Hoşgeldin canım...Kızalarr bende varımm
Sadece ilk gün 40-45 dk yapmıştım/yapabilmiştim ama sonra tamamını yaptım..Canım o videonun tamamını mı yapıyosun yoksa yarım saat mi?
Ben de bugün spora ve diyete başladım. Geçen sene 13 kilo vermiştim ebru şallı da bayağı işe yaramıştı kıyafetler bile bi farklı duruyodu,insanın duruşu değişiyo.
En sevdiğim yönü de birkaç günde etki ediyo
Şimdi 5 kilo vermek istiyorum,derdim göbeğim ve belimle. Ay sonuna kadar toparlamak için hedef koydum kendime. Videolara tekrar başladım inşallah yine sonuç alırım.
Ediyorum canım ama girmeye zamanım olmadı maalesef..Hu huuu kimse devam etmiyor mu yahu ne haldesiniz merak ediyorum
Merakla bekliycem canım :) süpersin bu arada tamamlamış olman harika! İkinci tura geçmen de süper! Örnek olacaksın bakalım nasıl değişimler yaşadın 21 günde tatlım merakdayız :)21 gün bitti..
Yarın sabah ölçülerimi yazıcam inşallah...
Aralarda yapamadığım günler oldu ama fark farkediliyor...
İkinci 21 gün turuna başlicam bu arada...
Supper :) valla bende spor salonu basladim bugun 67 kiloyum insallah sikilasirim,acaaaip ter attik21 gün bitti..
Yarın sabah ölçülerimi yazıcam inşallah...
Aralarda yapamadığım günler oldu ama fark farkediliyor...
İkinci 21 gün turuna başlicam bu arada...
Yarın paylaşırım canım, görücez hep birlikteMerakla bekliycem canım :) süpersin bu arada tamamlamış olman harika! İkinci tura geçmen de süper! Örnek olacaksın bakalım nasıl değişimler yaşadın 21 günde tatlım merakdayız :)
Kesinlikle sıkılaşırsın canım..Supper :) valla bende spor salonu basladim bugun 67 kiloyum insallah sikilasirim,acaaaip ter attik
Şekerim paylaşımını bekliyoruz :)Yarın paylaşırım canım, görücez hep birlikte
Tabiki yarışalım canım neden olmasın?Ellssa merhaba
tebrik ederim seni
öncesi ve sonrası ölçülerini paylaşacaksın sanırm bugün merakla bekliyorum
bu arada yeniden 21 güne başlayacağım yazmışsın
yarışalım mı
ben de sabit bi sporda beni gaza getirecek birini arıyorum
Canım unutuyorum sabahları ölçü almayı yaa, o yüzden yazamadım..Şekerim paylaşımını bekliyoruz :)
Tamam ne zaman başlıyoruz :)Tabiki yarışalım canım neden olmasın?
Şu ölçülerimi alıp yazarsam, sonrası başlarız..Tamam ne zaman başlıyoruz :)
Canım biz kür yapmıyoruzki, yanlış anladın sanırımkızlarrrr ben de yarın başlıyorum bu küre.siz başladınız mı ?
Hadi o zaman bekliyorum seniŞu ölçülerimi alıp yazarsam, sonrası başlarız..
Yarın sabah unutmamalıyım