- 26 Kasım 2024
- 11
- 5
- 26
- Konu Sahibi SH32 umutlu
İnşallah bu durumu yaşayıp gökkuşağı bebeğini bekleyen herkes tez zamanda güzel haberler alır.. Ben 10 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum öncesinde hiç bir sıkıntım problem yoktu kanama, lekelenme vs de yaşamadım.11. Haftada İkili test için gittiğimiz rutin kontrol esnasında doktor kalbinin durduğunu ve bebeğin 10. Haftada kaldığını söyledi. Sonra ben durumu kabullenemedim bir kaç doktor daha gezdim ve sonuç değişmedi malesef bebeğimin kalbi durmuştu. İlaçla düşürelim dediler ama ben o görüntüyü görebilecek psikolojide hiç değildim sürekli ağlıyordum çok kötüydüm o yüzden doktor sen psikolojik olarak iyi değilsin süreci en hafif hasarla atlatman için kürtaja alacağım seni dedi ve kürtajla aldı bebeği. Ben hiç görmedim bebeğin genel anestezi ile kürtaj oldum sonra patolojiye gönderdiler oraya gittikten sonra da geri bize vermediler zaten gittim istedim ama vermediler. Belki rahimimiz hala kendini toparlamaya mı çalışıyor diye düşünüyorum ama doktora gittiğimde rahmin gayet iyi tertemiz olduğunu gebeliğe hazır olduğunu söylemişti.. İnan ben de hiç bir neden bulamıyorum ve böyle her ay negatif gördükçe artık bir daha hiç olmayacakmış gibi hissetmeye başladım. Rabbim bizi tez zamanda yeniden sevindirsin inşallah..Peki neden kürtaj olmuştunuz, kaç haftalıkken, bide bende ilk düşüğümden sonra 3 ayda hamile kalmıştım şimdi ise 5 ay oldu deniyoruz halen yok bende bilmiyorum açıkçası umarım daha fazla uzamaz bu mesafe sende biran önce gebelik haberi alırsın inşallah