• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dwarkelf- Meme estetiği - Büyük gün geldi :)

dünyamıza biri daha katılıyor :)) ameliyatın kolay ve başarılı geçmiştir inşallah, güzel haberlerinle ve mutlu halinle bekliyoruz seni :16::16:

Memeliler kervanına hoşgeldinn...:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Kendini iyi hisseder hissetmez yaz bize :29: Biraz sıkıntılar olacak ama çok güzel sonuçlar olacak inşallah :54: Bu güzel,ömür boyu mutlu edecek sonuçlar için biraz sıkıntı çekmeye değer ama ,öyle değilmi :34:

Kızlar selaaammmmm,

Ben geldim. 10 gibi ameliyata girdim, 12 de odama geldim. Biraz önce yarım saat kadar yürüdüm. Şimdilik narkoz ve ağrı kesici etkisi ile gayet iyiyim. Tabi ciddi bir bası hissediyorum.
Daha öncede belirttiğim gibi meme ucu, dual plan oldu ama kaç cc oldu bilmiyorum, odaya gelince Ercan Bey e sordum ben 335' dedi gibi anlamışım ama eşim 385 diyor. Sanırım beni korkutmak için :-)

İşte şimdilik haberler bunlar
Hepinize dualarınız için, güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
:16:
Hepinizi çok öpüyorum:54:

Kızlar selaaammmmm,

Ben geldim. 10 gibi ameliyata girdim, 12 de odama geldim. Biraz önce yarım saat kadar yürüdüm. Şimdilik narkoz ve ağrı kesici etkisi ile gayet iyiyim. Tabi ciddi bir bası hissediyorum.
Daha öncede belirttiğim gibi meme ucu, dual plan oldu ama kaç cc oldu bilmiyorum, odaya gelince Ercan Bey e sordum ben 335' dedi gibi anlamışım ama eşim 385 diyor. Sanırım beni korkutmak için :-)

canım çok sevindim atlattın sağlıkla :nazar:benim görüşme iptal odu hoca geç saate atınca haftaya kaldı....385 bayağı bir meme olmuşsun güle güle kullan

ne 385 i yahu şaka olsun lütfen :) çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim koltuk altı olacaksın sanıyordum meme ucu kesisini sen mi istedin, 385 olacağını sanmıyorum, 335 i senin göğüsler esnemişti rahat almıştır, kol hareketlerine aman dikkat şu 3 günü atlat gerisi kolay

Son düzenleme:
Sağol canım, şimdi acılı kısım başlıyor :-[
Ama acı geçici, meme kalıcı :1:

çok geçmiş olsun :16: oldu bitti ve kurtuldun artık sende memişlisin :1: kaç cc olduğu önemli değil sen iyi ol yeterki :16: sonucun güzel olduğunu düşünürsen çektiğin ağrıların biraz daha hafifler...sorunsuz bir iyileşme dönemi diliyorum :16: memişlerinide güle güle kullan :9:

Kızlar selaaammmmm,

Ooooo... İnşallah 385 cc dir :52::9: Protez kutusunu vermedimilerki sana?Onda yazar yahu :34:

Öğrenir ögrenmez yaz bak merak ettim :54:

ne 385 i yahu şaka olsun lütfen :) çok geçmiş olsun, iyi olmana sevindim koltuk altı olacaksın sanıyordum meme ucu kesisini sen mi istedin, 385 olacağını sanmıyorum, 335 i senin göğüsler esnemişti rahat almıştır, kol hareketlerine aman dikkat şu 3 günü atlat gerisi kolay

335 olmuş canım, eşim beni korkutmak için söylemiş :)

Canım merhaba,

Biraz önce Ercan Bey geldi, 335 cc imiş :9:. Anca 80 B cup olacaksın; bu kadar küçük diye ısrar etmeseniz 385 400 koyardım dedi :)
Maalesef protez kutusunu vermediler.
Demekki alırmış 385-400 cc benim gibi.. Önemli olan senin beğenin tabiki,inşallah istediğin görünüme ulaşmıştır,ulaşacaktır :34:

Protez kutusunu veriyorlar aslında.İçinde protez bilgilerinin yazılı olan kagıtlar oluyor.Ayrıca protez kartınında verilmesi gerek.Hastaneden çıkarken almayı unutma :34:

Kızlar selaaammmmm,

Geçmiş olsun tatlım, harika memişlerini kutlarım canım. Artık bundan sonra güzelliği doya doya yaşayacaksın inşallah :46:

Demekki alırmış 385-400 cc benim gibi.. Önemli olan senin beğenin tabiki,inşallah istediğin görünüme ulaşmıştır,ulaşacaktır :34:

Protez kutusunu veriyorlar aslında.İçinde protez bilgilerinin yazılı olan kagıtlar oluyor.Ayrıca protez kartınında verilmesi gerek.Hastaneden çıkarken almayı unutma :34:

Yapınız geniş, zorlasam 450 bile alırdı dedi Ercan Bey :)

Protez kartını doktordan mı isteyeceğim canım ?

çok geçmiş olsun :16: oldu bitti ve kurtuldun artık sende memişlisin :1: kaç cc olduğu önemli değil sen iyi ol yeterki :16: sonucun güzel olduğunu düşünürsen çektiğin ağrıların biraz daha hafifler...sorunsuz bir iyileşme dönemi diliyorum :16: memişlerinide güle güle kullan :9:

Frezyam, canım,:16:

Çok sağol; aynen dediğin gibi önce sağlık. Şimdilik ağrım yok, silikonlarım ile balayındayız :36: Bakalım eve dönünce ne olacak ? :18: :52:

Back