Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

canım nerden sipariş verdin? ben tam set bulamadım.seninki tam mı? yani mat, top,lastik, çember, dvd hepsi var mı?

kızlar bende başladım 2 güdür tv 8 in sitesinden izleyip yapıyorum.bişey sormak istiyorum ben zayıf bi insanım boyumda uzun..ne kilo vermek nede uzamak istiyorum..etim çok gevşek sıkılaşsın istiyorum sadece...bide çok fazla sırt ağrısı çekiyorum senelerdir..2 dk dan fazla aynı pozisyonda oturamam...sırf bu sırt ağrılarım için başladım platese aklımada başka bişey gelmiyo..sonuçta tam benim sorunuma göre bi spor..ama işte 175 boyum var dahada uzarsam kazulet gibi olurum...ciddi anlamda boy uzaması olan varmı..öleyse bırakcam çünki bilmiyorumkismile

hayır canım zaten yaptığı bir uzamada yok sadece vücudu dikleştirdiği içim omurlr daha dik durduğundan insanlara uzamış gibi geliyor korkmadan yapabilirsin çok faydalı bir sr ben geçen yaz hergün yaıyordum bu yaz baya saldım en yakın zamanda başlıcam bende

kızlar bende yapıyorum her sabah degıl her aksam yapıyorum malum iş güç. 15 gundurr yapıyorum ve acayıp sıkılastım yan sımıtlerım vardı su anda dar tısortum var uzrımde onceden olsa nerdeee gıyebılcem.dunden ıtıbarende leslıe sansone 5 mil yuruyus yapmaya basladım bakalım ıkısı bır arada nasıl olucak yakında zayıflamaktan yok olucam korkuyorumm saka tabı:)

ay çok sevindim cnm işallah benimde sıkılaşır bugün 3. günüm ama zorlanıorum bazı hareketlerde karın hareketleribnde özellikle çok fazla yapamıyorum bilmiyorumkismile bide çok konuşuyo ebru şallı ya terim soğuyo onu beklerken ama artık o konuşurken ben devam ediyorum harekete bitirmiyorum ..kaydirigubbakcemile2

Ya, baksaniza bende bi ara pilatese basladim ama su nefes alip vermede cok useniyorum nedense.. Pilateste nefesin onemli oldugunu cok iyi biliyorum ama yapmazsam nolurki?? bilen varmi?

Ben de 4 haziran 2010 dan beri pilates yapıorum göbeğim özellikle alt karnım çok sıkılandı kas bağladı fakat göbeğimdek yağlar erimedi için çok dforme bi görüntüsü var şimdi:1no2: pşlates kilo verdirmiyor ama sıkılaştırıyor özellikle kalaçasını şekillendirmek isteyen bayanlar pilates hareketlerini mutlaka yapsınlar poposuz taş gibib oluyor ben kendimden biliyorum şimdi taşş gibi bi popoya sahibbimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama kilo vermek isteyenler aç karna klakar klakmaz yürüsünler sonra pilatelerini ypasınlar o zaman kilo verebilirler yan hem kilo verir hem sıkılaşırlar

doğru nefes alma rahatlatıyo beni valla böle bi ferahlıyorum...kan dolşımını hızlandırır..normalden dakha fazla oksijen alcağın için hücrelere daha çok oksijen gider ve daha sağlıklı olursun..beyine daha fazla oksijen gider..zihnin açılır.. rahatlar. meditasyon yapmış olursun ...falan filano kadar zor bişe değil zamanla alışırsın zorla kendini bence sonrası kendiliğinden gelirbayanssulusmile

yapamadigimdan degil ama hic nefesle pilates yapasim gelmiyo. hatta normalde nasil nefes alip veriyosam oyle pilatesi yapiyodum.. yani yapmasamda olur?

bende bu aralar bıraktım yapmayı 3 gundur yapmıyorum nedenını anlamadıgım bır moral bozuklugum var havadan sudan sebeplerden.

kızlar merhaba...bişey danısmak istiyorum..ben yaklasık 1 aydır pilates yapıyorum..bu tv8 in ditesinden kendime uygun videoları indirdim..ve her aksam sadece 1 video yani 1 bölüm bitiriyorum..ama henüz hiçbirsey yok cok üzülüyorum umudumu kaybediyorum kızlar..simit bölgem aldı basını gitti zaten 5 kilo aldım basen desen ooo türk hatununda eksik olurmuu offfffffff offfffffffffff bana bişiy diyin :1no2:

cnm belki kendni fazla zorlamıyosundur..benim kiloyla bi sorunum yok şükür o yüzden kalça basen hareketlerini fazla yapmıyorum..zaten de çok zorlanıyorum bırakıveriyorum yaparken..ben gibi yapıyosan ondan olmuyodur...diyetle yap bence platesiv zayıflamak istiyosan ..çünki plates sıkılaştırıyo zayıflatmıyo diyolar hep..bi yazıda 5 kilo zyıflarsan platesle 10 kilo kaybetmiş gibi görünürsün diye okumuştm..benm bi arkadaşımda diyet +plates acayip zayıfladı..ordan biliyorum bende

fıstıgım zayıflayayım diye diretmiyorum...sıkılasmak benim içinde herseyi yoluna sokacak ..vücudumu sekle soksam tamamdır..cünkü basen ve bu düsük bel hatıralarından cok sinirim bozuluyor artık..kendimi zorluyorum aslında ama 1 video yetmiyodur belki bilmiyorumkismile

hmm bilemiyorum belkide yetmiyodur 1 video..yada araştır ileri seviye falan videolar bulabilirsen onları yapbilmiyorumkismile

eyvahedigeldismile
hmm bilemiyorum belkide yetmiyodur 1 video..yada araştır ileri seviye falan videolar bulabilirsen onları yapbilmiyorumkismile

bakalım fıstık bide öyle deneyelim..ya da acaba diyorum ki bu ebru şallı nın 2. dvd si ortadereceymiş 21 günde forma girmek için mi neymiş onu alsam da hergün onu mu yapsam ama o da 1.30 saat mı ne sürüyormus işte...bilmiyorumkismile off off bi işimde rast gitse artık böyle bütün umutlarımı kaybettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…