Ben bi duzenli yapamadim su isi. Vermem gereken 8 kilo var ve 2 yil arayla dogum yaotim ve vycudumun sikilas, asi gerekiyor. Yarin basliyorum...
Özellikle karınsavar videosu süper! 3haftada karnım sıkılaştı!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Şu DVD takımlarından sana da alalım tatlım. işe yarıyor .:13:
Ben de başladım bu üçüncü günüm you tubedeki karın kası videosunu yapıyorum ebru şallının 3günde bile fark var sanki,gelişmeleri yazacağım şu alt karnım gitse iyi olucak:26:
Bugün 7. Günüm oruçlu olduğum için karnımı açken gözlemleme fırstı buluyorum çok az fark var yani varla yok gibi farkama yemek yediğimdw aynı göbek şiş karın geri geliyor bu ebru şallı hiç mi yemek yemiyor karnı şişmiyor kadın videoda oturuyo katlanmıyo karnı bnm oturunca üç kat oluyo :18:
Benim de birkaç kat oluyorkadın her gün spor yapıyor.ne yemek derdi ne temizlik.biz de öyle hayat yaşayalım bizde de göbek kalmaz
bana çok etkisiz gibi geldi hareketler. Başlayacaktım vazgeçtim. Onun yerine 30 günde yağ yakma programı buldum youtube'dan ve başladım. Çok zor ve feci etkili hareketler. Ben bacak ve kalça yapıyorum. Tavsiye ederim :128: Videolara ulaşmak için youtube'a "30 days fat burn" yazdığınızda hepsi çıkıyor. Bacak ve kalça için ise "30 days fat burn: legs and butt".
Şuanda durum nedir?ben bu dvdye geçen hafta perşembe başladım. sadece ilk gün yarıda bıraktım diğer günler tamamladım. karatay ile de destekleyince belden 2 cm gitti bile. kesinlikle devam edin. etkisi çok büyük.
Belin ağrıyorsa demekki hareketleri yaparken beline yükleniyorsun bence dikkat et allah korusun ilerde başka rahatsızlığa sebep olmasımerhaba ben yaparken belim cok agrıyor ne yapmalıyım