Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtulalım mııı ????

ben ilk başladığımda feci hamladım asansörde bozuktu o bacaklarla kaç kat çıktım oturamadım bile o halde egzersizleri yapmakta ayrı bir işkenceydi fakat 5. gün hiçbirşeyim kalmadı şu an hiç hissetmiyorum bile tam 12gün oldu bugünde yaparsa 13.günüm olacak bacaklarım sıkılaştı epey yada bana öyle geliyor kendime daha güvenle bakıyorum aynada tabi 10 yıllık selülit öyle hemen kaybolmaz ama başlamak ve asla bırakmamak üzere and içtim

benim bundan once yaptgm egzerszler vardi o yuzden selulit problemim.kalmamis bnm.yarin.cikar bnmde acisi yuruyus yapsam diyorum.ama cok usendim.sabah :) bu yaglarin gtmsi lazim.acill kafama koydum

özdens boyun ve kilon kaç merak ettim paylaşmak istersen bilmek istedim. ben zayıfım ama iç bacakta sarkma ve selülit belam resmen

kizlaar :KK3:
ben ebru sallinin ilk cd sini almistim ama hiic memnun kalmadim :KK19:

nerdeyse 1,5 saat sürüyor onuda yarim yamalak yapiyorum :KK31:

dogru düzgün anlatamiyor , anlatamadan harekete basliyor felan filan iste :KK14:

bu cd sini bende meark ediyordum alsammi almasammi diye düsündüm ama yine memnun kalmazsam diye vazgectim :KK31:

burdada link verilmis ama indirmeyi beceremedim :26:

nasil memnunmusunuz ne kadar sürüyor :KK31:

Bugün bende yaptım baştan sona kadar dayandım ama ağırlık kullanmadım vücudum alışsın biraz.Çok konuşuyo ona uyuz oluyorum sürekli bıdı bıdı neyse videonun sesini kıstım mp3 ümüde taktım kulağıma oh öyle dırdırını dinlemeden bitirdim nihayet.
balkaymakim
kizlaar
ben ebru sallinin ilk cd sini almistim ama hiic memnun kalmadim
nerdeyse 1,5 saat sürüyor onuda yarim yamalak yapiyorum
dogru düzgün anlatamiyor , anlatamadan harekete basliyor felan filan iste
bu cd sini bende meark ediyordum alsammi almasammi diye düsündüm ama yine memnun kalmazsam diye vazgectim
burdada link verilmis ama indirmeyi beceremedim
nasil memnunmusunuz ne kadar sürüyor
1.5 saat sürüyo genelde hep aynı hareketler var karma olmuş hep gördüğüm aynı hareketler.Burda ağırlık kullanarak biraz daha zorlaştırmış o kadar.

Bugün bende yaptım baştan sona kadar dayandım ama ağırlık kullanmadım vücudum alışsın biraz.Çok konuşuyo ona uyuz oluyorum sürekli bıdı bıdı neyse videonun sesini kıstım mp3 ümüde taktım kulağıma oh öyle dırdırını dinlemeden bitirdim nihayet.

1.5 saat sürüyo genelde hep aynı hareketler var karma olmuş hep gördüğüm aynı hareketler.Burda ağırlık kullanarak biraz daha zorlaştırmış o kadar.

Allah iyiligini versin :KK9::KK9::KK9:

ay budami 1,5 saat sürüyo :KK14: almayayim bari :KK19:
c
cevabin icin sagol canim:KK16:

Allah iyiligini versin :KK9::KK9::KK9:
ay budami 1,5 saat sürüyo :KK14: almayayim bari :KK19:c
cevabin icin sagol canim:KK16:
Bişey değil cnm ama aradaki hareketleri çıkartarak süreyi kendine göre kısaltabilirsin cnm.Karın kalça bacak için olanları seçersin.Diğerlerini es geçersin yoksa o kadar uzun süre dayanılmaz yani.

