Dwarkelf- Meme estetiği - Büyük gün geldi :)

Tebrik ederim tatlım kararın hayırlı olsun. Bende o aylarca bekleme sürecinde olanlardanım :) haziranda kısmetse ameliyatım. Yöntemini protez markasını boyutunu da yazabilir misin canım :)

Bitanem.simdiden cokk geçmiş olsun.insaAllah istedigin gibi gecmistir ameliyatin.veee o guzel diri dolgun goguslere sahip olursun.bu arada doktorumuz ayni.ellerinden sahane eserler cikiyor.cik memnun kalicaksin Allahın izniyle ) guzel haberleri i bekliyorum heyecanla.

her şey gönlünce olsun.

Çok teşekkür ederim canım. Umarım sende kolaylıkla halledersin sorununu

Gülay'cım çok teşekkür ederim. Ercan Bey'i tercih etmemde senin resimlerinin çok büyük etkisi oldu bitanem. Yarın bende güzel haberler vereceğim inşallah
Sevgilerimle

Allah yardımcın olsun inş herşey istediğin gibi olur :) yavaş yavaş sıra bana da yaklaşıyor :18: 10 gün kaldı sayılır. İnş hepimiz sağlıklı bir şekilde gönlümüzden geçtiği gibi nir sonuca ulaşırız :) yarın güzel haberlerini bekliyoruz )

Sağol canım,
Allah hepimize sağlıklı, sorunsuz bir süreç nasip etsin. 10 gün zor geçecek ama o son gün çok daha zor geçecek maalesef :-(

Sabahtan beri ben deli miyim, bu kadar ciddi riskleri olan bir operasyon ortada sağlık nedenleri yokken, eşim istemiyorken neden bu iş yapılır diyorum. Sonra önümdeki düzlüğe bakıyorum ve Allah ım hepimize yardım et; ağrısız, sancısız ve sorunsuz bir süreç nasip et diyorum.

Canimsin...ins senin cok daha guzel sonuçların olsun...bizimlede o guzel resimlerini paylasirsin. Hep birlikte mutlu olalim inss :))

Cnm benmde esim hic istemiyordu..ameliyattan sonra ilk bikacgun ağrılı gecince degermi bu agrilari cekmeye be yavrum dedi.deger valla cnm yeterki aynada ben kendimi cok iyi hissedeyim dedim.ve sabirsizlaniyorum o dantellei sutyenleri bian once kullanmak icin o desteksiz bikinileri kullanmak icin cok heycanliyim..kotu bi sonuc olmadigi surece coook mutlu oluyorsun.ilk ucgun pismanlik olabilir. bende oyleydi ama herkes ayni olmaz tabii

Sağol bitanem ben şimdiden heyecanlanıyorum. Pazar günü az daha dantel sütyen alıyordum. Görmemiş hesabı
Ağrı eşiğimin yüksek olduğunu söylemişti daha önce doktorlar ama bakalım, ne kadar yüksekmiş.
Benim eşimde, ameliyattan sonra bırak şikayeti, ağlanıp sızlanmayı, ıhh bile deme bana dedi Biliyorum ki, aslında zoru benim acı çektiğimi görmeye dayanamaması. Umarım, yarından sonra her şey yoluna girer.

Son düzenleme:

Sana bisey diyimmi? Allah kabul etmiycegi duayi kuluna ettirtmezmis.hersey cok guzel ve istedigin gibi olucak.ben dua edicem senin ve ameliyat olcak diger arkadaslarimiz icin.pozitif enerji..herşey cok guzel olcak.once Allah sonra doktorumuz.insaAllah

Hayırlısı olsun canım, hiç endişe etme benim kas altı slikon konduğu halde hiç ağrım olmadı, sadece sağ göğsüm yatarken biraz yanma yapıyordu o da 4 gün sonra geçti. İnşallah herşey çok güzel olacak. Zaten aynaya baktığında o güzellikleri görünce, herşeye değermiş diyeceksin

Canlarım benim, hepinize çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız .
Hepinizi çok çok öpüyorum.

Sağol canım, dua eden diliniz, yüreğiniz dert görmesin inşallah.

Canim simdiden cok gecmis olsun. Sizler olun ki sira bize gelsin :) Nasip olursa ben de 2 Nisan da Ercan beye meme diklestirme ve büyütme olacagim. Insallah hepimizin ameliyati sorunsuz ve güzel gecer. Sonrasinda bizi bilgilendirmeyi unutma :)

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. Sana da önce gün sayarken, sonra da operasyonunda kolaylık ve sağlık diliyorum.
Sevgilerimle

Umarım herşey yolunda gider, istediğin hayal ettiğin göğüslere kavusursun. Çok heycanlı! Kendini iyi hisseder hissetmez yaz, güzel haberlerini sabıssızla bekliyoruz :)

Sana bisey diyimmi? Allah kabul etmiycegi duayi kuluna ettirtmezmis.hersey cok guzel ve istedigin gibi olucak.ben dua edicem senin ve ameliyat olcak diger arkadaslarimiz icin.pozitif enerji..herşey cok guzel olcak.once Allah sonra doktorumuz.insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…