hemen beklemiyorum zaten canım. ben bazı hareketleri yapamıyorum ya ölüyorum resmen o ebru şallı 5 kere yapıyorsa anca 2 3 kere yapabiliyorum ya ilerledikçe yapabilirim dimi ? sizinde oluyor mu böle?hhheeheee hemen mucize bekleme canım benim
Zamanla göreceksin vücudun toparlanıyor
sıkılaşıyor
selülitler bile yok oluyor
Azalıyor demiyorum bak yok oluyor
Bende severek yapıyorum dinlendiriyor beni
hemen beklemiyorum zaten canım. ben bazı hareketleri yapamıyorum ya ölüyorum resmen o ebru şallı 5 kere yapıyorsa anca 2 3 kere yapabiliyorum ya ilerledikçe yapabilirim dimi ? sizinde oluyor mu böle?
çok kasamıyorum çünkü baya ağrım oluyor dayanamıyorum bırakıyorum. evet malesef önceleri hiç spor yapmadım vücut iyice hamlaştı pilatesede yeni başladım. bazı hareketlerinde hiç zorlanmıyorum ama bazıları çok kasıyor ama durmak pes etmek yok başarıcam bende:lepi:
Evet canım zamanla daha çok hızlı ve uzun süreli yapabileceksin
Bende de başlarda zorluk vardı
sonra alışıyorsun
Vücut esnedikçe anlayacaksın
çokda kasma kendini önceden hiç denemediysen nacizane fikrimdir
Benim bir haftadır bacaklarım ve iç karın bölgem sızlıyor
tutuldu resmen boshayallersmile
dünde kol çalıştı yaa bugün acayim acıyorlar
sabret diyorum ve pes etmea.s.
çok kasamıyorum çünkü baya ağrım oluyor dayanamıyorum bırakıyorum. evet malesef önceleri hiç spor yapmadım vücut iyice hamlaştı pilatesede yeni başladım. bazı hareketlerinde hiç zorlanmıyorum ama bazıları çok kasıyor ama durmak pes etmek yok başarıcam bende:lepi:
selamlar... 2 haftam oldu ve süper göbeğim sertleşmiş ve azcık bacaklarım selülitlerde azalmış :lepi:
merhaba arkadaslar ebru sallının ilk cdsini indirdim bende baslıycam insallah 8 aylık kızım var ondan vakit buldugumda yapıcam doguma 71 girdim bir hafta sonra 60 kgdım simdide 53 kiloyum boyum 1.66
bayabir kilo verdim sadece sıkılasmak istiyorum kilo vermek istemiyorum siz ne kadar sürede sıkılasmaya basladınız :teselli:
arkadaşlar ben 2 aydır pilates yapıyorum (hergün ) ama şu kaburga kapatma işini tam kavrayamadım nasıl oluyor mesela sırtüstü yatar pozisyonda göğsu içeri itip dışarı fırlamasını engellemek kaburga kapatmakmı oluyor ne olur bilen biri mesaj atsın bana
kizlar tv8 in sitesine girin pilatese tilayin cikiyo tum videolar bi programla da indirip arsiv yaptim..isrtedigim saatte pilatesimi yapiyorummm