Dwarkelf- Meme estetiği - Büyük gün geldi :)

Gözün Aydın canım sen de kurtardın :) bol dekolteli günlerde kullan bu arada 335 cc bayağı bişey aslında bununla anca 80 b cup olmak az geldi :/ doktorum bana 280 cc ile bu kadar olursun diyo ya şu 10 gün geçsede ne olacaksa olsa bıktım cc cup hesabı yapmaktan gece rüyamda doktorun 125 cc koyduğunu gördüm ay nasıl ağlıyorum niye böyle yaptın ben bunca acıyı bu kadarıla şey için mi çektim diye ayyyy psikolojim bozuldu valla :)) birde iz olayına taktım bu aralar acaba meme başı keşişi mi yaptırsam diye neyse canım çok geçmiş olsun ağrınız günler diliyorum

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun güle güle sağlıkla ömür boyu kullanın inşallah.. sanki bikaç msjınızda geç kalmışlık hissedip üzülüyordunuz öyle hatırlıyorum ama boşuna dememişler - Hayat 40 ından sonra değil farkından sonra başlar - diye bence sizin içinde çok güzel başlangıç bu darısı isteyipte bekleyenlere olsun......

çok sevindim güzel geçmesine tebrik ederiiim ameliyattan sonra bu kadar rahat siteye girip mesaj yazman falan beni de rahatlattı ya şu 3-4 günü de böyle geçirirsin umarım :13:

Cok gecmis olsun Dwarkelf , ameliyat olunmus bile :) bundan sonra sureclerinde umarim guzel bir sekilde yol alirsin .Sevindim adina

Canim benim coook gecmis olsun.nasil mutlu oldu. Guzel gectigine anlatamam.sahane dolgun ve diri memelere sahipsin artik. Hersey diledigince olsun.iyilesme surecinide paylas bizlerle.coook opuyorum.

Canım merhaba,

Biraz önce Ercan Bey geldi, 335 cc imiş . Anca 80 B cup olacaksın; bu kadar küçük diye ısrar etmeseniz 385 400 koyardım dedi :)
Maalesef protez kutusunu vermediler.

Canm Ercan bey taburcu olurken dosyanin icine protezin garanti belgesinin fotokopisini koyuyor. Bende var.allergan inspira diye yaziyordu..olmazsa da sorarsin ke ndisine..

Merhaba canım, çok teşekkür ederim. Ben cc olayıba hiç takılmadum ve krışmadım. Ben boyner ve marks and spencere gidip dolgılu sütyenimin üzerine olmak koşulu ile aynı modelin B ve C cuplarını denedim. Ondan sonra 80 yani 34B cup ın beni mutlu edeceğine karar verdim.
Kesi yeri tamamen sana kalmış bir karar.
Karar sürecinde ve sonrasında kolaylıklar diliyorum bende sana
Sevgilerimle

Çok teşekkür ederim canım, kesinlikle haklısın
Sevgilerimle

Günaydın kızlar,
İkinci günümde pek bir değişiklik yok çok şükür.

Dün 17 gibi ayağa kalktım ve yatıncaya kadar bir daha neredeyse hiç oturmadım. Ancak yatağa oturur şekilde iliştim. Sanırım bununda etkisi ile geceyi sorunsuz geçirdim çok şükür. Ama kollarımı hala kullanamıyorum. Bu iş yanınızda güçlü kuvvetli bir refakatçi olmadan olacak gibi değil. Allah razı olsun, eşim herşeyime yetişiyor.
Arada nefes alamıyormuşum gibi geliyor ama sanırım bandaj kaynaklı. Arada bir bıçak saplanır gibi ani bşr acı sn.lik şekilde gelip geçiyor ama bence bu gayet normal . Koca göğüs kadı kesilip iki tarafa da 335 gr lık bir şey koyuldu.

Özetle, şimdilik her şey yolunda
Sevgilerimle

Evet işte bunların hepsi kısa bir süre önce bizimde yaşadığımız şeyler. Kendi adıma konuşursam aynıları banada olmuştu :))) bak şimdi hergün kendini farkedilir derecede daha iyi hissedeceksin . Dediğin gibi yanındaki insanda çok önemli benimde eşim vardı Allah razı olsun çok yardımcı oldu inşallah bundan sonraki süreci en basit ağrılarla atlatırsın

Cnm bu agrilar ve sıkıntılar ameliyatin klasik semptonlari.aa zamanla geciyo.surda zotlanicagin enn fazla 1 hafta.sonra iyilesme surecini hergun biraz daha hissediyorsun..dua edelim ki boyle eslere sahibiz cok sukur.cunki bu surecte manevj destek cok onemli.Allah onlardan razi olsun..canm benm

Kesinlikle haklısın canım, Allah onlardan razı olsun, eşim ameliyatı istemiyorken bu kadar güzel bakıyor bana. Allah onlardan razı olsun demekten başka bir şey diyemem.

Bu sürecin normal olduğunun farkındayım, süreci tüm detayları ile yazmamı isteyen arkadaşlar olduğu için detaylı yazdım yoksa şikayet etmiyorum, sakın yanlış anlaşılmasın . Sonuçta bakarsan, büyük bir operasyon geçirdik, çocuk oyuncağı değil , mutlaka biraz ağrı olacak . Maalesef güzellik ağrısız sızısız olmuyor. Ağdamız bile can yakıyorken bu operasyon sonrası ağrı olmasın demek saçmalamak olur bence de ....

Sevgilerimle

guzeller guzeliii ablam benım :)))gecmıs olsun amelıyatını olmussun hayırlı olsun :))) 335cc buyuklugu iyi gercekden tam anlamıyla süperrrr :)))) hepp coook buyuk olucak dıe korkuyordun :))) ben ccyı sevdım emınım cooook da guzel olmuslardır :))) insallah bıran once toparlanırsın kendını fazla yorma dıkkat et kendıne dınlen bol bol coookda yatma bol bol su ıc :))) coook sevındım senın adına cooook guzel olmuslardır emınım valla cooook heyecanlandım ayrıcada merak eddım :)))) sımdıkı hallerını SEN HEP MUTLU OL YUZUNDE HEP BİR TEBESSUM OLSUN HAKEDEN INSANLARDANSIN SEVIORUM SENI GUZELLER GUZELI ablam tekrar gecmıs olsun kucak dolusu sevgılerrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım güzel bebeğim benim, sağolasın. Bende nihayet katıldım aranıza. Böyle güzel dilekleri, duaları aldıkça daha.da iyi oluyorum
Kendimi hiç yormuyorum ama hemen hemen hiç de yatmadum. Sürekli ya dolaşıyorum ya oturup kitap okuyorum. Allaha şükür, çok ağrım yok ama doktorum direnler alınana kadar kollarını sakın zorlama dedi. Sadece ellerimi kullanabilirmişim. Böylece iyileşmen daha hızlı olur dedi. Ondan iyi bilecek değilim ya

Seni çok öpüyorum bitanem
Sevgilerimle

Canım sanada çookk çoıkkk geçmiş olsun...umarım mutlu olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…