Düzenli yaşamak

Merhaba, ütüyü iyi yapabilmissiniz, şaşırdım
Sadece kızımın kıyafetlerini ütülüyorum. Haftada bir veya iki defa ütü yapıyorum. Biriktirmediğim için en fazla yarım saat sürüyor.
Kendi kıyafetlerimizi evlendiğimde heves edip ütülüyordum sonra başa çıkamadım kaldırdım ütüyü. Sadece son 6 aydır düzenli ütü yapıyorum. 🤣

Şu an ilk defa sesli yazma butonunu kullanıyorum inşallah çok fazla yazım hatası olmaz eğer düzeltmek zorunda kalmazsam çok sevineceğim Birgül Birgül dedim oldu, virgülü kendi koydu neyse idare eder ama, noktalama nasıl olur bilmem🤣🤣

Selam Birgül herkes en, mutlu hafta sonları nokta şu ana kadar gram su içmedim şu geçen iki güne gıcık oldum. İnşallah 2 günü telafi ile devam edeceğim.

8 OCAK CUMARTESİ güncelleme
demir hapı ☑️
Yarım ceviz ☑️ 1 buçuk oldu ☑️
Su 200+330+500
Banyo ☑️
Muz 🍌☑️
Nescafe (kendime zaman ayırma, eşimle)☑️
Gündüz dans etmiştim yaa, unutuyordum,spor sayıyorum. 1,5+2,5+1,5 dak yüksek tempo 😃😃 bir tanesi yavaş 😃😃☑️
2dk etrafı topladım ☑️

8 OCAK CUMARTESİ güncelleme
demir hapı ☑️
Su 200+330+500+700
Banyo ☑️
Muz 🍌☑️
Gündüz dans etmiştim yaa, unutuyordum,spor sayıyorum. 1,5+2,5+1,5 dak yüksek tempo 😃😃 bir tanesi yavaş 😃😃☑️
2dk etrafı topladım ☑️

500 lük içiyorum bir tane daha, onu da bitirince 2 litreye ulaşıyorum,hatta ufaktan geçiyorum. İstediğim miktar değil ama yine de fena değil. 2 buçuk hedefim

8 OCAK CUMARTESİ SON HÂLİ⛔
demir hapı ☑️
Su 200+330+500+700+500☑️
Banyo ☑️
Muz 🍌☑️
2dk etrafı topladım ☑️

Merhaba. Bugün;
Kitap ✔️
Su (2 litreye az kaldı)✔️
Meyve tüketimi,✔️
İlaçların kullanımı✔️
Yürüyüş (15-20 dk yürüyebildim. Kızım slingde durmadı)✔️
Diş ipi ve gargara yine yok 🤬 kendime çok sinirliyim bu yüzden.

🔅Duş aldım. Duşta saç maskesi yaptım. Çıkınca vücut losyonu sürdüm uzun bir aradan sonra.

🔅Çamaşır, bulaşık dışında kayda değer pek bir şey yapamadım.

🔅Akşam online kitap tahlil kulübüne katıldım.

Dokuz buçuktan beri uğraşıyorum daha yeni uyudu kızım. Bir bölüm dizi izlemekle hemen uyumak arasında kararsızım. İyi geceler diliyorum. 🙂

X