Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtulalım mııı ????

ozdens

sil baştan
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
605
11
Geçen hafta Ebru Şallının dvdsini aldım ve henüz başlayamadım...Günler öyle hızlı geçiyor ki mayıs geldi bile ve acil durumm artık..Haftaya yürüyüş + bu dvd yapmaya karar verdimmmm..benimle beraber yapmak isteyen olursa seve seve hatta daha iyi olur :) Bu dvd ye başlayan da varsa yorumlarını bekliyorumm :)

Ebru Şallının karınsavar diye çıkardığı cd mi?Şu an az az zumbaya başladım..Aslında platesi çok istiyorum ama zamanım kalmıyor..Başarılar..

ben de almıştım bu dvdyi 1 kere açayım dedim ilk 15 dksını yaptım dayanamayıp kapattım çok acıdı karnım

Ebru Şallının karınsavar diye çıkardığı cd mi?Şu an az az zumbaya başladım..Aslında platesi çok istiyorum ama zamanım kalmıyor..Başarılar..

yok hayir bu dvd yeni cikti :) baya zorlayici hareketler var ustelik cok etkili olcagini dusunuyorum :) yuruyusle desteklemeyi dusunuyorum 21 gun sonunda istedigim sonuca ulasirim ins.

ben de almıştım bu dvdyi 1 kere açayım dedim ilk 15 dksını yaptım dayanamayıp kapattım çok acıdı karnım

sanirim karinsavardan bahsediyosun.gecen yil 1 ay kadar yaptim bu zamanlar harikaydi.gercekten cok etkili :)

sanirim karinsavardan bahsediyosun.gecen yil 1 ay kadar yaptim bu zamanlar harikaydi.gercekten cok etkili :)

evet karınsavardan bahsediyorum yeni çıkardığı dvd olarak bunu gösterdiler bana... etkisi olmaz diye bırakmıştım tekrar başlayayım o halde ben dee :)

evet karınsavardan bahsediyorum yeni çıkardığı dvd olarak bunu gösterdiler bana... etkisi olmaz diye bırakmıştım tekrar başlayayım o halde ben dee :)

sanirim 2-3 hafta once cikti 21 gunde yaglarinizdan kurtulun dvdsi :) o karinsavari mutlaka yap 1 ay sık disini hazirana farki gorceksn :) yuruyus de yapabilirsen daha iyi tabi :)

Ebru Şallı'nın yeni dvd'sini internetten indirdim bende bugün yapayım dedim nasıl olacak diye şu çenesi olmasa hareketleri çok iyide insanı çok sıkıyo bıktırıyo artık ya bi seri çalış yani.Tamam hareketlerin doğru yapılması için anlatıyoda işte videonun sesini kısıp ancak öyle yapabilirim.Bide süresi çok uzun 1 saat 28 dk sürüyo artık baygınlık geldi sonlarına kadar hatta aralardaki şınav kol vs hareketleri atladım da öyle bitirdim.

evet zaten 45 dk yapsan yeter ben daha cok kalca egzersizi yapicm mesela secicem arasindan :) mumkun degil zaten hepsi

Geçenlerde Ebru Şallı Sabanın programında bu cd tanıtımı için çıkmıştı..Bu cdyi 7-8 seans plates yapmayanlara önermiyorum dedi..Bilginiz olsun istedim..Yapanlara da bravo süpersiniz..

bende ındırmeyı planlıyorum ama hıc bır yerde lınkı yoktu. aslında 21 gun deneye bılırdık . lınkını fılan nerden buldunuz kı kızlar.

Ben indirdim bugün ilk 20 dk yaptım kalçayı ve bacakları acayip hissediyorsun yarın tamamını yapıcam deneyelim bakalım 21 gün diyetle birlikte

Ben indirdim bugün ilk 20 dk yaptım kalçayı ve bacakları acayip hissediyorsun yarın tamamını yapıcam deneyelim bakalım 21 gün diyetle birlikte

ben henuz baslayamadim yarin ins baslamayi dusunuyorum firsat bulamadim bi turlu.sonuclari yazarsan sende cok sevinirim :)

merhaba ben gecen sene bu dvdyi edindim ve 5 gün bile yapamadan bıraktım.ama bu sene ve bundan sonraki hayatımda kararlıyım yaşam biçimi haline getireceğim kalça, hem ön bacak hemde arka bacakta üstlerde selülitlerim var ayrıca 18 kilo verdiğim için doğum sonrasında bacaklarımda sarkma var sorunlarım bunlar.
10 gündür yapıyorum sıkılaşma gözlemliyorum ama selülit durumu için durumdan emin değilim henüz.bu 10 günlük süreçte bir gün özel bir nedenle yapamadım yoksa düzenli yapıyorum paylaşımlarımı fırsat buldukça yapacağım sizlerde yaparsanız birbirimize destek verebiliriz

harikaa :) ben gecen yil cok faydasini gordum karinsavarin :)

şu selülit olayını bi çözeyim karınsavarıda yapmayı düşünüyorum birsey sormak istiyorum karınsavarı yaptığında 21 günün sonunda gerçekten şekillenme oldumu yapmayı bırakınca ne gibi farklar oldu anlatırsan sevinirim

karinsavar yaparken her sabah 1 saat yurudum.yediklerimede cok dikkat ettim.yanlar alt gobek baya sekillendi karnima dokndgmda kaslarmi hissediyodum herkes cok sasirdi en fazla 45 dk yapiyodum ben.butun yaz idare etti beni o 21 gun bni tabi yuzmeninde faydasi vardir.duzenli pilates yapsaydim keske smdi yine ugrasmazdim

bugun basladimmm :) hani diyete pazartesi baslanir ya genelde hadi bnde pazartesi baslayim dedim 21 gunluk kurume :) ben daha once pilateste bu kadar ter atmadim harika bsey daha cok kalca bacak icin yogunlastim bir iki karin egzersizi simit bolgesi icin :) yerden bsey almak icin egilemiyorum.bacaklarim.titriyo ..bakalim.sabah uyandigimda nasil olcamm harika harikaaaa :)

ben ilk başladığımda feci hamladım asansörde bozuktu o bacaklarla kaç kat çıktım oturamadım bile o halde egzersizleri yapmakta ayrı bir işkenceydi fakat 5. gün hiçbirşeyim kalmadı şu an hiç hissetmiyorum bile tam 12gün oldu bugünde yaparsa 13.günüm olacak bacaklarım sıkılaştı epey yada bana öyle geliyor kendime daha güvenle bakıyorum aynada tabi 10 yıllık selülit öyle hemen kaybolmaz ama başlamak ve asla bırakmamak üzere and içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…