Ebru Şallı ile skinny jeans

Merhaba ben bugün basladim yuruyus vs yapmaya zamanim yok sadece plates yapmayi dusunuyorum gelismeleri yazarim devam edersem

Bende bugün 8. Gunumdeyim ve gerçekten harika eşim diyo inceldin diye zaten eşime grk yok darliktan giyemedigim pantolonum ve elbisemi gayet güzel giyiniyorum. Ben olcmeyi unuttum baslarken ama.

Ben dvd yi ilk ciktiginda aldim ve yapamamistim bugun yaptim agrim yok umarim ise yarar bacaklatim cok yumusak ve bu yuzden cok kalin görünüyor 55 cm ve yag oranimda 19.6 inşallah gelisme olur yeni dvd 3k hakkinda fikriniz var mi

Ben dvd yi ilk ciktiginda aldim ve yapamamistim bugun yaptim agrim yok umarim ise yarar bacaklatim cok yumusak ve bu yuzden cok kalin görünüyor 55 cm ve yag oranimda 19.6 inşallah gelisme olur yeni dvd 3k hakkinda fikriniz var mi
Canım bende ağrı ertesi gün olmuştu bacaklarımı kımıldatamıyordum. 3 gelince bilmiyorum ama yine bildik hareketlerdir diye tahmin ediyorum

merhaba kızlar benim bi sorum olacaktı bu skinny dvdsi ile ilgili. ben bu dvdyi 2 ay kadar ance 10 gün kadar yaptım. ancak bende dvdsi yontu internetten izledim. ebrunun bu kür diye Bahsettiği olay kaç hafta ya da haftada kaç gün. bide beslenme önerileri nelerdir? elimde dvd olmadığı için soruyorum?

merhaba kızlar benim bi sorum olacaktı bu skinny dvdsi ile ilgili. ben bu dvdyi 2 ay kadar ance 10 gün kadar yaptım. ancak bende dvdsi yontu internetten izledim. ebrunun bu kür diye Bahsettiği olay kaç hafta ya da haftada kaç gün. bide beslenme önerileri nelerdir? elimde dvd olmadığı için soruyorum?
Bende internetten bakıp yapıyorum bilen arkadaşlar yazarsa çok iyi olur gerçekten :KK54:

14 gun sürüyor onerileri ise hergun ayni saatte yapmak yesil cay 2 litre su icmek yagsiz sebze corbasi icmek haftada 3 gun yuruyus yapmak kahvaltidan yarim saat once limonlu su icmek vs

Benimde bugün 3.gunum ben karinsavar in ilk bir saatini De ekledim. Ama karinsavar çok zorluyor . Hareketler çok ağır. Karnım in ağrısından oksuremiyorun. umarım en kisa zamanda ölçülerde değişme olur
3k yi bende merak ediyorum.

Ben de yapuyorum uzun zamandir pilatesvyaptigimdan ezberledim aksam kocam nette gezinirken ben de hem onunla konuşup hem yapiyorum nazil geçiyor anlamiyorum gündüz de leslie yapiyorum kilo verme gibi amacim yok yeterli inceliğe ulastim sadece amacim korumak

Benimde bugün 3.gunum ben karinsavar in ilk bir saatini De ekledim. Ama karinsavar çok zorluyor . Hareketler çok ağır. Karnım in ağrısından oksuremiyorun. umarım en kisa zamanda ölçülerde değişme olur
3k yi bende merak ediyorum.
Karınsavarın hepsini yapıyor musun

Bir çok kişi soru sormuş hep havada kalmis.
Pilates çok etkili bir spordurrrrr kizlar.
1 mayista 21 günde yaglarinizdan kurtuluş dvdsine basladigimda basenlerim 102 cm di.Üst bacak en kalin nokta 60 cmdi.21 gün sonra 96 cm ve 54 cm oldu.Resmen kuculdum.Şiddetle tavsiye ederim.Yediklerime dikkat ettim diyet değildi ama aksam yemekten sonra bir şey yemedim.
Pilates o günden beri hayatimda haftada 1-2 yaparim.Simdi skinny jeans e basladim.2-3 cm incelmesine raziyim ve inanıyorum.
Sizde inanin salmayin kendinizi.28 yasindayim 3 yasinda bi oğlum var.170 cm 55 kiloyum.Benim gibi olanlar kilini kipirdatmiyor.Spor çok önemli.Zayifsaniz bile ki ben oyleyim saglik için yapin
Haftada 3 günde eliptige biniyorum.Spor şarttt

X