Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtulalım mııı ????

zorluklara ve karın acılarına rağmen yavaş yavaş kendinizi alıştıra alıştıra yapmaya devam edin arkadaşlar zamanla kaslar zorluklara alışacak faydasını göreceksiniz. :)

yoğun iş temposu sebebiyle ara ara yapmaya devam ediyorum ancak bu böyle CD izlemeyle olacak şey değil tabi ki.

ben başlıcamda hiç pilates yapmadım ama spor yaptım daha önce sizce direk başlasam olurmu bide bu dvd için hangi ekipmanlar gerekli yazarmısınız ona göre alıyım yok bende hiç birşey çünkü

zorluklara ve karın acılarına rağmen yavaş yavaş kendinizi alıştıra alıştıra yapmaya devam edin arkadaşlar zamanla kaslar zorluklara alışacak faydasını göreceksiniz. :)
Bende iki haftada iki beden incelten programı uyguladım cm bazında incelemiş olabilirim fazla bi değişiklik yok . Yarın bu 21 günlük bir programa başlayacağım inşallah istikrarlı olurum yine zayiflayacagimi sanmıyorum ama sikilasiriz umarım siz nekadardır yapıyorsun uz ve kaç gün sonra faydasını gördünüz cevap verirseniz sevinirim

Konu eski ama ben de sağlıksız bi gebelik geçirdiğim için sonrasında da dikkat etmediğim için 4 kilo aldım ve genişledim.
Bunu kendim evde yapmak istiyorum.15 martta bildirim yapacağım inşallah.şuan 59 kiloyum.bakalım kilo da verecek miyim?(amacım incelmek de:))

Kızlar 15 mart dedim ama şimdi bildirim yapabiliyorum.çünkü nereye yazdığımı unuttumhaftada 3 gün yaptım saat yaptım.şuan 57.7 kiloyum.pantolonlardan belli oldu.basen bölgrm toparlandı.dikkatli olanlar söylüyor zaten:)
Kısmetse 15 nisanda tekrar bildirim yaparım ama bebek çalışmaları sürdüğü için çok kasmadan yapıcam.

Nasıl bir program faydasini gördünüz mü?

Canlar takip eden yok ama ben yine de yazayım.bebek vardır umuduyla 15 gün yapmadım adet de gecikince 1 ay oldu. haliyle incelme falan olmadı.kilom da 58.7. Şimdiki amacım bayrama kadar 55 e düşebilmek ama bu sefer çok sıkı çalışıcam.

Kızlar ben yine adet oldum ve bat a yine az kaldı ben de saldım biraz ama kilom 57.9
İnşllah ramazanda almam.

Kızlar ben yine adet oldum ve bat a yine az kaldı ben de saldım biraz ama kilom 57.9
İnşllah ramazanda almam.
Canlar ramazanda kilo almadım verdim 56.9 dum sabah ama basenlerden falan gitmedi.yüzüm soldu sadece.bakalım artık bebek olayı da olduğu için çok kasmıyorum.tatilde yüzerken belki biraz eritebilirim.

Canlar ramazanda kilo almadım verdim 56.9 dum sabah ama basenlerden falan gitmedi.yüzüm soldu sadece.bakalım artık bebek olayı da olduğu için çok kasmıyorum.tatilde yüzerken belki biraz eritebilirim.
Kızlar yine ben..
56.9 muşum 1 ay önce.şimdi 57.9
Ramazan sonrası biraz abarttım galiba ama olsun 1 hafta önce tekrar spora başladım ama yartımın pili bitti.tartılamıyorum şimdilik.
İnşallah biraz incelirim çünkü halimden hiç memnun değilim.14 aydır bebek düşünüyorum ve o zaman 51 kiloydum.tabi sağlıksız bi grbeliğim de oldu ama bahane değil tabi.
Hayırlısıyla 1 ay sonra 55 yazmak ümidiyle :)

SON CARE PLATES BAŞLAYALM BAKALIM BUGÜN..

bende yapmaya başladım iki gündür umarım toparlanır vücudum :)

Faydasını gördünüz mü kızlar?Ben bu ay yeniden hamile kaldığım için bıraktım.biraz kilo da aldım.benim plates seneye kaldı :)

hayırlı olsun bebişin :) ben sürekli yapsam faydasını görücem ama hep bi bahane buluyorum yapmamak için

hayırlı olsun bebişin :) ben sürekli yapsam faydasını görücem ama hep bi bahane buluyorum yapmamak için
Sağol kuzum teşekkürler.bence düzene sok.günlük 1 saat yap her gün.
Boy kilo durumun nası?ben 1 yıl önce 1.65 e 51 kilo cillop gibiydim.sonra hamile kalmak için çabalarken abarttım 54 e çıktım.hamile kaldım ama 3.ayda kürtaj olmak durumunda kaldım.hamilelik süresinde de 57 oldum.sonra yazdı tatildi yine koyuverdim 59 oldum.şimdilik pek takmıyorum bebek sağlıklı olsun da 80 kilo olmaya razıyım diyorum ama doğum sonrası bi çözüm bulmak gerekecek.

bebişin iyi olsun da verirsin kiloları :) ben yeni diyetisyene gittim bakalım o ve sporla işleri yoluna koyacam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…