ben gectiğimiz temmuz ayının 7 sinde adet oldum sonra ağustosta adet olmadım idrar testinde gebelik yoktu ayrıcada daha korunuyoduk zaten olamazdı adet söktürücüyle 4 eylülde adet oldum daha sonra 14 ekim oldu gene tık yok bu kez olabilme ihtimali vardı kan tahlili yaptı sonuc pozitifti
15 gün sonrasına ultrasonda bakılmak üzere randevuya cagarıldım ultrasona girdiğimde bebekte kesede yoktu fakat ben bu zaman zarfında adetde olmamıştım drların dediğin kimyasal gebelik yaşamıştım.
adet söktürücüyle gene 10 kasımda adet oldum 19 aralık olmasına rağmen gene tık yoktu.o tarihte yine kan tahlili yaptırdım ve negatif cıktı idrar testide hep tek çizgiydi zaten.iyice sinirlerim altüst olmuştu.4 ocakta tam teşekküllü bi hastanede kendi kadın doğumcuma gittim ve artık bi sorun olduğunu düşünmeye baslamıştım çünkü hala adet olmamıştım nerdeyse 2 ay gecmişti.drum muayne etti ve yine adet söktürcü verdi tabi artık bende idrar testi yapmayı bırakımıştım hayal kırıklıklarından dolayı.
drum yoktur ama bi kan tahlili gene yaptıralım dedi ve hiç bekleyip umutlanma adet söktürücüyü kullan dedi tlfnla görüşürüz dedi ve ben işe döndüm.
tam ilaca başlıcaktım hasatneyi bi arıyayım gene dedim hastaneyi bi aradım sonuclar 4 +4 günlük hamile olduğumu söylüyodu.