Tek piates yapıyor olsaydım süresi belki sorun olmazdı, ama iki program 2 saat süreck bu da fazla şu an içim bana kuzum...Evet süresi var biraz, ilk yaptigimda izdirap gibiydi, geçmek bilmiyordu zaman ama şimdi süper geçiyor zaman.
Max30 a baktım ama pek bisi anlamadım. Basamak halinde sanırım spor geçişleri
Canim merhaba ayni durum bende de var belim tahta gibi 2 cocuk dogurmama ragmrn lakin,bacak kismim kalin basenli ve de cok kilo verdim yumusadiBende ebru şallının 2 beden incelten programı bacaklar için olan kısmını yapıyodum 1 hafta da yarım cm inceldi ama sınavlardan dolayı bıraktım tekrar başlıcam benim boy 176 kilo 54.5 aslında boya göre zayıfım ama üst bedenime göre alt beden kalın duruyo özelliklede alt bacak inşallah işe yarar(
Canim merhaba ayni durum bende de var belim tahta gibi 2 cocuk dogurmama ragmrn lakin,bacak kismim kalin basenli ve de cok kilo verdim yumusadiSen ebru sallinin hangi programini diyosun sadece bacaklar icin ayri dvd si mi var,bana etiket yaparmisin hangi video.senle iyi anlasicagiz biz
Aynen canim yaa ustum s alt beden larc off off bu ara kotlar oturuyo popo altinda yaglanma var ve katli duruyooi sen denedinmi,bende basliyorum topik actim bugun oraya hergun gelisimleri yazcam gaza geleyim diye actimbu dvd inşallah işe yarar incecik bacaklarım olsun istiyorum Üstüm s alt bedenim L (
İyi yapmışsınız denedim ama bıraktım bu gün başlıyayım yine bende topiğinize katılıp yazarım sonuçları gerçekten sinir bozucu bi durum inşallah inceliriz bu arada ben sabah aç karnına 1 kase yoğurdun içine karabiber ve limon suyu katarak yiyorum bide günde iki bardak yeşil çay ve bol su içmeye çalışıyorum yeni başladım işe yaradığını söylüyolar belki sizde yapmak istersinizAynen canim yaa ustum s alt beden larc off off bu ara kotlar oturuyo popo altinda yaglanma var ve katli duruyooi sen denedinmi,bende basliyorum topik actim bugun oraya hergun gelisimleri yazcam gaza geleyim diye actimInsallah inceliriz amaliyat olmak istrmiyorum
Insallah yaaa hadi bakalim bir ay icinde ne kadar vercem bilmiyorum ah r kilo versem keske... Topik adi"kilo verme günlügüm,kilo vermesi duranlar burayaaa" daha yazan olmadi ben kendim calip kendim oynuyorum ama acaip hirsliyimİyi yapmışsınız denedim ama bıraktım bu gün başlıyayım yine bende topiğinize katılıp yazarım sonuçları gerçekten sinir bozucu bi durum inşallah inceliriz bu arada ben sabah aç karnına 1 kase yoğurdun içine karabiber ve limon suyu katarak yiyorum bide günde iki bardak yeşil çay ve bol su içmeye çalışıyorum yeni başladım işe yaradığını söylüyolar belki sizde yapmak istersiniz
Yazıcam ama topiğiniz henüz gözükmüyorInsallah yaaa hadi bakalim bir ay icinde ne kadar vercem bilmiyorum ah r kilo versem keske... Topik adi"kilo verme günlügüm,kilo vermesi duranlar burayaaa" daha yazan olmadi ben kendim calip kendim oynuyorum ama acaip hirsliyim
Hadi yaa niye acaba etiket yapayim durYazıcam ama topiğiniz henüz gözükmüyor(
Yaptınız mı hala gözükmüyorHadi yaa niye acaba etiket yapayim dur
Diyet deneyimlerine bak tatlım orada, sen spor bölümünde arıyorsun heralde :)Yaptınız mı hala gözükmüyor(
Evet yeniyim de kusura bakmayınDiyet deneyimlerine bak tatlım orada, sen spor bölümünde arıyorsun heralde :)
Sorun değil tatlım, bende dolaşırken rastladım. :)Evet yeniyim de kusura bakmayın
Ne güzel, darısı bizlerin başına olsun inşallah
Bende kilo orantılı dağılıyor ama tabi en kötüsü karın bölgemTek piates yapıyor olsaydım süresi belki sorun olmazdı, ama iki program 2 saat süreck bu da fazla şu an içim bana kuzum...
Max30 2 aylık bir program, takvimi var ona göre yapılıyor canım.
1 ay haftanın 6 günü değişik programını yapıyorsun
2. Ay için gene haftanın 6 günü değişik programı uyguluyorsun.. Eğlenceli ve çok etkili bir program..
Sende kilo fazlan ( gerçi kilonu bilmiyorum ama ) nerede , hangi bölgen için daha çok yapıyorsun sporu tatlım??
21 gün bitti..Slm bende baslamayi dusunuyorum 1.5 saat uzun bi sure ama yapicak bisey yok baslamak gerek bu arada kacinci gun oldu degisimler nelerdir,benim basen bacak sorunum var hergun ise yuruyerek gidep gelcem 15 dak merdiven inip cikcam,arti diyet ve bol su