siz devam ediyomusunuz ?zorluklara ve karın acılarına rağmen yavaş yavaş kendinizi alıştıra alıştıra yapmaya devam edin arkadaşlar zamanla kaslar zorluklara alışacak faydasını göreceksiniz. :)
Bende iki haftada iki beden incelten programı uyguladım cm bazında incelemiş olabilirim fazla bi değişiklik yok . Yarın bu 21 günlük bir programa başlayacağım inşallah istikrarlı olurum yine zayiflayacagimi sanmıyorum ama sikilasiriz umarım siz nekadardır yapıyorsun uz ve kaç gün sonra faydasını gördünüz cevap verirseniz sevinirimzorluklara ve karın acılarına rağmen yavaş yavaş kendinizi alıştıra alıştıra yapmaya devam edin arkadaşlar zamanla kaslar zorluklara alışacak faydasını göreceksiniz. :)
Kızlar 15 mart dedim ama şimdi bildirim yapabiliyorum.çünkü nereye yazdığımı unuttumKonu eski ama ben de sağlıksız bi gebelik geçirdiğim için sonrasında da dikkat etmediğim için 4 kilo aldım ve genişledim.
Bunu kendim evde yapmak istiyorum.15 martta bildirim yapacağım inşallah.şuan 59 kiloyum.bakalım kilo da verecek miyim?(amacım incelmek de:))
bana çok etkisiz gibi geldi hareketler. Başlayacaktım vazgeçtim. Onun yerine 30 günde yağ yakma programı buldum youtube'dan ve başladım. Çok zor ve feci etkili hareketler. Ben bacak ve kalça yapıyorum. Tavsiye ederim :128: Videolara ulaşmak için youtube'a "30 days fat burn" yazdığınızda hepsi çıkıyor. Bacak ve kalça için ise "30 days fat burn: legs and butt".
Canlar takip eden yok ama ben yine de yazayım.bebek vardır umuduyla 15 gün yapmadım adet de gecikince 1 ay oldu. haliyle incelme falan olmadı.kilom da 58.7. Şimdiki amacım bayrama kadar 55 e düşebilmek ama bu sefer çok sıkı çalışıcam.Kızlar 15 mart dedim ama şimdi bildirim yapabiliyorum.çünkü nereye yazdığımı unuttumhaftada 3 gün yaptım saat yaptım.şuan 57.7 kiloyum.pantolonlardan belli oldu.basen bölgrm toparlandı.dikkatli olanlar söylüyor zaten:)
Kısmetse 15 nisanda tekrar bildirim yaparım ama bebek çalışmaları sürdüğü için çok kasmadan yapıcam.
Kızlar ben yine adet oldum ve bat a yine az kaldı ben de saldım biraz ama kilom 57.9Canlar takip eden yok ama ben yine de yazayım.bebek vardır umuduyla 15 gün yapmadım adet de gecikince 1 ay oldu. haliyle incelme falan olmadı.kilom da 58.7. Şimdiki amacım bayrama kadar 55 e düşebilmek ama bu sefer çok sıkı çalışıcam.
Canlar ramazanda kilo almadım verdim 56.9 dum sabah ama basenlerden falan gitmedi.yüzüm soldu sadece.bakalım artık bebek olayı da olduğu için çok kasmıyorum.tatilde yüzerken belki biraz eritebilirim.Kızlar ben yine adet oldum ve bat a yine az kaldı ben de saldım biraz ama kilom 57.9
İnşllah ramazanda almam.
Kızlar yine ben..Canlar ramazanda kilo almadım verdim 56.9 dum sabah ama basenlerden falan gitmedi.yüzüm soldu sadece.bakalım artık bebek olayı da olduğu için çok kasmıyorum.tatilde yüzerken belki biraz eritebilirim.
SON CARE PLATESBAŞLAYALM BAKALIM BUGÜN..
Faydasını gördünüz mü kızlar?Ben bu ay yeniden hamile kaldığım için bıraktım.biraz kilo da aldım.benim plates seneye kaldı :)bende yapmaya başladım iki gündür umarım toparlanır vücudum :)
Faydasını gördünüz mü kızlar?Ben bu ay yeniden hamile kaldığım için bıraktım.biraz kilo da aldım.benim plates seneye kaldı :)
Sağol kuzum teşekkürler.bence düzene sok.günlük 1 saat yap her gün.hayırlı olsun bebişin :) ben sürekli yapsam faydasını görücem ama hep bi bahane buluyorum yapmamak için
Sağol kuzum teşekkürler.bence düzene sok.günlük 1 saat yap her gün.
Boy kilo durumun nası?ben 1 yıl önce 1.65 e 51 kilo cillop gibiydim.sonra hamile kalmak için çabalarken abarttım 54 e çıktım.hamile kaldım ama 3.ayda kürtaj olmak durumunda kaldım.hamilelik süresinde de 57 oldum.sonra yazdı tatildi yine koyuverdim 59 oldum.şimdilik pek takmıyorum bebek sağlıklı olsun da 80 kilo olmaya razıyım diyorum ama doğum sonrası bi çözüm bulmak gerekecek.