kıslar bişey dicem ama gülmeyin :kedi: şimcik ben pilatese yeni basladım ve bilmiyordum lastiklerin kademeli oldugunu bende normal bildiğimiz lastiklerden yapıom 1 haftadır burayı okudumda o lastiklerden lazımmıs ben onları nerden bulabilirim topu ile beraber ama top şisenlerden olsun istiyorum bilmiyorumkismile
Hepsiburada.com'da uygun fiyatlı setler satılıyor.
tesekkrler bilgi için opuyorumnanaktan
peki hangi markayı alayım ordan
Canım ben delta'nın setini almıştım. Pilates topunu şişirmek için alette çıkıyor içinden. Yalnız pilates matı ilk başlarda çok fena kokuyordu şimdi o koku kayboldu. Gerdirme lastiğini de medium aldım. Onlar maalesef en heavy olanı göndermişler. Ben sonra dost kitabından ebru şallı nın kullandığı pembeyi buldum. O çok rahat.
Bu arada ürün çin malı, başlarda keşke almasaydım ne uyduruk demiştim ama şimdi cidden işimi görüyor. Tek tek alınca pahalı oluyor çünkü... Ben memnunum şu anda.
ben ilk basladığımda opak çorapla yaptım bir süre.. çorap zamanla upuzun bişi oldu kaydirigubbakcemile3
sonra heavy olandan aldım. öyle abartılacak bişi değil heavy olanı da..daha bile zorlasa diyorum ben..
çok idmansız değilsen al gitsin bence..
ebru şallı nın hamileliği sebebiyle ve öneri sonucu haziran ayında hamilelik pilatesi yapackmış...şuan 4 aylık hamileymiş...bakalım nasıl olacak...bende denemeyi düşünüyorum ama bir yandan korkuyorum bebeğe bşey olur diye..herkesin bünyesi aynı değil sonuçta...şuan bile nasıl yapıyor..büyük cesaret...
Bende 2 gündür Şallı ile yapmaya başladım.Bir de elimdeki cd ile topla plates yapıyorum.Şallı 4 aylık hamileymiş çoook şaşırdım yaa hiç karnı yok...Biz olsak yerimizden kalkmayız aman bişi olcak diye maşallah walla yaa...
ebru şallı nın hamileliği sebebiyle ve öneri sonucu haziran ayında hamilelik pilatesi yapackmış...şuan 4 aylık hamileymiş...bakalım nasıl olacak...bende denemeyi düşünüyorum ama bir yandan korkuyorum bebeğe bşey olur diye..herkesin bünyesi aynı değil sonuçta...şuan bile nasıl yapıyor..büyük cesaret...
bende başlamayı düşünüyorum ama ebru şallı'nın yanlış öğrettiğini ve hiç yemeyen bir kadın olduğunu söylüyorlar :S şahsen kısa süreliğine gittiğim spor salonundaki pilates hocamız öyle demişti :S
ımm cnm bu senn bünyene göre değişir ama temmuza kadar yediklerinede dikkat edersen 4-5 kilon gider bence :1hug: