- 16 Mayıs 2008
- 217
- 2
En ilk bu mesajla baslamisimkaydirigubbakcemile3Adet dönemimde olmama ragmen bende bugün plates setlerimin elime ulasmasi ile plates cilginligina katildim:)))
Yani sira diyette yapiyorum.Sabahlari 30/45 dk arasi tempolu yürüyüs yapiyorum.Hemen eve gelip plates yapiyorum.Sonra hafif bir kahvalti.Derken saat 11 oluyor.Ögle yemegini hazirla evi toparla temizle tekrar yürüyüse cikiyorum.Aksamlarida 30 dk kadar plates yapmayi planliyorum.
Bakalim bu tempoda 22 Temmuza kadar kac kilo verebilip kac bede incelebilecegim??
Bir fikri olan varmi:)??
Unutmadan spora baslamadan önce L_carnitin aliyorum!!
başla cnm sen basşla adet dönemi olması falan sorun değil zaten :)) veriirsin kiloları aslında plates yapınca sadece tartıda fark olmuyo çok şıkılasıyor insan yaglar gidiyo bu daha iyi bişey aslında yağ gitmesi
pilatesi 3 aydır hergün yapıyorum artık içime kaçtı kaçışı yok bunun yapamadan duramıyorum kilo kaybetmedim henüz ama yağlarım gözle görünür biçimde yok oldu özellikle bel çevremde balkonlarım vardı düşük bel pantolonların verdiği bir hediye bana iğrençti göbeğimde vardı çok olmamak şartıyla şimdi dümdüzüm tamam kilo kaybım yok şuan ama inceliyorum,boyum uzuyor bacaklarım ve boynum uzuyor,artık daha güvenle yürüyorum topuklu ayakkabılarımın üzerinde ve daha güzel gözüküyorum kendime aynada:)stresim azaldı pozitif düşüncelerle doluyum artık kendimi üzmüyorum hiçbirşey için ve kimseninde üzmesine izin vermiyorum,harika bişey bu pilates terapi meditasyon yaa yapmadan kendimi kötü hissediyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum herkese:))alkisalkisalkis
selamlar bende 2 gündür yapıyorum kendimi çok iyi hissediyorum. birşey sormak istyorum ben sabahları yapıyorum tek siz daha sonralarıda yapıyor musunuz??
bende sabahları yapıyorum canım evde olduğum için kaçırmıyorum eğer kaçırrsam öyle yapıcam bende. yarın mesela eski olanlardan yapmayı düşünüyorum. bugün top günü çok güzel ve eğlenceliydi :)canm ben sadece 1 sefer yapıyorum ebru şallıyla .bayanssulusmile.eger sabah kacırırsam programını googlen ebruli yazıp o günün hareketlerını yapıyorum hemde o kadr yorucu degıl gayet güzel :1hug:
evet canm yap tabı hem hareketler o kadrda zor degıl a.sbugün hele top günü ama hıç yorulmadım bılmıyom neden ama ben cok ter atardım bugün öyle olmadı ama ya ben varya aslında şeyde cok tıkanıyorum bı nefesım zorlanıyo şimdı geldı aklıma 5 nefes al 5 nefes ver varya adını unuttum işte onda hele ayaklar dıyoya bıraz aşagı heehhh orda işte benım bıttıgım an akannehir ama cıdden zevklıydı :sm_cool:bende sabahları yapıyorum canım evde olduğum için kaçırmıyorum eğer kaçırrsam öyle yapıcam bende. yarın mesela eski olanlardan yapmayı düşünüyorum. bugün top günü çok güzel ve eğlenceliydi :)
kızlar bende platese başlamak istiyorum ve size bir kaç sorum var lüüütfeeen cevaplayın;
1-akşamları işten geldikten sonra ve yemek yedikten sonra max.20 dk. yapsam faydasını görebilirmiyim acaba?
2- internette plates setlerini araştırdım siz hangi siteden ve hangi setlerden aldınız, mağazaya gitmeye vaktim olmadığı için internetten satın alıcam.
lütfen yardımcı olun .çok teşekkürler
evet canım bende orda bittim ya bacaklar gitti :) birde dün topu alıp verme vardı ya oda çok zordu ya bittim bende orda. birde ben ayaklarımı tam düz dikemiyorum yabilmiyorumkismile acaba yaptıkça pilates alışabilir miyim çünkü bu kadar spor yaptığım yoktu hiç hammallaşmışım bilmiyorumkismileevet canm yap tabı hem hareketler o kadrda zor degıl a.sbugün hele top günü ama hıç yorulmadım bılmıyom neden ama ben cok ter atardım bugün öyle olmadı ama ya ben varya aslında şeyde cok tıkanıyorum bı nefesım zorlanıyo şimdı geldı aklıma 5 nefes al 5 nefes ver varya adını unuttum işte onda hele ayaklar dıyoya bıraz aşagı heehhh orda işte benım bıttıgım an akannehir ama cıdden zevklıydı :sm_cool:
bende yarın en baştan başlıcam canım programın 1.bölümünden hafta içi sabah televizyonla birlikte yapıcam hafta sonlarıda bilgisayardan eskileri yapıcam...he bu arada yarın cumartesı oldugu ıçın ben karın hareketı yapcam a.s23 nısanda yapılan karın hareketlerı vardıya ogün karnımı fecı yakmıştı bende onu yarın yapcam:dance:
evet canım bende orda bittim ya bacaklar gitti :) birde dün topu alıp verme vardı ya oda çok zordu ya bittim bende orda. birde ben ayaklarımı tam düz dikemiyorum yabilmiyorumkismile acaba yaptıkça pilates alışabilir miyim çünkü bu kadar spor yaptığım yoktu hiç hammallaşmışım bilmiyorumkismile
kızlar bende platese başlamak istiyorum ve size bir kaç sorum var lüüütfeeen cevaplayın;
1-akşamları işten geldikten sonra ve yemek yedikten sonra max.20 dk. yapsam faydasını görebilirmiyim acaba?
2- internette plates setlerini araştırdım siz hangi siteden ve hangi setlerden aldınız, mağazaya gitmeye vaktim olmadığı için internetten satın alıcam.
lütfen yardımcı olun .çok teşekkürler