- 9 Mart 2016
- 1.114
- 1.468
- 30
Azerideniz tatlım nasıl gidiyor memnun musun pilates yapmakdan canımcıım??Ellssa canim yoksa dun plates yapmadinmi?
Simdilik iyi canim biraz zorlaniyorum ama yapicak bisey yok devam edeceyim.Insallah guzel sonuclar alirim.Azerideniz tatlım nasıl gidiyor memnun musun pilates yapmakdan canımcıım??
Alırsın tabii tatlım, yeter ki devam et vazgeçme.. Sporun faydası olmayanı olmaz..Simdilik iyi canim biraz zorlaniyorum ama yapicak bisey yok devam edeceyim.Insallah guzel sonuclar alirim.
Evet canım fena ağrıyor kaslar ama yaptıkça iyi oluyor rahatlıyorsun..Evet 3 gunu de bitirdim ama yine cok zorlandim .Bacaklarim kiriliyor zorla yuruyorum zaten plateside zorlanarak yaptim
Buraya girmeye fırsatım olmadı canım, yapıyprum tabii..Ellssa canim yoksa dun plates yapmadinmi?
Ne güzel, darısı bizlerin başına olsun inşallahhayırlı olsun topigin canım azmet basarirsin bende de ebru sallinin dvdleri var bu 21 günde yaglarinizdan kurtulun DVD si hareketleri yoğun ve zor olanlarda var bende yaptım ise yarıyor doğumdan sonra göbek ve incelmek için karinsavarda aldım şimdi gobegim yok az bi kilo kaldı 50 idim hamile kalınca şimdi 60 kiloyum...
Plates alışkanlık yapıyor sanırıminşallah pilatesle basladinmi birakamiyorsun bıraktığında agriyor biyerlerim arada devam ediyorum sende yaparsın azmet yeter
Değişimler başladı mı farkedebiliyor musun tatlım?
Veeeeeeeeeee
GÜN bittiii.................
Kaldıgün...
Kesinlikle canım..Değişimler başladı mı farkedebiliyor musun tatlım?
Harika değişimler canım, bende haftasonu dinlenme günümde yapmışdım. Gerçekden etkili çalıştırıyor, ahh bide süresi az olsaydı hergüne eklerdim.. Max30 arkasına 30 dk lık başka bir program ekliyorum bende şimdi:)Kesinlikle canım..
Pantolonum bol geliyor ve karnım yanlardan içe doğru şekil almaya başladı sanki...
Duruşum değişti süperr
Evet süresi var biraz, ilk yaptigimda izdirap gibiydi, geçmek bilmiyordu zaman ama şimdi süper geçiyor zaman.Harika değişimler canım, bende haftasonu dinlenme günümde yapmışdım. Gerçekden etkili çalıştırıyor, ahh bide süresi az olsaydı hergüne eklerdim.. Max30 arkasına 30 dk lık başka bir program ekliyorum bende şimdi:)