özdens boyun ve kilon kaç merak ettim paylaşmak istersen bilmek istedim. ben zayıfım ama iç bacakta sarkma ve selülit belam resmen

1,58 boy sabah tartildim :) 46 kiloyum[ pazartesi tartildigmda 46.8 di]..bugun 4. gunum :) ama neler cektim neler oturduysam kalkamadim yerden bsey almam gerektiginde egilip alamadim.simdi gecti.sikayet etmedim cnku ise yaradigini gosteriyo mutluyum acilarla :)

Ben kendime uygun hareketleri sectim onlari yapiyorum agirlik kalca bacak..araya karin da sıkıstirdim biraz..simdilik iyi gibi haftaya yuruyus dusunuyorum bu halde bi garip yuruyorum zaten acilardan millet nolmus bu kiza der :)

merhabalar selülit savarla 21 günümü tamamladım bacaklarım epey sıkılaştı ayakta durunca selülit görüntüm kalmadı zaten üst arka bacakta ayakta durunca görünen az vardı ama sıkınca hem ön hemde arka üst bacaklarımda hala var tabi hepsinin yok olmasını bir anda bekleyemem iç bacak çalışmaya başladım pilates çemberiile bakalım sonuçları nasıl olacak

merhabalar selülit savarla 21 günümü tamamladım bacaklarım epey sıkılaştı ayakta durunca selülit görüntüm kalmadı zaten üst arka bacakta ayakta durunca görünen az vardı ama sıkınca hem ön hemde arka üst bacaklarımda hala var tabi hepsinin yok olmasını bir anda bekleyemem iç bacak çalışmaya başladım pilates çemberiile bakalım sonuçları nasıl olacak

Selulitvsavar sence basen kismini biraz toparlamaya yardimci olur mu? Bu arada ben yapmiyorum biraktim sol diz kapagim agriyo sanirim zorladim biraz.eger basen kisminj toparlarsa selulitsavar yapicam.bu arada.internetten mi izliyosun yoksa dvd mi :) tabi izliyosan nerden :)

ben DVD sini almıştım çıktığı zaman geçen sene ona bakarak yapıyorum benim boyum 170cm kilom56 ne basenim nede popom var ne diyeceğimi bilemedim senin soruna ama şunu söyleyeyim daraltıyor ben takıntılı yerim bacaklarım olduğu için aynada hep bacaklarıma baktığımdan diğer yerlerimdeki gelişmeleri takip etmedim. ancak benim popom neredeyse dümdüzdü kumaş pantalonlarda falan popom var artık popo kaldırmada başarılı diyebilirim ama genel anlamda bacak kalça şekillendirme temelli olduğundan mutlaka basenede iyi gelir diye düşünüyorum.
yalnız benim iç bacaklarımda hafif sarkma var bu selülit savar her ne kadar iyi gelsede az miktarda toparlanma oldu bende sadece iç bacağa yönelik pilates çemberi ile çalışmaya başladım sende basenlerin için bölgesel çalışabilirsin daha kısa sürede daha etkili olduğunu duydum.ayrıca geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar başlarsın inşallah

ben DVD sini almıştım çıktığı zaman geçen sene ona bakarak yapıyorum benim boyum 170cm kilom56 ne basenim nede popom var ne diyeceğimi bilemedim senin soruna ama şunu söyleyeyim daraltıyor ben takıntılı yerim bacaklarım olduğu için aynada hep bacaklarıma baktığımdan diğer yerlerimdeki gelişmeleri takip etmedim. ancak benim popom neredeyse dümdüzdü kumaş pantalonlarda falan popom var artık popo kaldırmada başarılı diyebilirim ama genel anlamda bacak kalça şekillendirme temelli olduğundan mutlaka basenede iyi gelir diye düşünüyorum.
yalnız benim iç bacaklarımda hafif sarkma var bu selülit savar her ne kadar iyi gelsede az miktarda toparlanma oldu bende sadece iç bacağa yönelik pilates çemberi ile çalışmaya başladım sende basenlerin için bölgesel çalışabilirsin daha kısa sürede daha etkili olduğunu duydum.ayrıca geçmiş olsun en kısa zamanda tekrar başlarsın inşallah

tsk ederim cvbin icin biraz toparlanmaya ihtiyaci var o zaman bn seluliysavar aliyim yarin onu deneyim :) faydali olcagini dusunuyorum..diz kapagim da gecti sanki bi sorun yok bugun cok sukur :) pazartesi baslarim pilatese tekrar.

