• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dwarkelf- Meme estetiği - Büyük gün geldi :)

Yoktu bana göre ama doktor dual plan için yeterli gördü. Göğüs altım 80, göğüs çevrem 86cm.di. Buna var denmez sanırım.

Senlr boykilo çok benziyor birbitine 1.60 57 56bu aradayım.meme altı80üstü 85di benimde325cc oldumben...şu an bszen tamam tsmam güzel diyorum.bazen yokkyass daha büyük olmalıydı diyprum

Gözün Aydın canım sen de kurtardın :) bol dekolteli günlerde kullan :46: bu arada 335 cc bayağı bişey aslında bununla anca 80 b cup olmak az geldi :/ doktorum bana 280 cc ile bu kadar olursun diyo :50: ya şu 10 gün geçsede ne olacaksa olsa bıktım cc cup hesabı yapmaktan :( gece rüyamda doktorun 125 cc koyduğunu gördüm ay nasıl ağlıyorum niye böyle yaptın ben bunca acıyı bu kadarıla şey için mi çektim diye :14: ayyyy psikolojim bozuldu valla :)) birde iz olayına taktım bu aralar acaba meme başı keşişi mi yaptırsam diye :( neyse canım çok geçmiş olsun ağrınız günler diliyorum :16:

senin dr un kas altımı kas üstümü yapıyo ?bu iki secenekte cc fark ediyormuş çünkü

Kızlar selaaammmmm,

Ben geldim. 10 gibi ameliyata girdim, 12 de odama geldim. Biraz önce yarım saat kadar yürüdüm. Şimdilik narkoz ve ağrı kesici etkisi ile gayet iyiyim. Tabi ciddi bir bası hissediyorum.
Daha öncede belirttiğim gibi meme ucu, dual plan oldu ama kaç cc oldu bilmiyorum, odaya gelince Ercan Bey e sordum ben 335' dedi gibi anlamışım ama eşim 385 diyor. Sanırım beni korkutmak için :-)

İşte şimdilik haberler bunlar
Hepinize dualarınız için, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
:16:
Hepinizi çok öpüyorum:54:

çok geçmiş olsun .

senin dr un kas altımı kas üstümü yapıyo ?bu iki secenekte cc fark ediyormuş çünkü

Canım benim kas altı olacak çünkü emzirme sonrası dümdüz oldum nerdeyse :..(( ya 1 hafta kaldı ama o kadar kararsızım ki çok mu acele ettim aslında istediğim yöntem farklıydı büyüklük farklıydı ama bir anlık bıkmışlık psikolojisiyle sadece bir Dr ile görüşüp bir hafta sonra kaporayı verip ameliyat günümü aldım :( Dr bu sitede duydum ve bebeğimi bırakıp gideceğim için en yakın yerdekini tercih ettim. Bana kas altı yuvarlak 280 cc meme altı kesisî yapacağını söyledi. Ben de zaten eşim sürekli sorun çıkardığı için hiçbirşey söylemeden olsun bitsin tamam dedim :( ama ben meme başı kesisi istiyorum bir de en az 300 cc olsun istiyordum. Dr cc olayını söyledim ama göğüs kafesin dar fazlası taşma yapar dedi :(( benim göğüs altım 76 göğüs çevrem 80 cm yani a cup bile değilim. Burda göğüs altı 75 cm olanlara 350 cc yapılmış peki bu nasıl oluyor?? Eğer bu psikoloji ile ameliyata girersem sonraki süreçte mutsuz olup daha fazla acı çekmekten de korkuyorum :(( kızlar bana yardım edin lütfen son 1 haftam ne yapıcam ben :(((

Canım benim kas altı olacak çünkü emzirme sonrası dümdüz oldum nerdeyse :..(( ya 1 hafta kaldı ama o kadar kararsızım ki çok mu acele ettim aslında istediğim yöntem farklıydı büyüklük farklıydı ama bir anlık bıkmışlık psikolojisiyle sadece bir Dr ile görüşüp bir hafta sonra kaporayı verip ameliyat günümü aldım :( Dr bu sitede duydum ve bebeğimi bırakıp gideceğim için en yakın yerdekini tercih ettim. Bana kas altı yuvarlak 280 cc meme altı kesisî yapacağını söyledi. Ben de zaten eşim sürekli sorun çıkardığı için hiçbirşey söylemeden olsun bitsin tamam dedim :( ama ben meme başı kesisi istiyorum bir de en az 300 cc olsun istiyordum. Dr cc olayını söyledim ama göğüs kafesin dar fazlası taşma yapar dedi :(( benim göğüs altım 76 göğüs çevrem 80 cm yani a cup bile değilim. Burda göğüs altı 75 cm olanlara 350 cc yapılmış peki bu nasıl oluyor?? Eğer bu psikoloji ile ameliyata girersem sonraki süreçte mutsuz olup daha fazla acı çekmekten de korkuyorum :(( kızlar bana yardım edin lütfen son 1 haftam ne yapıcam ben :(((

bence acele karar verme bir dr la daha görüş sonuçta bu bir ameliyat .başka bir dr unda fikrini al bakalım o ne diyecek .genelde dr lar her hastaya aynı tekniği uygulamaktan yanalar ama herkes aynı değil.ben 2 ay önce ameliyat oldum dual plane yöntemiyle 235cc benim ki .tamamı kas altında olsaydı küçük bi göğüs olacaktı şu an normaller yani en azından benim istediğim görünümdeler.280 kas altında istediğinden küçük görünebilir dolgun bi göğüs istiyosan eğer

bence acele karar verme bir dr la daha görüş sonuçta bu bir ameliyat .başka bir dr unda fikrini al bakalım o ne diyecek .genelde dr lar her hastaya aynı tekniği uygulamaktan yanalar ama herkes aynı değil.ben 2 ay önce ameliyat oldum dual plane yöntemiyle 235cc benim ki .tamamı kas altında olsaydı küçük bi göğüs olacaktı şu an normaller yani en azından benim istediğim görünümdeler.280 kas altında istediğinden küçük görünebilir dolgun bi göğüs istiyosan eğer

