- 26 Aralık 2019
- 2.630
- 14.665
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Günaydın, bugün ki hedefiniz diş ipi ve gargara olsun.hatta şimdi yapıp buraya yazın.Merhaba. Bugün;
Kitap
Su (2 litreye az kaldı)
Meyve tüketimi,
İlaçların kullanımı
Yürüyüş (15-20 dk yürüyebildim. Kızım slingde durmadı)
Diş ipi ve gargara yine yokkendime çok sinirliyim bu yüzden.
Duş aldım. Duşta saç maskesi yaptım. Çıkınca vücut losyonu sürdüm uzun bir aradan sonra.
Çamaşır, bulaşık dışında kayda değer pek bir şey yapamadım.
Akşam online kitap tahlil kulübüne katıldım.
Dokuz buçuktan beri uğraşıyorum daha yeni uyudu kızım. Bir bölüm dizi izlemekle hemen uyumak arasında kararsızım. İyi geceler diliyorum.
Evet çok mantıklı :) Bugünkü hedefim bu olsun. Şimdi de yapabilirim ama gün sonunda artık yiyeceğim içeceğim her şey bitmişken yapmak daha mantıklı olur gibime geldi. Hedefim de zaten uyumadan önce yapmaktı. Bakalım bugün nasıl olacak.Günaydın, bugün ki hedefiniz diş ipi ve gargara olsun.hatta şimdi yapıp buraya yazın.
Dizi iyi olmuş. Bu gece yapip yatın. Hatta bu amacı bir yere yazın kocaman .bu sefer olacak inşallahEvet çok mantıklı :) Bugünkü hedefim bu olsun. Şimdi de yapabilirim ama gün sonunda artık yiyeceğim içeceğim her şey bitmişken yapmak daha mantıklı olur gibime geldi. Hedefim de zaten uyumadan önce yapmaktı. Bakalım bugün nasıl olacak.
Dün gece dayanamayıp bir bölüm dizi izleyip uyudum. İkinci sezonu bitirmiş oldum böylece. Yeni bir dizi arayışındayım.
Suya 300 daha ekledim9 OCAK PAZAR son hâli
Yatsı namazı,
1 ceviz1,5 oldu
2kere Banyo
saç bakım yağı
bugün daha verimli geçecek gibi
1.840 su
1 dakika yavaş tempo dans
Kurabiye yaptım
10 dak mutfak toplama
Küçük muz
Eşimle Türk kahvesi