Ebru Şallının karınsavar diye çıkardığı cd mi?Şu an az az zumbaya başladım..Aslında platesi çok istiyorum ama zamanım kalmıyor..Başarılar..
ben de almıştım bu dvdyi 1 kere açayım dedim ilk 15 dksını yaptım dayanamayıp kapattım çok acıdı karnım
sanirim karinsavardan bahsediyosun.gecen yil 1 ay kadar yaptim bu zamanlar harikaydi.gercekten cok etkili :)
evet karınsavardan bahsediyorum yeni çıkardığı dvd olarak bunu gösterdiler bana... etkisi olmaz diye bırakmıştım tekrar başlayayım o halde ben dee :)
Ebru Şallı'nın yeni dvd'sini internetten indirdim bende bugün yapayım dedim nasıl olacak diye şu çenesi olmasa hareketleri çok iyide insanı çok sıkıyo bıktırıyo artık ya bi seri çalış yani.Tamam hareketlerin doğru yapılması için anlatıyoda işte videonun sesini kısıp ancak öyle yapabilirim.Bide süresi çok uzun 1 saat 28 dk sürüyo artık baygınlık geldi sonlarına kadar hatta aralardaki şınav kol vs hareketleri atladım da öyle bitirdim.
Ben indirdim bugün ilk 20 dk yaptım kalçayı ve bacakları acayip hissediyorsun yarın tamamını yapıcam deneyelim bakalım 21 gün diyetle birlikte
merhaba ben gecen sene bu dvdyi edindim ve 5 gün bile yapamadan bıraktım.ama bu sene ve bundan sonraki hayatımda kararlıyım yaşam biçimi haline getireceğim kalça, hem ön bacak hemde arka bacakta üstlerde selülitlerim var ayrıca 18 kilo verdiğim için doğum sonrasında bacaklarımda sarkma var sorunlarım bunlar.
10 gündür yapıyorum sıkılaşma gözlemliyorum ama selülit durumu için durumdan emin değilim henüz.bu 10 günlük süreçte bir gün özel bir nedenle yapamadım yoksa düzenli yapıyorum paylaşımlarımı fırsat buldukça yapacağım sizlerde yaparsanız birbirimize destek verebiliriz
şu selülit olayını bi çözeyim karınsavarıda yapmayı düşünüyorum birsey sormak istiyorum karınsavarı yaptığında 21 günün sonunda gerçekten şekillenme oldumu yapmayı bırakınca ne gibi farklar oldu anlatırsan sevinirim