2 hafta yapıp bıraktım sanıyorum mart ayı gibi. Cidden etki gösteriyor 2 haftada bile. Popom kalkmıştı kollarım incelmişti sıkılaşmıştı, belim biraz toparlanmıştı. Şuan yine popom aşağı doğru inişe geçti bacaklar çirkinleşti sallanmaya başladı göbeğim felaket çıktı. Bırakmadan yapıcam bu kez birazdan başlıyorum :)
Ya bende plates yapmaya başlıcam ama her gün yapmamak lazımmış sanırım bide ben selülit savar hareketlerini yapmayı planlıyorum. Nasıl oluyor etki gösteriyor mu benim sadece alt tarafımda yağlar var. Destek olalım mı brbirimize. Ben 1 gün selülit savar hareketlerini bir günde ip atlamayı düşünüyorum. 2 gündür yapıyorum da bacaklarım fena ağrıyor bakalım. Sen napcaksın anlatsana biraz
Canım Ebru Şallı'nın 21 günlük bi videosu var. Onu her gün yap. Daha önce pilates yapmadıysan hiç önce başlangıç videolarını bul onu yap. Sonra buna geçersin. Pilates tartıya değil vücuduna yansır ve gerçekten çok etkili. Bende inanılmaz hamlaşmışım ama 3 güne toparlarım. En son zaten meditasyon tarzı bir şeyler yapıyor. İnanılmaz iyi hissettiriyor. Selülit savar hiç denemedim ama dediğim videoda da yapıyo selülete yarıyacak hareketler. Kesele o bölgeleri her gün orta sertlikte bi keseyle. Kan dolaşımın hızlanır ve bol su. Benim de popo kısmında var kese yapınca azalıyor sporla beraber. Zaten çok su içiyorum en en önemlisi de kesinlikle su. Gelişmeleri yazarım yine :) Kolay gelsin. Pes etmeyelimm :)
Arkadaşlar ben de Ebru şallının pilateslere başladım 1 haftadır.netten ebruli nin tekrarlariyla yapiyorum.çok etkili oluyo.Ben şunu sorucam bilgisi olanlar yanitlarsa cok sevinirim.Ebru Şallı nin 21 günde super bir KARIN videosu var.Bunu deneyen var mi acaba.Benim sezeyan sonrası alt karnım biraz çıktı.daha da kötüsü alt karnımdaki deri çok yumuşadı.hatta hafiften buruşuk duruyo.bu karın cd sini 21 gün yaparsam işe yarar mi sizce.deneyen oldu mu hiç???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar ben de Ebru şallının pilateslere başladım 1 haftadır.netten ebruli nin tekrarlariyla yapiyorum.çok etkili oluyo.Ben şunu sorucam bilgisi olanlar yanitlarsa cok sevinirim.Ebru Şallı nin 21 günde super bir KARIN videosu var.Bunu deneyen var mi acaba.Benim sezeyan sonrası alt karnım biraz çıktı.daha da kötüsü alt karnımdaki deri çok yumuşadı.hatta hafiften buruşuk duruyo.bu karın cd sini 21 gün yaparsam işe yarar mi sizce.deneyen oldu mu hiç???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba canım. Nasıl gidiyor pilates, devam ediyor musun? Ben de yaptım 21 günlük dvdyi.göbeğim küçüldü.yaklaşık 2 kilo verdim.ama bıraktım.umay villanın dvdlerini aldım.onu beğenmedim.ebruya döneyim diyorum. Tembellikten dönebilirsemdvd setini almıstım.her yapışta birini uygulayayım diyorum.arada da yürüyeyim diyorum. Bakalım, inşallah