Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımızdan kurtulalım mııı ????

Cano, 21 günlük dvd dediğin alttaki linktek mi?

http://www.youtube.com/watch?v=KwguS_gSg_I

Yok cano değil. Bu olsa olsa süper bir karı dvdsidir.dvdsidir diyorum. Çünkü o dvdyi daha açmadım.hatta yarın yapayım diyordum.açınca söylerim sana.verdigin linkin 2.videosu skiny jeans dvdsi.en son çıkan dvd.bence hiç indircem diye uğraşma.skiny jeans dısındakiler set şeklinde satilıyor ve ucuz.45 tl.indirmene değmez. :26: allahim bu moddan kurtulamadım bir türlü! !

Ben bi duzenli yapamadim su isi. Vermem gereken 8 kilo var ve 2 yil arayla dogum yaotim ve vycudumun sikilas, asi gerekiyor. Yarin basliyorum...

Özellikle karınsavar videosu süper! 3haftada karnım sıkılaştı!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Özellikle karınsavar videosu süper! 3haftada karnım sıkılaştı!

Neler yaptin bu surecte kilo verebildin mi ne kadar sıkılaşma oldu ayy cok meraak ettiiiim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu DVD takımlarından sana da alalım tatlım. işe yarıyor . :13:

Ah canim tembelim ben sanirim dvd var aslinda ama ne zaman baslasam ya kizim uyaniyor ya da oglum ustume cikiyor ben de spor yapacagim diye okul acilinca spor salonuna gitmem gerekecek sanirim

O kadar çok su içtim ki! :) alışkanlık oldu artık su kurbağası gibiyim:):) 5 kiloydu hedefim, 2,5 ayda halloldu! Ve spor sayesinde karnım toparlandı. Yan yağlarım azaldı.

Yemek de akşam yemeklerini hafiflettim. Salata zeytinyağlı falan. Sabah da poğaça yerdim hep, onu bırakıp müsli yedim. Kolay gelsin sana da canım. İnan oluyor :)

Ben de başladım bu üçüncü günüm you tubedeki karın kası videosunu yapıyorum ebru şallının 3günde bile fark var sanki,gelişmeleri yazacağım şu alt karnım gitse iyi olucak:26:

Ben de başladım bu üçüncü günüm you tubedeki karın kası videosunu yapıyorum ebru şallının 3günde bile fark var sanki,gelişmeleri yazacağım şu alt karnım gitse iyi olucak:26:

Bugün 7. Günüm oruçlu olduğum için karnımı açken gözlemleme fırstı buluyorum çok az fark var yani varla yok gibi fark ama yemek yediğimdw aynı göbek şiş karın geri geliyor bu ebru şallı hiç mi yemek yemiyor karnı şişmiyor kadın videoda oturuyo katlanmıyo karnı bnm oturunca üç kat oluyo:18:

Benim de birkaç kat oluyor kadın her gün spor yapıyor.ne yemek derdi ne temizlik.biz de öyle hayat yaşayalım bizde de göbek kalmaz

bana çok etkisiz gibi geldi hareketler. Başlayacaktım vazgeçtim. Onun yerine 30 günde yağ yakma programı buldum youtube'dan ve başladım. Çok zor ve feci etkili hareketler. Ben bacak ve kalça yapıyorum. Tavsiye ederim :128: Videolara ulaşmak için youtube'a "30 days fat burn" yazdığınızda hepsi çıkıyor. Bacak ve kalça için ise "30 days fat burn: legs and butt".

Beğenmemen olabilir tabi.tony karen hillin son dvdsini de alabilirsin.hareket ,tempo istiyorsan.hareketlerin işlevliği ile ilgili bir şey diyemem ama temposu yoğun.nefes nefese kalıyorsun hem de kan ter içinde. Hiç bana göre değil ben düzenli yapmayı planladığım için normal tempo istiyorum.ama dediğine de bir bakayım yine de

2 haftadır Ebru Şalının DVD sindeki hareketleri yapıyorum ve iyi sonuç aldım. Fazla kilom yoktu zaten ama sıkılaşmamı sağladı. Yalnız beslenmeye çok dikkat etmek gerekiyor şekeri, abur cuburu çok kalorili şeyleri yemiyorum artık bir de sporu yaptıktan sonra proteinli şeyler yemek lazım. Akşam da saat 8-9 dan sonra yemeği kestin mi tamamdır Herkese kolay gelsin :))

ben bu dvdye geçen hafta perşembe başladım. sadece ilk gün yarıda bıraktım diğer günler tamamladım. karatay ile de destekleyince belden 2 cm gitti bile. kesinlikle devam edin. etkisi çok büyük.

Selam arkadaşlar bende üç haftadır diyet ve yoğun kardio çalışıyorum. 3 haftada 3 kilo verdim diyetim ağır değil ama güzel sonuç aldım ebru şallı ile 21 günü yarından itibaren başlıyorum 3-4 güne bir Yorumlarımı yazacam hepimize selülitsiz günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…