Arkadaşlar bu ben bu dvdyi 2014 yılında keşfettim. O zamanlar fazla kilom vardı bi 10 kilo kadar tesadüfen bi yerde duydum böyle bi dvd var diye hemen gittim aldım başta malzemeler olmadan yapayım dedim baktım olmuyo gittim tek tek toptan ağırlığa ne gerekiyorsa aldım. Başlarda evet çok zor oldu dvd çok uzun bitmek bilmedi ağlayasım bile geldi ama pes etmedim 21 gün sıktım dişimi yaptım. İlk günler çok kötüydü hareketleri kavrayana kadar canım çıktı her yerim günlerce ağrıdı
Ama ne zamanki ilk 1 hafta bitti ağrılarım tutulmalarım geçti hareketleri kavradım dvdye alıştım o zaman hersey değişti yapmak için sabırsızlanır hale geldim. Gercekten çok etkili bi dvd 10.günden sonra etrafımda herkes değişimi fark etmeye başladı evet çok yoruyor ama çokta etkili. Benim pilatesle tanışmamı sağlayan dvd budur bundan sonra Ebru şallının nerdeyse aklınıza gelebilecek bütün dvdlerini aldım hepsinide kaç gün diyorsa o kadar yaptım. Gercekten düzenli yapınca hepsi çok faydalı. Bu 21 günde yağ yakma dvdsini şimdiye kadar 6-7 kere yapmışımdır ne zaman baktım kilo almaya başlıyorum ipin ucu kaçıyo hemen 21 gün küre giriyorum bu dvd ile zaten bi kaç yapışta dvdyi ezberliyorsunuz aralarda uzun konuşma kısımlarını geçerek süresini kısaltabilirsiniz şu kadar kilo verdim şu kadar eksildi diye net bi şey diyemem sonuçta tek başına sporla hiçbi zaman sonuca varılmaz ama bu dvdyi ne zaman yapsam çevremde herkes çok sıkılaştığımı söyler. Ben çok memnunum düzenli olarak 21 gün yapınca hersey çok güzel oluyo ama şunu tekrar söylemeliyim zor bi dvd eğer daha önce bi spor geçmişiniz yoksa kaslarınız çok aktif değilse direk bu dvd ile başlamınızı önermem. Bu dvdyi ve Ebru şallının diğer pek çok dvdsini 3 yıldır defalarca yapmış biri olarak sorusu olan varsa severek cevaplarım :) hepimize fit günler olsun inşallah :)