How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

düzensiz adet görüp hamile kalanlar

sultang 88 senin adetlerin erken oluyor sanırım.ne kadar zamandır böyle peki.?açıkçası bende kestiremedim şimdi.ama bence 28 martı baz al sen çünki en son 30 martta olduysan 28.günden sonra bekle derim

sultang 88 senin adetlerin erken oluyor sanırım.ne kadar zamandır böyle peki.?açıkçası bende kestiremedim şimdi.ama bence 28 martı baz al sen çünki en son 30 martta olduysan 28.günden sonra bekle derim

2 aydır boyle erken oluyorum bende senın gıbı dusunuyorum 28 beklıyıp kan tahlılı yapcam 5 aydırda korunmuyoruz ama kısmet bakalım

merhaba bende adet tarıhımı sıralıyayım cunku hangı gun adet olacagımı cozemedım sız fıkır verırın 15 ŞUBAT 7 MART 30 MART böyle hesapladımmı adet gunum 22 nisan oluyo ama 28 gune gore hesaplarsam 27 nısan oluyo sımdı benım adet tarıhım hangısı oluyo anlayamıyorum 2 ay oncesınde duzensız adet oluyodum genelde adetlerım gecıkıyordu 30 35 gunde bır ıkı aydır bu sekılde duzenlı ve erken oldum sızce 22 nısanmı 27 nısanmı ona gore kan tahlılı yaptırayım dıyorum sımdılık 28 nısanda kan tahlılı yaptıram dıyorum eger adet olmazsam

mantıklı olan 28 ini beklemen tabi... ama o zmaana kadar idrar testini deneyebilirsin... ben artık hobi haline getirdim idrar testinii :))

mantıklı olan 28 ini beklemen tabi... ama o zmaana kadar idrar testini deneyebilirsin... ben artık hobi haline getirdim idrar testinii :))

3 gun once falan ıkı tane ıdrar testı yaptım ılk ıdrarla negatıf sımdılık belırtılerımde sunlar sag kasımda sancı ve agrı oluyo sadece sag tarafta halsızlık uyku mıgdemde yedıklerımı hazmetmıyor ama tabı psıkolojıkte olabılır bılmıyorum cok abartmıyorum hamıle kalmayı cunku 1 cocugum var zaten bır sorun olmadıgını bılıyorum yanı

hamileyimmmm !!!! demeyi çoook isterdim :(((( dayanamadım tabi tez canlıyım ama olan testime oldu ziyan oldu

allah bağışlasın ne güzel bir çocuğun var.kendini strese sokma arkadaşım.biraz daha bekle sabırlı ol bak benim adetim 15 gün oluyor neredeysen en son adet tarihime göre bir kaç test yaptım ama beklemedeyim sabırla.

hamileyimmmm !!!! demeyi çoook isterdim :(((( dayanamadım tabi tez canlıyım ama olan testime oldu ziyan oldu

ilk görünce hamilesin sandım kız:41:akşam benim ağrım oldu kasıklarımda ve göğsümde sabah kesin olurum dedim yok ağrı da yok göğüsler yine eski haline dönmüş.ne olacak bu halim artık hamile değilsem olayım demeye başladım:52:bence sende haftaya kan testi yaptır canım yaa.

aynen valla ağrı sızı yok sadece idrar sık o kadar.. dün hafif mide yanması yaşadım amaaaan saçmalamaya başladım... normal zamanda da yaşayabilir yani herkes... herşeyi gebeliğe yoruyorum yahuuu :)) kan için bilmiyorum ki bi 40 gün olsun bakalım haftaya çarşamba perşembe son bi test daha kaldı elimde onu kullanırım sonrada hastaneye artık napim bebek yoksa da adet oldursun beni dr :((( ya sorun var yana psikoloji hamile oldum ben.. dün eşim öle dedi böle bi hastalık varmış :))

