Ay hadi biri önayak olsunKızlar ben de varımHaftada 6 gün her gün farklı bir Ebru Şallı videosu yapmayı düşünüyorum Hep birlikte daha güzel olur her güne bir video belirleriz
Ben pazartesi başlıyorum canımAy hadi biri önayak olsun
sen neden olmuyorsun derseniz
kendimle beraber sizi de yatışçı yaparım diye korkuyorum
Ay hadi biri önayak olsun
sen neden olmuyorsun derseniz
kendimle beraber sizi de yatışçı yaparım diye korkuyorum
Kim yaparsa beni de planlarına dahil etsin lütfenBen pazartesi başlıyorum canımBir program oluşturucam her gün başka video yapalım CuriousCat de oluşturabilir program ben de yapabilirim yarın
büyüdü büyüdü alarm veriyo artıkayy çok güldüm yorumuna çok yatma biliyosun yata yata büyüyo
o zaman kalk yerindenKim yaparsa beni de planlarına dahil etsin lütfen
büyüdü büyüdü alarm veriyo artıkpantolonlara zor girmeye başladım yine
buna bi dur demek lazım
Valla çok iyi olurCuriousCat takipçilerin çoğalıyor bak :)
hadi toparla bizi :)
istersen yeni topicte açabilirsin
bugün şunu yapıcaz yarın şunu yapıcaz diye
valla ben varım
Askakif2008
Tek Ebru salli olmasın arada başka videolar da olsun fitness blendern videoları da çok etkiliKızlar ben de varımHaftada 6 gün her gün farklı bir Ebru Şallı videosu yapmayı düşünüyorum Hep birlikte daha güzel olur her güne bir video belirleriz
yok yok kilolu değilim aslındao zaman kalk yerindenkilon da çok yok aslında azcık sıksan kendini yaparsın
pilates en kolay spor dalı..yormuyor aksine rahatlatıyor..ne bilim ben ilk başladığımda çok canım yanıyordu malum uzun bi süre hareketsiz kalmışım,ama hep kendimi incecik hayal edip dayandım,sonuç ortada :)yok yok kilolu değilim aslında
birkaç ay önce çok güzel ince görünüyordum
şu anda kalın görünüyorum
yağ oranım arttı sanırım
sporla pilatesle halletmek istiyorum geri kalanını ama
yürek yok
daha önce ben de yapıyordum canım ama sıkılıyorum tek başımapilates en kolay spor dalı..yormuyor aksine rahatlatıyor..ne bilim ben ilk başladığımda çok canım yanıyordu malum uzun bi süre hareketsiz kalmışım,ama hep kendimi incecik hayal edip dayandım,sonuç ortada :)
çoğu kişi tek yapıyor cnmdaha önce ben de yapıyordum canım ama sıkılıyorum tek başıma
Sen yeni bir konu aç orada toplanalım en iyisi, ben 2 gün pertim, üşütmüşüm, ateşlendim bırak pilatesi elimi kaldırmaya halim yok, pazartesine kadar geçse bari, çok özledim spor yapmayıBen pazartesi başlıyorum canımBir program oluşturucam her gün başka video yapalım CuriousCat de oluşturabilir program ben de yapabilirim yarın
Çok teşekkür ederimHerkese selamlar kizlar, ben de variiim! Haftada 3 gun yapmaya calisiyorum bikac haftadir, kalan gunlerde de spor salonuna gidiyorum.CuriousCat valla uzaktan uzaktan takip ettim seni, cok tebrik ederim azmini=) koza16 hellooo
Geçmiş olsun canımSen yeni bir konu aç orada toplanalım en iyisi, ben 2 gün pertim, üşütmüşüm, ateşlendim bırak pilatesi elimi kaldırmaya halim yok, pazartesine kadar geçse bari, çok özledim spor yapmayı
Hergün farklı video çok daha iyi oluyor, bir ay boyunca tek bölgeye yönelmektense, aynı sürede tüm vücutta etkileri görmeye başlıyorsun. Hiç spor topiğim olmadı o yüzden ne yapacağımıza karar verince (ölçü ekleyecekmiyiz vs ?) banada haber ederseniz sevinirim, arada halim oldukça bakmaya çalısırım burayaabcde_123 Askakif2008 koza16
Selam kuzumHerkese selamlar kizlar, ben de variiim! Haftada 3 gun yapmaya calisiyorum bikac haftadir, kalan gunlerde de spor salonuna gidiyorum.CuriousCat valla uzaktan uzaktan takip ettim seni, cok tebrik ederim azmini=) koza16 hellooo