Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bende çalışmıoyorum aynı senin gibi bebek olsun biraz büyüsün öyle düşünüyorum.arim peki idrardamı öğrendin yoksa kandamı gebeliğini?
Son 20 ayım şu şekilde benim:
31 gün
31 gün
32 gün
32 gün
29 gün
33 gün
36 gün
33 gün
32 gün
33 gün
35 gün
32 gün
37 gün
31 gün
33 gün
32 gün
40 gün - KİMYASAL GEBELİK
36 gün
37 gün
Ondan önce de 1 sene doğum kontrol hapı kullandım o zaman 21 tablet bittikten birkaç gün sonra regl görüyordum.Bu tablo hapı bıraktığım aydan itibarenki durum.
Sizin de böyle mi kızlar?
sanki kendimi görür gibiyim dessem :=) inan çok benzer
b blau ne güzel hepsini tutumuşsun bende tutmuştum ama ne yazikki bilgisayara kaydım silinmiş yanlışlıkla okadar sinir oldum ki.kesinlikle bence herkes adet tarihlerini her ay not almalı
benim de hemen hemen böyleydi düzenim
40 gün olduğunda zaten kimyasal gebelik olmuş (çok geçmiş olsun)onu sayma
bu tabloda en uzun ara 37gün
bunu da bir kaç gün geçmesi lazım gebelik için
ayy benim sırtım ağrıyor bugün ya bidee göğüs uçlarım kaşınırmış gibi böyle karımcalanıyor adet mi olcam yoksam
bendede kaç gündür vardı ama bugün hiç tık yok ağrı sızı yok sanki hiç adet dönemim değil gb nden acebaaa
bendede kaç gündür vardı ama bugün hiç tık yok ağrı sızı yok sanki hiç adet dönemim değil gb nden acebaaa
haklısın bende yeni uygulamaya başlıcam inşallah takmıcam artık..Geçmiş olsun elsilacım...
Aslında çok haklısın, kesinlikle herşey beyinde bitiyor. Stres de tüm bünyemizi alt üst ediyor, ama kendimize de hakim olamıyoruz nedense.
Ben genellikle ay boyu sakinim, regl günü yaklaştıkça sıkıntılanıyorum.
ben artık hamileyim desemde inanmıcak kimse geçen ay ki yanlış alarmdan sonraelsila en yakın zamnda kurtulursun işşlh kistlerinden.söylediklerin çok doğru bende öyle düşünüyorum ama iş icratta gelince olmuyor.bu ay tüm çalışma zamanı boyunca hiç düşünmedim afedersiniz ama ilişkileri bebk için değil zevk için yaşadım.ilişki sonrası gerekli yapmam gerekenleri yine yaptım.ama taa ki adetim gecikmeye başladı kendimi yine telaşa soktum.acaba hamilemiyim demekten başka muhabetim yok son bir haftadır.millet bıktı benden.
Hamile kalayım, bi doğrayım Allahın izniyle sağ salim, sağlıklı şekilde, hiç korunmıcam.
Peşpeşe olursa olsun valla.
Korunduğum 2 seneye yanıyorum şimdi, ne varsa sanki!
kızlar işiniz gücünüz yokmu szin bea ben hem muhabbet ettim hem içerlerini süpürdürdüm,sildim,yemek yaptım aynı zamnda,eşimin ananesini yıkadım