herkes suratımın sapsarı olduğunu söylüyor.bende farkındayım sarardım soldum resmen.akşam eşim söyle bir baktı ve sonra ne olmuş sana böyle dedi yaaaaaa:37:ne hale geldin sen dedi bana :59:yaşlanmış gibisin dedi:27:çok üzüldüm kendimizi çok mu yıpratıyoruz yoksa hamilelik insanı çirkinleştiriyormu:18:bak yine bunuda hamilelik belirtisi yapıverdim:53:

ya hiç sorma 2 kere öksürdüm 11 kere küçük ve 1 kere büyük abdest :))) şimdide kolum kaşındı
:74::74::52::52::52::52::52::52::52: kesin hamileyim :))

comqueror sen ne zaman gidicem kan testine asıl senin epey geçikmiş şaka bi yana 40 gün oldu dimi senin

Selam kızlar. Hepinize iyi hafta sonları.
Ben doktordan geldim. Doktorum ultrasonla muayene etti. Hormon testlerime baktı. Senin hiç bir sıkıntın yok, hormonların iyi, pko değilsin, kistin yok dedi. İstersen bir gebelik tahlili yapalım kanda, sonra adet söktürücü vereyim adet ol gel, yumurtlatıcı ilaçlara başlayalım dedi. Kan tahlilini hemen vermedim. Çünkü geç yumurtlama varsa çıkmayabilir diye.
Farlutalı (söktürücü) de almadım nasılsa 35-36 günde filan olurum diye.
Derken doktordan çıkmamın üstünden 1 saat geçti geçmedi karnım ağrımaya başladı. Lekelenmem geldi. Şükür ki, adet oluyorum :))))
33 günde. Düzenim geri dönüyor şükürler olsun!!!
İlk kez regl oldum diye seviniyorum.
Sanırım benim bal-tarçın-çörek otu kürü işe yaradı yumurtlamam geriye geldi, 19. güne.
Bu ay da soğan kürü yapıcam kısmetse kızlar :)
Benden şimdilik bu kadar, sizlerden güzel haberler bekliyorum hanımlar :49::49::54:

comqueror sen ne zaman gidicem kan testine asıl senin epey geçikmiş şaka bi yana 40 gün oldu dimi senin

43 gün oldu canım yaa.pazartesi hastane kalabalık olur ancak salı günü giderim diyorum.nedense benim umudum azalmaya başladı kızlar .ama bir insanın adeti bukadar neden gecikebilir ki?

bblau gözün aydın mı diyeyim ne diiim bilemedim... bende artık hamiş olmadığımı düşündüğümden adetimi 4 gözle bekler oldum olsam da rahatlasam bende :)) neyse artık moral bozmak yok çalışmalar tam gaz devam inşallah bu ay senin için verimli olur :)))

bblau çok sevindim arkadaşım bişey çıkmamış şükür.bak ne güzel adet olmuşsun.doktora gitmeni bekliyomuş senin ki.korkmuş bak:)benim 43 gün oldu hala yok.umudum da azaldı nedemse.millet umutlanır geciktikçe bense umudumu kaybettim.inşallah bidahaki aya senden güzel haberler alırız:=)

conquedor sen pzt erkenden git hastaneye bence... çok bile beklettin hem belki tahlil felan der ertesi güne sarkar.. bu eziyeti daha fazla sürdürme iyisiyle kötüsüyle bi sonuç al.. tabi içimden bi his bebiş var sende diyo ama :)))

bblau gözün aydın mı diyeyim ne diiim bilemedim... bende artık hamiş olmadığımı düşündüğümden adetimi 4 gözle bekler oldum olsam da rahatlasam bende :)) neyse artık moral bozmak yok çalışmalar tam gaz devam inşallah bu ay senin için verimli olur :)))

Ben sevindim canım ya, rahatladım. Niye olmuyorum diye kafaya takıyordum.Bu ay da soğan kürü yapıcam.
Bal tarçın çörek otu kürü benim adeti düzene soktu ben şifayı onda buldum valla :)
Artık tam gaz devam...

Back