Yaramazmı yaradı tabii.. Yaptığım zamanın ölçülerini getireyim hemen.
Ooo 10 cm incelmiş maşallah.benimde bacak ölçüm 60 cm di şuan 50 cm :)
Oo masallah canim bende senle baslamak isterm ama metrem yok ki nasil olcucemYeni ölçülerimi alıp tekrar başlicam kızlar. Varmı başlamak isteyen?
Saol cani!m onu deneyeym o zamanben bunu yapmadım
2 hafta skinny yapmıştım ve evet toparlamıştım
ama en etkili jillian micheals'in egzersizleri cnm
Bi mezro al canım.. Her zaman lazım olur... Al bugün, yarın sabah da ölçülerini alırsın sen de.Oo masallah canim bende senle baslamak isterm ama metrem yok ki nasil olcucem
Ooo 10 cm incelmiş maşallah.
Bujiterilerde, dikiş malzemesi satan yerlerde olur canım.Dun kvdeden alcaktm unuttm sonra nerden alabilirm onu??
benimde bacak ölçüm 60 cm di şuan 50 cm :)
merhaba cnmMerhaba pofu benim de bacak sorunum var 10cm incelmeyi görünce aklım başımdan gidiyordu
Nasıl başardığını anlatabilir misin çok ihtiyacım var tabi en başta göbek sorunum var ama bacaklar için de olsa hiç fena olmaz
Cevap için çok sağol canımmerhaba cnm
ben ilk 2 hafta skinny yapmıştım daha sonra aynı şeyleri yapmaktan sıkılıp bıraktım..incelme oldu ama ne kadardı hatırlamıyorum
beni asıl bu kadar incelten jillian micheals'in egzersizleri..özellikle cardio kickboxing cnm ..tabi ben 2 yada 3 egzersizi birden yaptım :)
ciddi anlamda bacaklarım inceldi..
şuan benim de göbek ve yan taraf sorunum var..onlar içinde 6weeks6 pack yapmam lazım ama hafta içi sürekli koşturmaktan zamanım kalmıyor..
Ben de en kısa zamanda ölçülerimi alıp yazıcam inşallah
Tamam cnmBen de en kısa zamanda ölçülerimi alıp yazıcam inşallah
Eveet ben sonuç aldım ve tekrar başlicam inşallahMerhaba bende dvd ve malzemeleri alip baslamak istiyorum acaba 21 gunde sonuc alan varmii