese çok büyük sabır...
Yok kesinlikle bir yerde böyle insanlar bana uzak olsun da ne olursa olsun diyorum ama ..her aklıma geldiğimde içime atıp Allahım sana havale ettim aklıma bile gelmesine izin verme dedim.Yeni öğrendim evlendiğini belki o yüzden böyle hissettim ve dediğim gibi çok insan var iyi niyeti kullanılmış ve yine çok insan var sevgilisi varken başkalarında aklı olan...Hayatta adil olmak benim için çok önemli ama hayatta adil olsun bizim gibilereAllah yardimciniz olsun.. insan samanyolu tv filmleri gibi bekliyo da, hemen olamiyo iste :) bi de o kisi mutsuz olsun diye bekleyip takinti haline getirip kendi vaktinden calma..
yeni ogrendigindendir canim bu hal.. uzup uzup sefa suremez gibi bi ruh haline kapilmissindir ister istemez.. sen yunus emre ni sozunu hatirla hep..Yok kesinlikle bir yerde böyle insanlar bana uzak olsun da ne olursa olsun diyorum ama ..her aklıma geldiğimde içime atıp Allahım sana havale ettim aklıma bile gelmesine izin verme dedim.Yeni öğrendim evlendiğini belki o yüzden böyle hissettim ve dediğim gibi çok insan var iyi niyeti kullanılmış ve yine çok insan var sevgilisi varken başkalarında aklı olan...Hayatta adil olmak benim için çok önemli ama hayatta adil olsun bizim gibilere
Çok sağol canım inan bana güç verdi...Bir de :yeni ogrendigindendir canim bu hal.. uzup uzup sefa suremez gibi bi ruh haline kapilmissindir ister istemez.. sen yunus emre ni sozunu hatirla hep..
o bahsettgin adamin tiptekiler genelde ettiklerini bulduklarinda 'biz cok iyiydik, niye boyle oldu' derler, bu anlamis, sana yaptklarina baglamis, sevindim :)Bu sabah "lan herkeste olsa bu herifte zerre vicdan yoktur" dedigim adamdan acilarla kivrandigini bildirir bir mesaj aldim. Mesaj dediysem destan gibi uzun uzadiye. Yillar once cok canimi yakmisti. Herkes pisman olurdu ama o olamazdi nazarimda. Yemin ederim agzim acik kaldi. Yillardir basina gelmeyen kalmamis ve hepsini bana ettigi zulme baglamis. Oysa biri sorsa o adamin vicdansiz oldugunu soylerdim. Valla sok oldum.
Benim hakkima giren herkes gunun birinde pisman olmustur ya da henuz gunu gelmemistir olacaktir.
Eden yuzde yuz bulur. Bak doksan dokuz demiyorum yuz. Ama er ama er gec. Ama mutlaka
Hayatimda o kadar cok gordum ki zerre suphem yok
O yuzden ben dogru durust iyi niyetli olmaya devam ediyorum, mumkun mertebe kimsenin hakkini almamaya calisiyorum, elimden geldigince insanlara zarar vermemeye calisiyorum. Kin nefret intikam gibi duygulardan kaciyorum. Bazen birileri salaksin diyo bazen birileri kendini kullandiriyosun diyo, kisa vadede de zarar gormuyor degilim ama uzun vadede hep ben kazaniyorum. Yasasin iyilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?