Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımdan kurtulucam, varmısınız kızlar???

Herkese merhaba arkadaşlar eğer devam ediyorsanız size katılmak istiyorum bende de ebru şallı için gerekli olan tüm ekipmanlar var en son yorumun üzerinden 20 gün kadar geçmiş.. yanıtlarsanız çok sevinirim beraber başlarız?

meraba bvb ben bugün başladım

ebru şallı ile 21 günde yağlardan kurtulma videosu..youtubeda yok ama izlesene.comda var
Merhaba

Dün itibariyle 3k dvd sine basladım az sonra ikincisini yapacagım. Sen devam ediyor musun? Kaç bedensin?

Ben 42 bedenim. 3 gunde kardıyo yapacagım önerdiği gibi beslenmeme de dikkat edecegım merak edıyorum 1 ay sonra mı?

5 gün kadar düzenli yaptm ama 2 gün fırsat bulamadığım için yapamadm sonrada soğukluk girdi nasılsa kürüm bozuldu deyip devam etmedim..klasik diyet yapan bahanesi yani..bende 40 42 bedenim

5 gün kadar düzenli yaptm ama 2 gün fırsat bulamadığım için yapamadm sonrada soğukluk girdi nasılsa kürüm bozuldu deyip devam etmedim..klasik diyet yapan bahanesi yani..bende 40 42 bedenim
Başlamayacak mısın ?

Ben pazartesı basladım. Bugun 5. Gunum kahvaltıdan sonra 9 gıbı yapmaya baslıyorum. Tartıda aynıyım ama bır toparlanma var. Bu arada sırtım karnım cok zayıfmıs onu farkettım. Sadece onlaroı gıclendırmek için bile olsa devam edecegım yoksa kambur cıkmaya baslado durus bozuklugum var.

Yaparken çok zorlanıyorum. Hareketler cok zor.

Kizlar selamlar bende baslamak isyiyorum ama videoyu izlesene.comda da bulamadim. Hala yapaniniz varsa bana link atabilir misiniz acaba rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…