Ebru Şallı ile her sabah yapanlar buraya.

hazirana kadar duzenli yaoarsan hatta aksamlari da yap,ben acigimi kapatmak icin yapiyorum bu aralar gunde 2:)))kesinlikle forma girersinn

ay ben bazı bazı başlıyorum ama hep sakatlanıp bırakıyodum, geçenlerde şu tamamen yatarken oturur poziyona geçtiği hareket var ya, mekik, onu yapcam derken ölüyodum vallasempatiksalakcinni
çok zor geliyo bazı hareketleri bana
bence biraz daha soft olmalı

ay ben 1 sene yaptım düzenli.. çok faydasını gördüm ama 6 aydır çok düzensiz yapıyorum. haftada 2 sefer anca oluyor... motive olsam da düzene koysam çok iyi olur. bilgisayara indirdim 3-4 programı oralardan yapıyorum...
kg kaybetmek isteyen öncesinde kardiyo yapsın mutlaka.. acayip faydalı oluyor. ben haftada 8-10 km hizlı tempo yürüyorum ve ya koşuyorun sonra pilates yapıyorum. haftada 2 sefer anca yapabilmeme ragmen faydası çok oluyor bu şekilde..
bir de şu gece atıştırmalarını bıraksam..

basta oyle oluyor..nine gibiydim ben 2 harekette kaliyordum ozellikle makas sonra indir kaldir.yaptikca hareketlerde kolaylasiyor..az daha sabir:)))

tesekkürler canım bilgi için peki neler yemem gerek az yiyorum ama karnım cok şiş

bilinen seyler yag,un,tuz,sekerden uzak duracazz:)siskinlik bende de oluyor ama duzenli pilates yapinca valla biseyim kalmadi..birde yediklerime dikkat etmeye ve gec yememeye calisiyorum..rezene cayini dene,birde muskat rendesini kaynat ic.

tv8 den artik pilates videolari kolay iniyor..bi suru indirdim ben..hem istedigim saatte hemde istedigim yerde yapacammm:)

yerimseniben tesekkürler bide normal hayattayken nefes alıp verme olayını nasıl yapıyorsunuz burundan alıp agızdnmı bırakıyorsnuz yoksa burun alıp burundan mı bırakıyorsunuz

yerimseniben tesekkürler bide normal hayattayken nefes alıp verme olayını nasıl yapıyorsunuz burundan alıp agızdnmı bırakıyorsnuz yoksa burun alıp burundan mı bırakıyorsunuz

Canım o pilates hareketlerine özel...
Günlük yaşamında burundan alıp burundan ver...

tesekkürler canım bilgi için peki neler yemem gerek az yiyorum ama karnım cok şiş

Benim de karnım inanılmaz şişti... Şimdi yavaş yavaş inmeye ve kaslanmaya başladı. Ben bu kadar kısa sürede değişeceğine inanmamıştım ama Ebru çok haklı, bu pilates normal spor merkezlerine bin basar bin...

Bence en önemlisi öğünlerini sakın atlama ve abur cuburdan uzak dur... Ve iş yerine gerekiyorsa evden yemek götür.

Yaptıkça alışıyorsun canım... Ben de ölüyorum sanıyordum ama mesela handırtta ilk seferler 30 taneyi zor yapıyordum şimdi ilk defa geçen hafta 100e tamamladım. Bu arada ben Martın son haftasından beri yapıyorum Pilatesi...

tebrik ederim canımkaydirigubbakcemile5

ya kızlar ben tekrar başlıcam geçen sene yapıyodum ama uzun bi ara verdim, malum yaz geliyo paçalar tutuştusempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kadında hamileymiş iyi mi, tam da hevesimin geldiği zamana denk geldi yani
onun oğluda benim oğlanla yaşıt, benimde 2. yi yapasım geldisempatiksalakcinni
topum falan var ama şu lastik gibi şeylerden yok
netten baktım light, medium, heavy gibi dereceleri var,
ebru şallı hangisini alın demişti????
valla biliyosanız süper olur benim için yarın gidip alcam
olumunekankayizsmile

handert bayılıtıyo beni ayakalarrım galiba yavsda olsa esnedi bunu hissedebiliyorum ama karnım hala zorluyor bende gecen pazartesi basladım benm sorunum boyum uzasın karın kaslarım olsun bide düzgün bi kalça baska bişey istemem

canim ben 3 lu set aldim..icinde kolay,orta,sert seklinde 3 lastik var..kolayi zaten hic kullanmiyorum..orta olani hep bagli sekilde onu dizime gecirirken ve hundret ta kullaniyorum..en sert olanini da bacaklari ve kollari esnetirken.daha iyi sonuc versin beni zorlasin diye:)))boyle daha rahat geliyo bana bagla,cozle ugrasmiyorum..eger tekli alacaksan da orta yada sertini al derim..

bazen sete gore degisebiliyor sanirim sertlik,yumusak rengi..eeski setimle suan ki farkli..ama zaten uzerinde yaziyo kutunun..yazmasa da eline alinca anliyorsun..benim suan ki setin rengi sert mavi,orta mor,yumusak pembe..

Son düzenleme:

saol canım cevabına, ortasını alayım ben o zamanguclubacismile olumunekankayizsmile

saol canım cevabına, ortasını alayım ben o zamanguclubacismile olumunekankayizsmile

ben ilk basladığımda opak çorapla yaptım bir süre.. çorap zamanla upuzun bişi oldu kaydirigubbakcemile3
sonra heavy olandan aldım. öyle abartılacak bişi değil heavy olanı da..daha bile zorlasa diyorum ben..
çok idmansız değilsen al gitsin bence..

kıslar bişey dicem ama gülmeyin :kedi: şimcik ben pilatese yeni basladım ve bilmiyordum lastiklerin kademeli oldugunu bende normal bildiğimiz lastiklerden yapıom 1 haftadır burayı okudumda o lastiklerden lazımmıs ben onları nerden bulabilirim topu ile beraber ama top şisenlerden olsun istiyorum bilmiyorumkismile

Kİm hamİle arkadaŞlar ebru Şallı mı ?????????????

Aynen öyle... Şaka gibi... Hareket sayılarını az yapmaya başladı bir süre sonra karın üstüne yatma hareketlerini de yapmayacakmış... Eren hoca gösterir herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…