5 nefes alıp verme handert benide mahvediyordu 1 ay öncesine kadar ama şimdi alıstım sadece topla olursa vucudumdan kıt kıt sesler cıkıyor oyuzden yapmıyorum seviyorum ben pilatesi
ay inşallah canım alışır.. dün en baştan yapmaya başladım çok kolay geldi zorlara alışmışım galiba ondan kaydirigubbakcemile3 birde şu bacak açma esneme var ya onda arka bacaklarım gidiyor ya süper sırnaşık şeycanım ya herhalde alışırsın ben ılk başladıgımda varya ayaaklarım tutmadı bı agrı hele karnımın tam altı bıkını bölgesı varya ebru şallının söyleyışıyle pubik:roflol:işte orası sankı kesılıyodu sonra ben 1 gün yapmadım ağrıdan dolayısonra hafıf bı mekık yaptım alıştı o ağrıyan bölgelerım zaten böyle yapmıya yapmıya vucudum hamlanmıştı şimdı ıyı eskısıne nazaran benım bıa rkdaşta fleks poınt vardıya parmak uclarını ındırıp kaldırmak işte onu yapamıyodu ama devamlı yapa yapa alıştı şimdı gayet güzel sende alışcaksın tabı ama devamlı yınede dık tutmaya gayret et ayaklarını bak gör alışcak sonraopuyorumnanaktan
fukuli senle hemseriyiz bende rizeliyim :) pilates güzel ben 160 boyundayım 45 kgyim benm göbek problemm var yemek yedikce cıkıyorsabah iniyor aksama kadar şişiyor halbuki okadarda yemiyom bende sipariş vermiştim 65 cm top 3 adet lastik :)
ne güzel ya hemşerı cıktık :dance:hemşerim benım ya sen cıdden 45 misunn allahını seversen de bana eğer öyleysen beni biri çebertsin:tomatozamn ben oldum obez :roflol:bende 55lık top aldım ama keşke 65mı alsaydım ya sankımm bu bana baya bı kçük gelıyoo üstüne cıkınca yanı dıger ayak hareketlerınde normaldekafamçokkarıştı 1 tanede orta sert lastık aldım okadr opuyorumnanaktan
ben zaten zayıftım normalde 50 idim pilates ede edemi ne 44 bile düşmek üzereyim kaydirigubbakcemile3 hepsibuarada 160 boyu olanlara 65 cm uygun oldugunu söylüyorlar 55 bana ufak geldi lastiklerdede kampanya vardı onları öle aldım 2 dvdsini de aldım her sabah yapıyorum ama göbeği gnderemiyorum sen kac kilosunki topu değiştirebilirsen değiştir ben bu kaburgalarımın kapandıgını nasıl anlarım kapanmıs gibime geliyor ama acep benmi öle avunuyorum :1hug:
canm benım ben topu cok oldu alalı yanı bı haftayı gectı gerı vermem ımkansız hepsı burdadan almıştım ıdare edım ne yapalım:1no2:ben bırıncı coukta 60 kıloydum ıkıncı dogumdan sonra 75 e kadım sonra plates ve koşu bantında yürüyüşle destekledım şu anda kılom 67 e anca ınebıldım ama devam edıyorum ıkı cocukla oldugunca gayret edıyorum yapmaya bayanssulusmilebende gövede kısmım baya bı kalıplı gorunuyodu tabırı caızse iriiii şu anda gayet iyi dar yanı tanıdıklarımda öyle dıyoo bel daha ortada oldugu ıçın gövdemın daha darlaştıgını anlıyoruma.sbu sanırım kaburgalrın kapandıgına işaaret olması gerekıyoo a.s.
anladım canım zaten kilo verdiriyor yaptıkca bende de öle bi durum var bel inceldi ne biliyim omuzlarım geiş sanki sırnaşık şey severek yapıyorum ve rahatlıyorum enkısa zamnda istediğin kiloya inersin bende sıkılasmak istiyorum onun süresi nezman olur merak ediyorum
evet tatlım benımde omuzlarım daha belırkın ama öyle cok abartılacak gıbı degıl ama fark edılır sekılde a.sbelkı gun gectıkce düzelırler. ınsallah canm bı 60 kılo olsam ıyıopuyorumnanaktan
nezamandan beri yapıyorsun pilatesi canım ben mesela 12 nisandan beri yapıyorum...zaten isteyince verirsin kiloyu :1hug:
bende canm benım mart gıbı başladım ortalarında yanı cocuklar oldugunca yaptım devmada edıyorum insallah vereırımm kıloları 74 gıbıydım ama şu anda 68 kıloyum ınsallah verecem boyumda 1.60a.s
bugun yapamadım ben :1no2: bu aralar yogun olucam ama aksamları muhakkak yapıcam birazdan oldugu gibii:lepi:
sıkılastınmı peki
bişeyy diyimmi bugün bende yapamadım yabilmiyorumkismileama yarıya kadr yaptım onu yaptım saymıyorum ebru şallı dedıkı yarın büyük gün yaptıgımız bütün hareketlerı kısa kısa gececez yarını kacırmayın onçünnnn karın kesın yapcam yarınkı hareketlerı boshayallersmile sıkılaştım anlıyom şundan hantal durmuyomm fark edılıyoo yanıa.s
ben bu hafta ebru ile yapamam heralde bu haftadan sonra yogun günler beni bekliyor :gitme: aksamları yapıcam ben benm tek derdim karnım garip bi şeklde cıkmıs durumda yemek yemiom ama inmiyor gaz sorunumu var anlamadımki:gitme: bende hissediyorum sıkılastıgımı
ahh canm ya :çok üzgünüm:belkıde gaz sorunudur CADIARZUolabılır yanı...az önce zayıflama deneyımlerınız dıye bı bolum varya ordaydım bıberıye ıle ılgılı yazı vardı işte yağ yakıcı sındırımı kolaylaştırıcı dıyodu şimdı bende onu denıcem benımde şu ıkı gundur karnım acayıp şişş senağlamabakalım bı deneyımde ne olur görcez
kızlar benim bugün bir hafta oldu daha bir etkisi yok siz kaçıncı haftada sıkılaşmayı hissettiniz. artık plates yapmayınca kendimi kötü hissediyorum ya hep yapmak istiyorum süper bir şeymiş şu plates :lepi: