Canım ben indirdim ama cd ye atıp vcd'de izlemek istiyorum atamadım cd ye yardımcı olabilcek var mı?
bende bugün pilates setimin siparişini verdim yarın elimde olur diye umuyorum yarın akşam işten eve dönünce yapmaya başlıcam. ama şimdilik ebruyu takip edemicem pilates setinin içindeki dvd ile idare edicem umarım sonuç beklediğim gibi süper olur yaaa...
bende bu aralar bıraktım yapmayı 3 gundur yapmıyorum nedenını anlamadıgım bır moral bozuklugum var havadan sudan sebeplerden.
cnm belki kendni fazla zorlamıyosundur..benim kiloyla bi sorunum yok şükür o yüzden kalça basen hareketlerini fazla yapmıyorum..zaten de çok zorlanıyorum bırakıveriyorum yaparken..ben gibi yapıyosan ondan olmuyodur...diyetle yap bence platesiv zayıflamak istiyosan ..çünki plates sıkılaştırıyo zayıflatmıyo diyolar hep..bi yazıda 5 kilo zyıflarsan platesle 10 kilo kaybetmiş gibi görünürsün diye okumuştm..benm bi arkadaşımda diyet +plates acayip zayıfladı..ordan biliyorum bende
hmm bilemiyorum belkide yetmiyodur 1 video..yada araştır ileri seviye falan videolar bulabilirsen onları yapbilmiyorumkismile