- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 37
- Konu Sahibi sonkiucdort
Sevgili gozthe skinny jeans yaptın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptınız mı aldığınız sonuç nedir yardımcı olurmusunuz :) lütfenben aldım DVD yi başlıycam yorumlarımı paylaşıcam
gelişmelerinizi merak ettim nasıl sonuç aldınız :)bende bugün aldım yarın başlıyorum:) gelişmeleri yazarım :)
aldığınız sonuç nasıldı ? :)Benim 14 gün doldu. 3 cm kadar inceldim. Şimdi devam ediyorum haftada 3 veya 4 yapmaya calısıyorum bi de hareketleri ezberledim dvdsiz yapıyorum artık. :)
Canım bende ağrı ertesi gün olmuştu bacaklarımı kımıldatamıyordum. 3 gelince bilmiyorum ama yine bildik hareketlerdir diye tahmin ediyorumBen dvd yi ilk ciktiginda aldim ve yapamamistim bugun yaptim agrim yok umarim ise yarar bacaklatim cok yumusak ve bu yuzden cok kalin görünüyor 55 cm ve yag oranimda 19.6 inşallah gelisme olur yeni dvd 3k hakkinda fikriniz var mi
Bende internetten bakıp yapıyorum bilen arkadaşlar yazarsa çok iyi olur gerçektenmerhaba kızlar benim bi sorum olacaktı bu skinny dvdsi ile ilgili. ben bu dvdyi 2 ay kadar ance 10 gün kadar yaptım. ancak bende dvdsi yontu internetten izledim. ebrunun bu kür diye Bahsettiği olay kaç hafta ya da haftada kaç gün. bide beslenme önerileri nelerdir? elimde dvd olmadığı için soruyorum?
Karınsavarın hepsini yapıyor musunBenimde bugün 3.gunum ben karinsavar in ilk bir saatini De ekledim. Ama karinsavar çok zorluyor . Hareketler çok ağır. Karnım in ağrısından oksuremiyorun. umarım en kisa zamanda ölçülerde değişme olur
3k yi bende merak ediyorum.