Canııım benim açtığım 1 tane spor topiği var yarışma gibi daha onunla ilgili ne yapacağıma karar veremedim o yüzden başka bir tane daha açamıyorumkoza16 canım benim sen aç konuyu ben açarSam eğer takip edemem 2 çocuk var bende çünkü ama destekçisi senin olmadığın zaman ben yardımci olurum güzel bir konumuz olsun
skinny jeans yaptım 12 gün ardından yağ yakımını hızlandırmak için jilliana başladımAnladım canım olsun yine de sen de bildirim yapabilirsin
Ooo süper canım sen deneyimlisinskinny jeans yaptım 12 gün ardından yağ yakımını hızlandırmak için jilliana başladım
kendi sayfam mevcut
siz yarış falan mı istiyorsunuz?ben tam kestiremedim o kısmı
sayfamda var cnm değişimler..alıntılarım istersenOoo süper canım sen deneyimlisin12 günde nasıl bir değişim oldu ? Yok canım amaç bildirim yapmak yani düzenli spor yapabilmek her gün
Ben bir sayfanı ziyarete geliyorum o zaman canımsayfamda var cnm değişimler..alıntılarım istersen
buyur cnm tabiki :)Ben bir sayfanı ziyarete geliyorum o zaman canım
tabi şuan bundan daha düşük ölçülerimbuyur cnm tabiki :)
herkese motive olması için,skinny jeans ile aldığım 6 günlük sonuç ;
ölçüler 11 temmuz:
göğüs: 109
bel:92
kalça:112
göbek:111
bacak:60
kol:33
ölçüler 17 temmuz:
göğüs: 104
bel:86
kalça:107
göbek:103
bacak:55-56 arası
kol:32 :)
toplam değişim: 26 cm
Ayyy sonuç muhteşem canım süpersinbuyur cnm tabiki :)
ölçüler 11 temmuz:
ölçüler 17 temmuz:
Süper süper darısı başımızatabi şuan bundan daha düşük ölçülerim
evet yaptım tabikiAyyy sonuç muhteşem canım süpersinDiyet de yaptın mı canım ya da başka ek bir spor ? 6 gün için sonuç muazzam
Jııllıan çok etkili canım geçen yaz 2.levelin yarısına kadar yapmıştım ben deevet yaptım tabiki
karataya yakın yaptım ara ara bozuldu ama
onun dışında bol bol yürüdüm
pilatesim zaten 1 saat falan sürüyodu ve skinny jeans kalça bacak üzerine malumunuz
şimdi jillianla devam ediyorum amacım yağ yakımını hızlandırmak
bende zamanında 3. levele gelip bırakmıştımJııllıan çok etkili canım geçen yaz 2.levelin yarısına kadar yapmıştım ben deDurmak yok yola devam
Olsun olsuuun eksikleri kapatırsın regl bitişibende zamanında 3. levele gelip bırakmıştım
şimdi bırakmıycam ..sadece regl oldum 2 gündür fenayım yarın akşam devam edicem..tabi bu iki gün bana yaramadı ama
aksilik olmazsa inşallah cnm :)Olsun olsuuun eksikleri kapatırsın regl bitişi
buyur cnm tabiki :)
ölçüler 11 temmuz:
ölçüler 17 temmuz:
1-2 hafta sonra before after albüm yapıcam cnm :) o zaman daha da hırslanırsın umuyorumBu bu nedir buuuu
maşallah diyorum canım yaaaa
offf çok fena hırslandım
hemen başlamalıyım ben deee
ben bunu yapmadım