• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzensiz adet görüp hamile kalanlar

bbalau yarın mutlaka haberdar et bizi :) evet bayanlar ben ne zaman bidaha ki idrar testimi yapim :) ne kadar beklessem?? ha şimdi yap diom kendime ama daha dün yaptım :))

haa tamam pko kısaltma görünce anlayamadım. hiç olmadığım ay olmadı şimdiye kadar valla.
kilo dessen ben bu ay kilo aldım son 2 haftada 3 kilo birden aldım valla acap ondan mı ki gecikme.. yoksa hamileyimde iştahım mı arttı ??? yumurtamı civcivden civciv mi yumurtadan gb oldu :))))

bilmiorum ama ben zaman zaman kilo alıp veren biri olarak hep aynı düzenim 30 34 arası işte değişmiyo

Kilo alıp vermek de değiştiriyormuş düzeni.
Benim sorduğum doktorlar bana hep son 6 ayda kilo aldınmı diye soruyorlar hemen.

senin kaçıncı günündü mosguite bence bekle biraz daha derim moralini bozma hemen en azından pazar sabahı falan yap.dün yapmışın madem 2 gün geçsin bari:)ayy işşllh hamişsindir .

bbalau işşlah hamilesindir arkadaşım yaa.zaten çoğu kişi gebeliği beklerken kalmıyor tam tersi hiç umudu yokken kalıyor.okuyozruz hep burdan

Bence değilim canım. Yani içime öyle doğuyor. Öyle hissediyorum.
En kötüsü de yarın kanda gebelik bakar kesin doktorum, hiç istemiyorum bunu.
Ne kadar ummasan da negatifi görünce orda yıpranıyorsun. Ama bi yandan da soru işaretlerin de gitmiş oluyor, o açıdan iyi.

bende duzensız adet goruyodum 2-3ayda bır bazen gününde bazen degıl. bırgün adet söktürücü ıcecektım goguslerım felaket agrıyodu adet olamadıgımdan agrıyo sandım. söktürücünün yanında test de almıs esım nolur nolmaz dıye. öylesıne yaptım testı hıc bakmadım hapı ıcecektım. gözüm teste kaydı bakdımkı 2cızgı. sasırdım gıttım bıda test aldım yaptım yıne aynı. dr. gıttım kan verdım öyle ögrendım. yanı tesadüfen :9:

sağlık ocakları kan tahlili yapıormu bu arada?biliyormusunuz.az önce iki özel labaratuarı aradım biri bhcg yi 35 biride 20 tl ye yapıormuş.devlettde sıra çok oluyor geçen gittim sıra bitmiş baktıramadım.

bbalau yarın mutlaka haberdar et bizi :) evet bayanlar ben ne zaman bidaha ki idrar testimi yapim :) ne kadar beklessem?? ha şimdi yap diom kendime ama daha dün yaptım :))

Bence yap canım.
Bence önceden hep bekleyeyim de aman öyle yapayım diyordum ama bekledikçe de daha çok umutlanıyor insan.
Nasılsa negatifse regl olmadığın sürece tekrar tekrar bakacaksın :34:

sağlık ocakları kan tahlili yapıormu bu arada?biliyormusunuz.az önce iki özel labaratuarı aradım biri bhcg yi 35 biride 20 tl ye yapıormuş.devlettde sıra çok oluyor geçen gittim sıra bitmiş baktıramadım.

Ben daha önce sağlık ocağında yaptırdım ama genellikle sabah saatlerinde yapıyorlar.
Öğleden sonra da tahlilleri devlet hastanesine gönderip orda değerlendiriyorlar, sonuç ertesi gün çıkıyor.
Özelde min. 20 tl evet.

bende duzensız adet goruyodum 2-3ayda bır bazen gününde bazen degıl. bırgün adet söktürücü ıcecektım goguslerım felaket agrıyodu adet olamadıgımdan agrıyo sandım. söktürücünün yanında test de almıs esım nolur nolmaz dıye. öylesıne yaptım testı hıc bakmadım hapı ıcecektım. gözüm teste kaydı bakdımkı 2cızgı. sasırdım gıttım bıda test aldım yaptım yıne aynı. dr. gıttım kan verdım öyle ögrendım. yanı tesadüfen :9:

ayy şansa bak.kıl payı kurtulmuş bebecik.ne kadar geçmişti adetin öğrendiğinde.belirtin olmadı mı hiç?soru yağmuruna tutum biraz ama:61:

Ay süper ya canım keşke Rabbim bizlere de nasip etse öyle.
Bildiğim kadarıyla farlutal bebeğe zarar vermiyor, ama başka söktürücüyse bilmiyorum tabi iyi ki içmemişsin o zaman.
Keşke benim başıma da böyle beklemediğim anda geliverse, mesela bu ay
:16::16::16::16:

ne güzel bi tesadüf alllahım inş bizde nasip olur :))))

bbalau bakarsın sende yarın doktordan dönüşte böle süprüz yaparsın.dediğin gibi kan tahlili bizi korkutuyor ama.negatfi gerçeğiyle yüzleşmek istemiyoruz:50:

senin kaçıncı günündü mosguite bence bekle biraz daha derim moralini bozma hemen en azından pazar sabahı falan yap.dün yapmışın madem 2 gün geçsin bari:)ayy işşllh hamişsindir .

