wwaoooww azmine hayran kaldım ya tbrkler16 Temmuz/cumartesi: 95dk/7km yürüyüş +süper bir karın
Merhaba kaç gündür yapıyorsun bilmiyorum ama değişim oldu mu25 Temmuz/pazartesi: 92dk/7,1km yürüyüş +21 Günde yağlarınızdan kurtulun
Ramazandan önce ve ramazanda toplam 16 gün, bayramdan beride 6 gün yapıp 1 gün ara veriyorum. Bacaklarım aşırı şekillendi ve kalçamdan itibaren kasları hissediyorum, böyle eskisi gibi yumuşak değilde gergin ve sertleşti bacaklarım, ayrıca görünüm olarak inceldi diyebilirim. Kalçam toplandı ve kalktı. Karın kaslarım belirginleşti, orta çizgim göbek deliğime doğru yaklaştı, karın kaslarım hissedilebiliyor artık, kaburgalarımda kapanmaya başladı daha hoş görünüyor eskisine nazaran, en yavaş ilerleme alt karında ,kaslar oluşuyor ama üstteki yağ erimeden belirmeyeceği için o kısım yürüyüşle gidecek. Kollarım ben kendimi bildim bileli zayıf özellikle bileklerim, ama artık kendimi taşıyabilecek kadar güçlendi, sertleşti, kaslandı, güzel bir şekil aldı, şu el sallarken sallanan bölüm gitti (tuzluk deniyor sanırım). Genel görünüm olarak kesinlikle incelme var, her gören kilomu verdin diyor halbuki kilom aynı hatta başlangıçta kilo bile aldım. Yani hiçbir tereddütün olmasın kesinlikle bütün o acı ve tere değiyor sonucuMerhaba kaç gündür yapıyorsun bilmiyorum ama değişim oldu mu
Canım ölçülerini ne zaman güncelleyeceksin26 Temmuz/salı: Selülitsavar
Çok teşekkür ederimCanım ölçülerini ne zaman güncelleyeceksinTakip ediyorum seni çok iyi gidiyorsun Ben de pazartesi başlıycam pilatese
Cevap verdiğin için teşekkür ederimRamazandan önce ve ramazanda toplam 16 gün, bayramdan beride 6 gün yapıp 1 gün ara veriyorum. Bacaklarım aşırı şekillendi ve kalçamdan itibaren kasları hissediyorum, böyle eskisi gibi yumuşak değilde gergin ve sertleşti bacaklarım, ayrıca görünüm olarak inceldi diyebilirim. Kalçam toplandı ve kalktı. Karın kaslarım belirginleşti, orta çizgim göbek deliğime doğru yaklaştı, karın kaslarım hissedilebiliyor artık, kaburgalarımda kapanmaya başladı daha hoş görünüyor eskisine nazaran, en yavaş ilerleme alt karında ,kaslar oluşuyor ama üstteki yağ erimeden belirmeyeceği için o kısım yürüyüşle gidecek. Kollarım ben kendimi bildim bileli zayıf özellikle bileklerim, ama artık kendimi taşıyabilecek kadar güçlendi, sertleşti, kaslandı, güzel bir şekil aldı, şu el sallarken sallanan bölüm gitti (tuzluk deniyor sanırım). Genel görünüm olarak kesinlikle incelme var, her gören kilomu verdin diyor halbuki kilom aynı hatta başlangıçta kilo bile aldım. Yani hiçbir tereddütün olmasın kesinlikle bütün o acı ve tere değiyor sonucu
Ayy canım maşallah yaaa27 Temmuz/çarşamba: süper bir karın
Bu ara yürüyüşleri aksatıyorum, gün içinde alışveriş vs için dışarıda olduğumdan ekstra yürüyüş için halim kalmıyor, yakında part-time işe başlıyorum, o yüzden düzenimi yeni baştan kurmak zorunda kalıcam, bakalım elimden geldiğince spora devam
Rica ederimCevap verdiğin için teşekkür ederim
Ayy canım maşallah yaaa
Beni de adam etsene
valla çok iyi bi öğrenciyimdir ben
vaktim de var
son 1 aydır iyicene saldım kendimi
beni de yola koyar mısın ya
süpersin
Ne zaman başlıyoruzTeşekkür ederimElimden geldiği kadar destek olmaya çalışırım
Bende varımNe zaman başlıyoruz
Bende varımCuriousCat benide alın
K3ndini anlatayım