Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

:) hadi bakalım pilates çok güzel bir egzersiz çeşidi 1 yıl olucak nerdeyse yapıyorum bende cok faydasını gördüm bence ebru sallı cok güzel yaptırıyor,iyi de anlatıyo yerimseniben

En ilk bu mesajla baslamisimkaydirigubbakcemile3
ama kilomu yazmamisim
Isin garip yani p.tesi basliycam tekrar ve yine adet oluyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

başla cnm sen basşla adet dönemi olması falan sorun değil zaten :)) veriirsin kiloları aslında plates yapınca sadece tartıda fark olmuyo çok şıkılasıyor insan yaglar gidiyo bu daha iyi bişey aslında yağ gitmesi

Özgecim bunu iy bilenlerden oldugum icin tekrar baslamak istiyorum.Tartiya yansimasada aynada kendini o kadar ince ve o kadar fit görüyorsunki.Zaten yürüyüs ve diyet ilede desteklersem tartiyada yansiyacagina eminin.
Yarin ola hayir ola degilmi:lepi:delikafadulden

süpersin cnm yaa yazdıkların okudukça hevesleniyorum dün başladım bende:) ana bugün biraz bacaklarım agrıyo benim sormak istedigim nefesi dogru almıyomuşum gibi geliyr ve içime karnımı cok cekip nefes alamıyrm off bana yardımcı olurmusunuz çok heveslşiyim sıkılasmam lazım şimdicen teşeüküler...

kızlar size 45 sayfa yazıyı okuduktan sonra sadece şunu diyecegim süpersinizzzzzz alkisalkisalkis
inanın sayenizde hırslandım int siparişimi verdim işallah dogru yaparımda incelirim bende..:)

bende başlayalı 3 ay gıbı bır süre oldu devamlı ebru şallıyla plates yaptım eğer saatını kacırırsam ıntden ındırıp o gunu yapıyorum bunun yanında yarım saat bazande 45 dak olabılıyo koşu bandında yürüyüş vakıt buldukca o da tabıkı çünkü 1.5 yalşında oğlum var fırsat bulduk ca yürüyüş bunun sayesınde sıkılaşma oldu bende ve 74 kılodan 68 oldum ınsallah dahada verıcem:1hug:

selamlar bende 2 gündür yapıyorum kendimi çok iyi hissediyorum. birşey sormak istyorum ben sabahları yapıyorum tek siz daha sonralarıda yapıyor musunuz??

selamlar bende 2 gündür yapıyorum kendimi çok iyi hissediyorum. birşey sormak istyorum ben sabahları yapıyorum tek siz daha sonralarıda yapıyor musunuz??

canm ben sadece 1 sefer yapıyorum ebru şallıyla .bayanssulusmile.eger sabah kacırırsam programını googlen ebruli yazıp o günün hareketlerını yapıyorum hemde o kadr yorucu degıl gayet güzel :1hug:

canm ben sadece 1 sefer yapıyorum ebru şallıyla .bayanssulusmile.eger sabah kacırırsam programını googlen ebruli yazıp o günün hareketlerını yapıyorum hemde o kadr yorucu degıl gayet güzel :1hug:
bende sabahları yapıyorum canım evde olduğum için kaçırmıyorum eğer kaçırrsam öyle yapıcam bende. yarın mesela eski olanlardan yapmayı düşünüyorum. bugün top günü çok güzel ve eğlenceliydi :)

kızlar bende platese başlamak istiyorum ve size bir kaç sorum var lüüütfeeen cevaplayın;
1-akşamları işten geldikten sonra ve yemek yedikten sonra max.20 dk. yapsam faydasını görebilirmiyim acaba?
2- internette plates setlerini araştırdım siz hangi siteden ve hangi setlerden aldınız, mağazaya gitmeye vaktim olmadığı için internetten satın alıcam.
lütfen yardımcı olun .çok teşekkürler

evet canm yap tabı hem hareketler o kadrda zor degıl a.sbugün hele top günü ama hıç yorulmadım bılmıyom neden ama ben cok ter atardım bugün öyle olmadı ama ya ben varya aslında şeyde cok tıkanıyorum bı nefesım zorlanıyo şimdı geldı aklıma 5 nefes al 5 nefes ver varya adını unuttum işte onda hele ayaklar dıyoya bıraz aşagı heehhh orda işte benım bıttıgım an akannehir ama cıdden zevklıydı :sm_cool:

ben kendımce yaptıklarımı anlatım canm vakıt buldugumda sabah kacırırsam googleden ebrulı yazıp o gunku platesı yapıyom bebegım oldugu ıçın vakıt pek ayarllayamıyorum ozyuzden ama sonuçta yapıyorum .bence senın ıçınde fark etmez işten gelınce sende yapabılırsın bende rızede bulamadım bı sıteden 55cmlık top vede bant aldım boyum 1.60 oldugu ıçın 55lık aldım boya göre zaten benım aldıgım sıtede her topun altında ne kadr boyut alınması gerektıgı yazıyodu bende onun ıçın 55lıkaldım bantta orta sert aldıma.s :1hug:

he bu arada yarın cumartesı oldugu ıçın ben karın hareketı yapcam a.s23 nısanda yapılan karın hareketlerı vardıya ogün karnımı fecı yakmıştı bende onu yarın yapcam:dance:

evet canım bende orda bittim ya bacaklar gitti :) birde dün topu alıp verme vardı ya oda çok zordu ya bittim bende orda. birde ben ayaklarımı tam düz dikemiyorum yabilmiyorumkismile acaba yaptıkça pilates alışabilir miyim çünkü bu kadar spor yaptığım yoktu hiç hammallaşmışım bilmiyorumkismile

he bu arada yarın cumartesı oldugu ıçın ben karın hareketı yapcam a.s23 nısanda yapılan karın hareketlerı vardıya ogün karnımı fecı yakmıştı bende onu yarın yapcam:dance:
bende yarın en baştan başlıcam canım programın 1.bölümünden hafta içi sabah televizyonla birlikte yapıcam hafta sonlarıda bilgisayardan eskileri yapıcam...

5 nefes alıp verme handert benide mahvediyordu 1 ay öncesine kadar ama şimdi alıstım sadece topla olursa vucudumdan kıt kıt sesler cıkıyor oyuzden yapmıyorum seviyorum ben pilatesi

canım ya herhalde alışırsın ben ılk başladıgımda varya ayaaklarım tutmadı bı agrı hele karnımın tam altı bıkını bölgesı varya ebru şallının söyleyışıyle pubik:roflol:işte orası sankı kesılıyodu sonra ben 1 gün yapmadım ağrıdan dolayı sonra hafıf bı mekık yaptım alıştı o ağrıyan bölgelerım zaten böyle yapmıya yapmıya vucudum hamlanmıştı şimdı ıyı eskısıne nazaranbenım bıa rkdaşta fleks poınt vardıya parmak uclarını ındırıp kaldırmak işte onu yapamıyodu ama devamlı yapa yapa alıştı şimdı gayet güzel sende alışcaksın tabı ama devamlı yınede dık tutmaya gayret et ayaklarını bak gör alışcak sonraopuyorumnanaktan

önceleri 20 dk olarak başlarsın zamanla sende süresini artırmak isticeksin mutlaka çünkü gerçekten çok zewkli zemuszemus

pilates setini aldınmı bilmiyorum ama ben hepisi burada dan aldım..dışarda çok daha pahalı ürünler çünkü .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…