Dwarkelf- Meme estetiği - Büyük gün geldi :)

Queen_of_the_ house

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
381
111
123
Merhaba arkadaşlar,
Büyük gün nihayet geldi, yarın 11 gibi ameliyata gireceğim . Terhisine şafak sayan asker gibi üç hafta boyunca gün saydım ben üç haftaya zor dayandım, aylarca bekleyenleri çok takdir ettim

Ercan Karacaoğlu tarafından yapılacak operasyon. Ben 80 B cup ve yumuşak, naturel görünüm istedim ve Ercan bey bunu sağlayacağını söyledi. :44: Şu anki ölçülerim, göğüs altı 80, göğüs çevresi 86 cm, yani A cup bile değilim maalesef. Boyum 158, kilom 51. Bir hafta içinde kaygıdan 1-1,5 kilo verdim

Hepinizin çok iyi bildiği, ameliyata kadar sık sık yaşadığı duygusal karmaşayı bende yaşıyorum :18: hata mı yapıyorum, komplikasyon çıkar mı, sonrasında sorun olur mu, çok ağrı çeker miyim, ya fazla yapay durursa ... ya o olursa ya bu olursa.....:18: En büyük korkumda, bunlardan biri olursa baştan beri bu operasyonu istemeyen eşime ne derim :18: Dilerim hiçkimse de hiç bir sorun çıkmaz.

Araştırma ve karar alma sürecimde bana sonsuz destek olan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum.
Şimdi de dualarınızı bekliyorum. :18:

Sevgilerimle

Son düzenleme:
dualarımız seninle ablacım yarın büyük gün oldu biti maşallah diyeceğiz..bugünü kendine ayır gez dolaş ve gece güzel bir uyku ile geçir...yarın senin güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...sorunsuz bir iyleşme dönemi diliyorum...çok öpüyorum

umarım istediğim sonuçlarla karşılaşırsın bu ameliyat sonunda aklına hiç kötü birşey getirme,güzel şeyler düşün.kan aldırmaya korkan ben bile ameliyat olduysam herkes olur herhalde :))) şimdiden hayırlısı olsun.dualarımız seninle

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Beni ameliyattan çok sonrasında kötü birşey olursa derdi korkutuyor. Dediğim gibi, eşim hiç istemiyor ama ben çok istediğim için kabul etti. Umarım bir problem çıkmaz. :18: En büyük korkum, problem çıkması nedeni ile onu üzmek. Yoksa, çekeceğim acı beni korkutmuyor. Aksine, o benim canım yanacağı için çok korkuyor ve üzülüyor. Görüntüsel bir şey için kendi canını da benim canımı da nasıl yakarsı diyor.
Dilerim herşey, herkes için sağlıkla ve mutlulukla sonlanır.

Çok teşekkür ederim bitanem ama uyumak pek mümkün olmuyor ki

Ne güzelll bir heyecandır o şimdi Benimde yaşadıgım o günlere döndüm sanki

Kaygılı,karmaşık duygulu fakat çok heyecanlı

İnşallah çok çok güzel,rahat,sorunsuz süreçler olur canım benim.. Sende seneler sonra -Yahu,korkmanıza gerek yok,ben ameliyat oldum çok memnun kaldım..Hiçte sorun yaşamadım... demen nasip olsun inşallah..
Allah yardımcın olsun..

bende eşimle çok problem yaşadım bu konuda.herkes ameliyat stresini yaşarken ben eşimi nasıl ikna edicem düşüncesinden,işin acı kısımlarını düşünememiştim bile :))) eşim hep ben memnunum bu halinden diyordu :) hatta dokjtora gittigimde hep ameliyat sonrası riskleri soruyordum ve ekliyordum tabiki risk hep vardır ama ben en çokta Allah korusun bir olumsuzluk olursa çekeceklerimin yanında birde eşimin ''ben sana söylemiştim'' lafları olucaktı.oda araştırmış çok komplikasyonları falan öğrenmiş hepsini bana son güne kadar onları anlatı hep.bak yapma değmez bu rsikleri göze almaya diye... :S oldukça büyük tartışmalarımız oldu ama şimdi Allah çok şükür ikimizde memnunuz halimizden:)))).İnşallah ne senin ne benim nede burdaki güzel insanların başına hiçbir olumsuzluk gelmez bu ameliyala ilgili.yanlız içini ferah tut bu çok önemli.yoksa insan kendi kendini yiyip biiriyor.

Amin canım, herkes adına amin

Kesinlikle çok karmaşık duygular yaşıyor insan. Daha önce ameliyat oldum ama o sağlık nedenleriyle olmuştu ve başa gelen çekilir demiştim. Korku, jaygı .... hiçbir şey hissetmemiştim ama şimdi çok farklı. Zor olan bu kararı almak değil, sonuna kadar arkasında durmakmış.