benim mutlaka pilates yapmam lazim cunku inanilmaz sirt agrilari cekmeye basladim.universitede omurga egriligi cikti.fizik tedaviye gittim bir sure.bunun yaninda hareketler verdi ayni pilates hareketleri.hatta tedavi bittiginde pilatesi hayatina yerlestir,kendini salarsan boslarsan ayni sikintilari zaman icinde tekrar cekmeye baslarsin dedi.ebru sallinin son dvd si haric hepsi mevcut.hamilelik pilatesi bile..ama ben karin savar yapmam lazim,en iyi o geliyor sirtima..bir kac belli sirt egzersizi var pilateste onlarida katsam tamam.
bu arada evet cok fazla konusuyr her seferinde hep ayni seyleri konusuyor.ya birak bi artik.ilk dvd n degil senin.alanda seni ya tv den takip eden yada daha onceki dvd lerini almis yada izlemis kisiler.butun ana prensipleri nasil dogru yapilacgini biliyorlar.bilmeyende ilk dvd den itibaren izlesin ogrensin.cok fazla vakit kaybi yaptiriyor.hareketlerin arasinda cok bekliyor konusurken.karin savar 1,5 saat ben her konustugunda ilerlettim direk hareketlere gectim.valla abartisiz soyluyorum 45 dk si hareket yapmadan vir vir vir konusmasi...

daha önce hiç pilates yapmamışsanız bu dvd ile değil de 1. dvd si ile başlayın bence.
çünkü bunda hareketler zor artı olarak da ağırlıklar devrede. sakatlanabilirsiniz. :KK53:

21 gunde yaglarinizdan kurtulun videosunu hic izlememistim daha yeni izledim btun hareketlere baktim.ebru salli asmis kendini.soylenenleride duymus olacakki bu dvd de az laf cok is var.hareketleri yapmadan once 2 saat konusmuyor direk hareketlere geciyor ve vakit kaybi yok.dolu dolu bi dvd hazirlamis.eylulde baslamak istiyorum bayildim ben..tabi 10 gun falan pert olurum alisana kadar..

bahsedilen dvdden ben de var ama setim henüz yok bu pazartesi başlamayı düşünüyorum 21 gün uygulayıp faydasını gören oldu mu :KK37:

eveeet ebru şallının bu dvdsi ile pilatesimin 8. gününü tamamladım :KK9: etkileri mi kollarda karında ve bacaklarda öncekine göre toplanma sertleşme yanların biraz daha azalması, dik duruş, boyun ve sırt ağrılarına veda :)))) hareketler yorucu ama soğuma yaptığı için sonrasında ne tutulma ne kas ağrısı hissediyorsunuz diyet ile çok iyi sonuçlar alacağıma inanıyorum :21:

Son düzenleme:
şimdilik yogayla esnetiyorum vücudumu bayramdan sonra diyetle beraber başlayacağım inşallah
:KK9:

çok özendim heycanlandım şimdi ben de başlamak istiyorum karınsavar a ama merak ediyorum bırakınca yediklerimize dikkat edersek göbek geri gelmez heralde. benim de derdim göbek hatta karın oof off

benim pilates takvimim şu şekilde;
hafta başı kardiyo pilates bütün vücut için olan
2.gün selilüt savar + bel çevresinde fazlalıklar için 27 dklık dansla hareketler
3.gün karınsavar

canım ister halsizlik hissedersem bir gün ara veririm ama bugün vermedim tekrar kardiyo yaptım bunu kendime göre ayarlıyorum.
bölge bölge çalışınca daha etkili çünkü sadece kardiyo pilateste yeterli karın ve bacak hareketleri yok o yüzden ben de diğerleriyle beraber yapıyorum

sonuçlara bakacak olursak az biraz göbek kaldı su içince şişen :KK70: bacaklarımdaki çukur görüntüler düzelmeye başladı :KK52: vee üst karnım olduğundan daha sert ve yandan bakıldığında şekil aldığı belli oluyo çünkü neden kaburgalar kapalı :KK1:

diyeceğim o ki pilates ve diyet kilo verdiriyor,tartıda değişiklik olamasa bile görüntüde olduğu kesin ki ben de 3 ya da 4 olması lazım verdiğim kilonun. herkese kolay gelsin :KK54: pilatese devam :KK53:

Son düzenleme:
X