35. günüm canım.. tamam pazar sabahı bakıcam :)) dayanırım herhalde :))

bbalau bakarsın sende yarın doktordan dönüşte böle süprüz yaparsın.dediğin gibi kan tahlili bizi korkutuyor ama.negatfi gerçeğiyle yüzleşmek istemiyoruz:50:

Çok isterdim canım ama hiç ummuyorum, hiç sanmıyorum.
Neyse yüzleşmemiz gerekiyorsa yüzleşicez, zaten iyi tanıyoruz birbirimizi kendisiyle :37:

kızlar benım 10gün felan gecmıstı günüm. herzamankı gıbı yıne gecıkıyo sandım o yuzden söktürücü ıcecektım (progestan). o ay sadece belırtı olarak goguslerım fena sızlıyodu. 1 Senedır korunmuyodum bebek ıstıyoduk ama her ay fos cıkıyodu. gögüs sızlamasıda dıyorumya adet gecıkmesınden oluyo sandım arada hafiften olurdu. hamileligimi ögrendıkten sonra belırtıler aklıma gelmeye baslamıstı. mesela bı gün gece su ıcmeye kalktım saat 3-4 gıbı. mutfaga gıdemedım bas dönmesınden gozumun önü felan karardı. üşüttüm sandım yıne hamılelık gelmedı aklıma. sonra ögrendıgımde 5 haftalık gebeydım. o haftadan sonra zaten mıde bulantısı bas dönmesı arttı. tansıyonum sürekli düşük 20.haftadayız hala düşük. doktor yüksek olmasından ıyı olsun dıyor. allah ızın verırse bı kızım olcak teyzelerı. ınsalllah allah hepınızın duasını kabul eder sızde hamıle kalırsınız ınsallah :nazar: :nazar:

selam benım adet 01 02 2011 de oldu fakat kan tedavısı ıcın gıttıgım dr soledıgımde test yaptık mart ayı sonuna dogru hamıle cıktım kese sonra gozuktu dunde bos gebelık olabılır dedı ne kadarlık dedım 5 hafta 2 gunluk dedı yanı en son adet tarıhımle gebelık ters dusuyor basına gelen varnmı canım cooook sıkkın dıger drm da daha erken haftaya tekrtar bakacagız eger gene cıkmazsa bır hafta daha beklerız dedı olmamıssa kurtaj önerdi çok üzüldümmmmmmm bebek ne zmana gözukur bılen varmı folk kesesı dıye bısey varmıs onu sordum devlet hastanesı dr cvp verme geregı duymadı

kızlar benım 10gün felan gecmıstı günüm. herzamankı gıbı yıne gecıkıyo sandım o yuzden söktürücü ıcecektım (progestan). o ay sadece belırtı olarak goguslerım fena sızlıyodu. 1 Senedır korunmuyodum bebek ıstıyoduk ama her ay fos cıkıyodu. gögüs sızlamasıda dıyorumya adet gecıkmesınden oluyo sandım arada hafiften olurdu. hamileligimi ögrendıkten sonra belırtıler aklıma gelmeye baslamıstı. mesela bı gün gece su ıcmeye kalktım saat 3-4 gıbı. mutfaga gıdemedım bas dönmesınden gozumun önü felan karardı. üşüttüm sandım yıne hamılelık gelmedı aklıma. sonra ögrendıgımde 5 haftalık gebeydım. o haftadan sonra zaten mıde bulantısı bas dönmesı arttı. tansıyonum sürekli düşük 20.haftadayız hala düşük. doktor yüksek olmasından ıyı olsun dıyor. allah ızın verırse bı kızım olcak teyzelerı. ınsalllah allah hepınızın duasını kabul eder sızde hamıle kalırsınız ınsallah :nazar: :nazar:

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım.:nazar:
Rabbim bizlere de nasip etsin sağlıkla,hayırlısıyla.:emir_bebek:

allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım:nazar::nazar::nazar:.ne güzel inşallh canım allah bizede kararlamıştır o günü

inşallah güzel kızını kucağına alacağın gün çabucak geliverir :) inşalla bizde yakında böle hikayeler anlatırız :)

Back