Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaslar bende gecen hafta pazartesi basladım ve aksamları yapıyorum calıstıgım için internet üzerinden birgün arayla peki neler yiyorsunuz nezman farkederim değişikliği ben benmde haziranda düğünüm varda güzel olayım isstiyom
hazirana kadar duzenli yaoarsan hatta aksamlari da yap,ben acigimi kapatmak icin yapiyorum bu aralar gunde 2:)))kesinlikle forma girersinn
ay ben bazı bazı başlıyorum ama hep sakatlanıp bırakıyodum, geçenlerde şu tamamen yatarken oturur poziyona geçtiği hareket var ya, mekik, onu yapcam derken ölüyodum vallasempatiksalakcinni
çok zor geliyo bazı hareketleri bana
bence biraz daha soft olmalı
basta oyle oluyor..nine gibiydim ben 2 harekette kaliyordum ozellikle makas sonra indir kaldir.yaptikca hareketlerde kolaylasiyor..az daha sabir:)))
tesekkürler canım bilgi için peki neler yemem gerek az yiyorum ama karnım cok şiş
bilinen seyler yag,un,tuz,sekerden uzak duracazz:)siskinlik bende de oluyor ama duzenli pilates yapinca valla biseyim kalmadi..birde yediklerime dikkat etmeye ve gec yememeye calisiyorum..rezene cayini dene,birde muskat rendesini kaynat ic.
tv8 den artik pilates videolari kolay iniyor..bi suru indirdim ben..hem istedigim saatte hemde istedigim yerde yapacammm:)
yerimseniben tesekkürler bide normal hayattayken nefes alıp verme olayını nasıl yapıyorsunuz burundan alıp agızdnmı bırakıyorsnuz yoksa burun alıp burundan mı bırakıyorsunuz
tesekkürler canım bilgi için peki neler yemem gerek az yiyorum ama karnım cok şiş
ay ben bazı bazı başlıyorum ama hep sakatlanıp bırakıyodum, geçenlerde şu tamamen yatarken oturur poziyona geçtiği hareket var ya, mekik, onu yapcam derken ölüyodum vallasempatiksalakcinni
çok zor geliyo bazı hareketleri bana
bence biraz daha soft olmalı
Yaptıkça alışıyorsun canım... Ben de ölüyorum sanıyordum ama mesela handırtta ilk seferler 30 taneyi zor yapıyordum şimdi ilk defa geçen hafta 100e tamamladım. Bu arada ben Martın son haftasından beri yapıyorum Pilatesi...
ya kızlar ben tekrar başlıcam geçen sene yapıyodum ama uzun bi ara verdim, malum yaz geliyo paçalar tutuştusempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kadında hamileymiş iyi mi, tam da hevesimin geldiği zamana denk geldi yani
onun oğluda benim oğlanla yaşıt, benimde 2. yi yapasım geldisempatiksalakcinni
topum falan var ama şu lastik gibi şeylerden yok
netten baktım light, medium, heavy gibi dereceleri var,
ebru şallı hangisini alın demişti????
valla biliyosanız süper olur benim için yarın gidip alcamolumunekankayizsmile
canim ben 3 lu set aldim..icinde kolay,orta,sert seklinde 3 lastik var..kolayi zaten hic kullanmiyorum..orta olani hep bagli sekilde onu dizime gecirirken ve hundret ta kullaniyorum..en sert olanini da bacaklari ve kollari esnetirken.daha iyi sonuc versin beni zorlasin diye:)))boyle daha rahat geliyo bana bagla,cozle ugrasmiyorum..eger tekli alacaksan da orta yada sertini al derim..
saol canım cevabına, ortasını alayım ben o zamanguclubacismile olumunekankayizsmile
saol canım cevabına, ortasını alayım ben o zamanguclubacismile olumunekankayizsmile
Kİm hamİle arkadaŞlar ebru Şallı mı ?????????????