sanırım sen love handle denilen bölgeyi kastediyorsun.hemen belin altı,yan bel???arkadaşlar bel çevresinde simit şeklinde bir yağlanma oluyor onu yok edecek bi plates egzersizi var mı varsa hemen başlicam yardım lütfen mafoldumben
kıslar pilates seti alıcam hangi markayı önerirsiniz?
hiç farketmez..hepsi aynı bence. ama iyi bişi istiyorum diyorsan puma ya da voit iyi.. nike da güzel
arkadaşlar ben 2 aydır pilates yapıyorum (hergün ) ama şu kaburga kapatma işini tam kavrayamadım nasıl oluyor mesela sırtüstü yatar pozisyonda göğsu içeri itip dışarı fırlamasını engellemek kaburga kapatmakmı oluyor ne olur bilen biri mesaj atsın bana
kızlar bişiy sorcam ben ebru şallıyı internetten takip ediyorum. ilk bölümlerde mavi renkli lastik alın demişti ama kendisi yeşil ve pembe kullanmış sonraki bölümlerde. siz hangi rengi kullanıyorsunuz? 3'lü set alayım diyorum ama hangisini kullanıcam? bilmiyorumkismile
ben sabahları okula gittiğim için televizyondan takip edemiyorum bilgisayardanda odam küçük olduğu için zor oluyor hareketleri yapmak dvdsini nereden alabilirim ? ve birde benim belimin yanlarında ve kalça bölgemde çok fazla yağ var şimdi başlasam yaza kadar ne kadar etkili olur ?* fisfisfis
arkadaşlat tv 8 de ama saat kaçta????????????????????
Canım ilkin mavi aldım o çok sert geldi... Medium olan ki o pembe orta seviyede en iyisi o... Şu an pembe kullanıyorum...
bende başlıcam inşallah önümüzdeki hafta, siparişimi verdim topumu bekliyorum bakalım ebru şallıyı izleyerek yapmayı planlıyorum umarım düzenli olarak yaparım