Sevgiler

Aynı konuşmalar bizde de çok oldu ama sağolsun isteğime saygı duydu, bemim mutluluğumu kendi korkularının önüne koydu. Dilerim bizde çok rahat atlatırız ameliyat sonrasını. Desteğin ve deneyimini paylştığın için çok teşekkür ederim canım.
Sevgilerimle

meraba, ben de heycanlandım suan senınle:) cesaretn ıcn tebrk ederm.

gunlerdır syfalarda amlyt surecnı anltms arkdşlarn szlerın yrumlarnı okuyorm bn de, hanı demıssın ya karar almaktan cok bunu sonuna kdr gturebılmek dye , hakkten oleymıs umarım bı sıkıntı yaşamazsın hrkesn anlttgı beklenen agrılar dısında,

bnm de kfamda cok sru ısartı vrdı ama arkdşlarn sureclerı fotorflarda grunce ıcım rhatladı, ynı protezn bastakı durusuyla aradan zman gecnce nasıl da oturdugu guzellstgı yanı bnu doktor solucek blkı ama gorunce bı bska emın olyms ınsn.

bn de hpınze tskkr ederm tecrubelerzı pylastgnz ıcn. smdıden gecms olsn dyorm sna Allah yardımcın olsn skntılarn en az şkılde atlatrsn bı sorun olmdan ınslah:)

Tebrik ederim tatlım kararın hayırlı olsun. Bende o aylarca bekleme sürecinde olanlardanım :) haziranda kısmetse ameliyatım. Yöntemini protez markasını boyutunu da yazabilir misin canım :)

kararın hayırlı olsun hiç stres yapma kendine bukadar,pimpirikli herseyi dert edinen ben bile olmuşsam ve bundan mutluluk duyuyorsam sen cok daha rahat atlatırsın güzel geçecek inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..

Tebrik ederim tatlım kararın hayırlı olsun. Bende o aylarca bekleme sürecinde olanlardanım :) haziranda kısmetse ameliyatım. Yöntemini protez markasını boyutunu da yazabilir misin canım :)

Merhaba,
Doktorum dual plan dedi, allergan marak protez kullanılacak. CC ci kesin olammakla birlikte 300 cc düşündüğünü söyledi.
Allah sabır versin o bekleme sürecinde sana, ben üç haftaya zor dayandım.

kararın hayırlı olsun hiç stres yapma kendine bukadar,pimpirikli herseyi dert edinen ben bile olmuşsam ve bundan mutluluk duyuyorsam sen cok daha rahat atlatırsın güzel geçecek inşallah güzel haberlerini bekliyoruz..

Sağol Yede'cim, kendimi iyi hisseder hissetmez hemen son durumu ileteceğim karar sürecinde beni yalnız bırakmayan sizlere :)

Amin canım, cümlemiz inşallah :)

Bu site ve burada yapılan paylaşımlar kesinlikle çok faydalı. En azından ne gibi riskler taşıdığını, ne kadar ağrılı ve zor olduğunu, başarı ihtimalinin %100 olmadığını öğreniyorsun. Ameliyattan çıktım, hop, işte oldu şeklinde ütopik hayallerle, yüksek beklentilerle girmiyorsun ameliyata.

Bende herkes gibi bu sitedeki arkadaşlarımızdan çok şey öğrendim.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım, dilerim seninki ve herkesinki güzel ve sağlıkla sonuçlanır.
Sevgilerimle

dwarelf çok sevindim senin adına

inşallah bir an önce güzel haberlerini alırız, en önemlisi inşallah sen bu karardan ve operasyondan çok ama çok memnun kalırsın, hep iyi ki diyerek hatırlarsın

haberlerini merakla bekliyorum, şimdiden gelmiş olsun

Çok teşekkür ederim canım, darısı tüm isteyenlerin başına

dualarımız seninle canımmutlu olacağını sonucu yaşa inşallah;yarın bende oradayım yeni ameliyat tarihini kesinleştirmek için uygun olursan bir kapıdan ben jelesec geçmiş olsun derim

dualarımız seninle canımmutlu olacağını sonucu yaşa inşallah;yarın bende oradayım yeni ameliyat tarihini kesinleştirmek için uygun olursan bir kapıdan ben jelesec geçmiş olsun derim

Ya ben forumdaki güzel insanlara Allah sizden razı olsun demeyeyim de ne diyeyim ? Çok teşekkür ederim canım, müsait olursan uğraman beni çok mutlu eder.
Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…