Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

hhheeheee hemen mucize bekleme canım benim
Zamanla göreceksin vücudun toparlanıyor
sıkılaşıyor
selülitler bile yok oluyor
Azalıyor demiyorum bak yok oluyor

Bende severek yapıyorum dinlendiriyor beni
hemen beklemiyorum zaten canım. ben bazı hareketleri yapamıyorum ya ölüyorum resmen o ebru şallı 5 kere yapıyorsa anca 2 3 kere yapabiliyorum ya ilerledikçe yapabilirim dimi ? sizinde oluyor mu böle?

hemen beklemiyorum zaten canım. ben bazı hareketleri yapamıyorum ya ölüyorum resmen o ebru şallı 5 kere yapıyorsa anca 2 3 kere yapabiliyorum ya ilerledikçe yapabilirim dimi ? sizinde oluyor mu böle?

Evet canım zamanla daha çok hızlı ve uzun süreli yapabileceksin
Bende de başlarda zorluk vardı
sonra alışıyorsun
Vücut esnedikçe anlayacaksın
çokda kasma kendini önceden hiç denemediysen nacizane fikrimdir
Benim bir haftadır bacaklarım ve iç karın bölgem sızlıyor
tutuldu resmen boshayallersmile
dünde kol çalıştı yaa bugün acayim acıyorlar
sabret diyorum ve pes etmea.s.

çok kasamıyorum çünkü baya ağrım oluyor dayanamıyorum bırakıyorum. evet malesef önceleri hiç spor yapmadım vücut iyice hamlaştı pilatesede yeni başladım. bazı hareketlerinde hiç zorlanmıyorum ama bazıları çok kasıyor ama durmak pes etmek yok başarıcam bende:lepi:

süpersin

selamlar... 2 haftam oldu ve süper göbeğim sertleşmiş ve azcık bacaklarım selülitlerde azalmış :lepi:

selamlar... 2 haftam oldu ve süper göbeğim sertleşmiş ve azcık bacaklarım selülitlerde azalmış :lepi:

:lepi:kaydirigubbakcemile5
çok güzel canım çok sevindim
ben bu hafta hiç yapamadım fırsatım yok
ama başlıcam yoğun bir şekilde artıka.s.

arkadaşlar ben 2 ay boyunca yaptım,hiç bir fark olmadı bende,yok 15 gün sonra, yok 1 ay sonra etkisini gösterir diye diye bi azimle yaptım,ama hiçbir değişiklik yok,sizi nasıl hemn etkiliyo çok şaşırıyorum bilmiyorumkismile

arkadaslar ebeu sallının hangı sıteden ındırıyorsunuz lütfen cvp yazın bende taktım bu pilatese ıkı haftadır yapıyorum selülitlerim ınanılmaz azaldı ben daha arttırmak ıstıyorum aksamlarıda yapmak cd sini indirenler lütfen banada lınkını atsın özelimede yollayabılırsınız yasasın pilates kardeşliği:))) tşk...

BU KABURGA ISINI BENDE BECEREMIYORUM CNM:)) ÇEK DİYOR CEK DIYOR BU SEFERDE NEFES ALAMIYORUMdelikafadulden NAPICAM BILMIYORUM (

Ben bi zaman yaptim sonra bıraktım daha sonra kesintisiz 15gün felan yaptim ve etkisini görüyorum kilo olarak bile zayıfladım tek sorun kilodan bile düşmeme rağmen can simitlerim istediğim gibi erimiyoo

kizlar tv8 in sitesine girin pilatese tilayin cikiyo tum videolar bi programla da indirip arsiv yaptim..isrtedigim saatte pilatesimi yapiyorummm

bende bugün pilates setimin siparişini verdim yarın elimde olur diye umuyorum yarın akşam işten eve dönünce yapmaya başlıcam. ama şimdilik ebruyu takip edemicem pilates setinin içindeki dvd ile idare edicem umarım sonuç beklediğim gibi süper olur yaaa...

bende bır haftadır yapıyorum selulıtlerımde azıcık azalma var ama cok az bunun yanında yesıl cayda ıcıyorum ve pılates oncesınde walk at home yapıyorum tabı yememe dıkkat etmedıgım ıcın degısıklık yok henuz umudumu kaybedıp bırakmak uzereyım((

bende plates dun yapmaya basldım bakalım sonuclar nasıl olcak sizde incelme yada yaglarda yakma oldumu kızlar karın bolgemde kılom var onları sıkılastırma istıyorum duzenlı plates yapan varsa bana yardımcı olabılırmı acabaaa

arkadaşlar sizce hngi markanın topunu ve bandını alayım memnun olanlar yazabilirmi

kizlar tv8 in sitesine girin pilatese tilayin cikiyo tum videolar bi programla da indirip arsiv yaptim..isrtedigim saatte pilatesimi yapiyorummm

Canım ben indirdim ama cd ye atıp vcd'de izlemek istiyorum atamadım cd ye yardımcı olabilcek var mı?

Kızlar ben de yarın pilatese başlıyorum.Yeni geldi plates malzemelerim.Yapan herkes çok memnun.Umarım biz de görürüz faydasını tabi istikrar şart

arkadaşlar ben bişey sorucam ben 21 yaşındayım 45 kiloyum ama kemiklerim çok ince ve cıvık bi etim var.kilo alayım diye hareket etmiyorum habire yiyorum göbek oluyo. bende bugün plates malzemeleri aldım. vücudum sarkmasın sıkı olsun diye ve kaslarım güçlensin diye. ama aynı zmanda daha da kilo vermem dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…