Ebru Şallı ile 21 günde yağlarımdan kurtulucam, varmısınız kızlar???

Kızlar ben de varım Haftada 6 gün her gün farklı bir Ebru Şallı videosu yapmayı düşünüyorum Hep birlikte daha güzel olur her güne bir video belirleriz

Kızlar ben de varım Haftada 6 gün her gün farklı bir Ebru Şallı videosu yapmayı düşünüyorum Hep birlikte daha güzel olur her güne bir video belirleriz
Ay hadi biri önayak olsun
sen neden olmuyorsun derseniz
kendimle beraber sizi de yatışçı yaparım diye korkuyorum

Ben pazartesi başlıyorum canım Bir program oluşturucam her gün başka video yapalım CuriousCat de oluşturabilir program ben de yapabilirim yarın
Kim yaparsa beni de planlarına dahil etsin lütfen
ayy çok güldüm yorumuna çok yatma biliyosun yata yata büyüyo
büyüdü büyüdü alarm veriyo artık pantolonlara zor girmeye başladım yine
buna bi dur demek lazım

o zaman kalk yerinden kilon da çok yok aslında azcık sıksan kendini yaparsın
yok yok kilolu değilim aslında
birkaç ay önce çok güzel ince görünüyordum
şu anda kalın görünüyorum
yağ oranım arttı sanırım
sporla pilatesle halletmek istiyorum geri kalanını ama
yürek yok

pilates en kolay spor dalı..yormuyor aksine rahatlatıyor..ne bilim ben ilk başladığımda çok canım yanıyordu malum uzun bi süre hareketsiz kalmışım,ama hep kendimi incecik hayal edip dayandım,sonuç ortada :)

daha önce ben de yapıyordum canım ama sıkılıyorum tek başıma

Ben pazartesi başlıyorum canım Bir program oluşturucam her gün başka video yapalım CuriousCat de oluşturabilir program ben de yapabilirim yarın
Sen yeni bir konu aç orada toplanalım en iyisi, ben 2 gün pertim, üşütmüşüm, ateşlendim bırak pilatesi elimi kaldırmaya halim yok, pazartesine kadar geçse bari, çok özledim spor yapmayı
Hergün farklı video çok daha iyi oluyor, bir ay boyunca tek bölgeye yönelmektense, aynı sürede tüm vücutta etkileri görmeye başlıyorsun. Hiç spor topiğim olmadı o yüzden ne yapacağımıza karar verince (ölçü ekleyecekmiyiz vs ?) banada haber ederseniz sevinirim, arada halim oldukça bakmaya çalısırım buraya abcde_123 Askakif2008 koza16

Geçmiş olsun canım

koza16 canım benim sen aç konuyu ben açarSam eğer takip edemem 2 çocuk var bende çünkü ama destekçisi senin olmadığın zaman ben yardımci olurum güzel bir konumuz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…