235 cc seni mutlu etmişse sorun yok tabi önemli olan bu. Sen evli bekar çocuk falan var mı yani? Genelde bekarlar daha küçük tercih ediyor. Bu arada senin Dr kim kesi yetin neresi? Ne güzel atlatmışsın 2 ay olmuş iyice dopallaşmıştır. Ilgin için çok sağol sağlıklı günlerde kullan :))

235 cc seni mutlu etmişse sorun yok tabi önemli olan bu. Sen evli bekar çocuk falan var mı yani? Genelde bekarlar daha küçük tercih ediyor. Bu arada senin Dr kim kesi yetin neresi? Ne güzel atlatmışsın 2 ay olmuş iyice dopallaşmıştır. Ilgin için çok sağol sağlıklı günlerde kullan :))

benim biraz göğüs dokum vardı dokturuma çok büyük bir şey istemediğimi söylemiştim önemli olan vücuduma uygun olması dedim sonuç iyi. iki ay oldu ama hala sızlama var ara ara tam oturması 6 aymış sanırım .bekarım dolayısıyla çocukta yok :)dokturum coşkun levent taşçı göğüs altı kesisiyle oldum ameliyatı

Arkadaşlar merhaba,

4.günümde direnlerim çıktı ve bandajlarım açıldı. Memişlerle bugün tanışabildik nihayet :1:
Henüz şekil şemal pek belli değil ama yine de resimleri ekledim.
Gerçekten de 3.günden itibaren hareketlerimde dahi ciddi bir rahatlama oldu. Allaha şükür zaten çok ağrım, sızım olmamıştı. :32:
Yorumlarınızı bekliyorum :40:
Sevgilerimle

Not: Albüm başlığı eşime aittir :52: :53:

Canım benim, bende boy 158 cm kilo 55, göğüs altı 80 göğüs çevrem 85 cm di. bana 245 cc yuvarlak kas altı kondu ben büyük göğüs istmiyordum ercan bey biraz daha büyük yapalım dediydi c cup olsun istiyordu ben b de direndim en sonunda b ile c cup arasında anlaştık buda 245 cc slikon takmasıyla oldu. Gayette memnunum. Aslında doktorlar kişinin vücuduna göre en uygununu biliyorlar birazda sen nasıl seviyorsan onu diler getirirsen çok güzel sonuşlar ortaya çıkar endişelenmene gerkek yok bence tatlım. Herşey istediğin gibi olsun canım, harika memişlerin olsun inşallah :16:

Kayra canım benimkilerede bak istersen...neçok abartı büyük..nede küçük....vücüt ölçülerimizde yakın..

Canım benim, bende boy 158 cm kilo 55, göğüs altı 80 göğüs çevrem 85 cm di. bana 245 cc yuvarlak kas altı kondu ben büyük göğüs istmiyordum ercan bey biraz daha büyük yapalım dediydi c cup olsun istiyordu ben b de direndim en sonunda b ile c cup arasında anlaştık buda 245 cc slikon takmasıyla oldu. Gayette memnunum. Aslında doktorlar kişinin vücuduna göre en uygununu biliyorlar birazda sen nasıl seviyorsan onu diler getirirsen çok güzel sonuşlar ortaya çıkar endişelenmene gerkek yok bence tatlım. Herşey istediğin gibi olsun canım, harika memişlerin olsun inşallah :16:

yanlışlıkla göğus çevrem 85 yazmışım 88 cm olacaktı canım

Mrb begonya, cevabın için teşekkürler. Benden daha küçük cc ler ile mutlu olanları görünce içime su serpiliyor :)) gerçi senin önceki ölçülerin benimkinden büyük o yüzden bayağı dolgun olmuştur :) arkadaşlık gönderdim resim varsa bakabilir miyim? Şimdîden teş :))

Merhaba,

Bir aylık hallerinin resmini ekledim. Maalesef hala ikisi arasında bariz bir büyüklük farkı var. Üç boyutlu olarak bakınca çok fazla belli değil ama fotoğraf çekip iki boyuta geçince bariz belli oluyor. Altı ay sonra fark azalacak diyorlar ama dilerim öyle olur.
Sonra da derdim bu oldun diyorum, bir ay önce hem minnacık hem de yine farklıydılar :16:
Sevgiler

Merhaba,

Bir aylık hallerinin resmini ekledim. Maalesef hala ikisi arasında bariz bir büyüklük farkı var. Üç boyutlu olarak bakınca çok fazla belli değil ama fotoğraf çekip iki boyuta geçince bariz belli oluyor. Altı ay sonra fark azalacak diyorlar ama dilerim öyle olur.
Sonra da derdim bu oldun diyorum, bir ay önce hem minnacık hem de yine farklıydılar :16:
Sevgiler

Canım baktım hepsine çok hoş ve doğal ben cok cok begendim. Bende de boyut farkı var maalesef. Ama takmıyorum artık büyüdükleri için çok çok mutluyum sende takma :)) Güle güle kullan:16:

:72: :72: :72: Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız tüm milletimize, bütün çocuklarımıza ve kendi içindeki çocuğa sahip çıkan :36: herkese kutlu olsun :72: :72: :72: :72:

Son düzenleme:
Back