- 17 Ekim 2021
- 11.401
- 37.816
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Teşekkür ederimNe güzel bi konu açmışsın. Enerjin güzel bence başaracaksın. Ah şu erteleme huyu bende de var o yabende onu yenmeyi hedefliyorum
SağolYapabilirsin istersen noktalı bir defter edinebilirsin. Kendi bullet journalini yaparsın. Ben yapıyorum inan ki yapmadığım da 2 sayfa kitabı bile erteliyorum. O kadar iyi geliyor ki, herşeyi yazabilirsin. İnstagramdan bulduğum bir kaç örnek atabilirim
Yeni yıl için yaptım ben de.
Sağolörnek atabilirsin, merak ediyorum, ben bunu aldım , çok şık olduğunu düşünüyorum, ama içini organize etmek ve düzenli kullanmak mesele .
https://www.hepsiburada.com/tbg-lif...a=Tbg+Life+Planner&url_src=and-product-detail
Sağolörnek atabilirsin, merak ediyorum, ben bunu aldım , çok şık olduğunu düşünüyorum, ama içini organize etmek ve düzenli kullanmak mesele .
https://www.hepsiburada.com/tbg-lif...a=Tbg+Life+Planner&url_src=and-product-detail
Ayşe Ümit Karabacak | el yazısı on Instagram: "Aralık 4. haftada bizi neler bekliyor bakalım🙏🏻 Evet gidişat, ülkemizin durumu, hastalıklar pek iyiye gitmiyor. Yarın ne olacak bilmiyoruz. Çoğu zaman ümitsiz, yorgun hissediyoruz bu durumlardan. Ama sür
1,039 likes, 19 comments - ayse.umit.karabacak on December 19, 2021: "Aralık 4. haftada bizi neler bekliyor bakalım🙏🏻 Evet gidişat, ülkemizin durumu, hastalıklar pek iyiye gitmiyor. Yarın ne olacak bilmiyoruz. Çoğu zaman ümitsiz, yorgun hissediyoruz bu durumlardan. Ama sürekli bunlardan...www.instagram.com
Çok sağol,ilk fırsatta izleyeceğimAyşe Ümit Karabacak | Kitap on Instagram: "Kaç sayfa okuduğunu not almayı sevmeyen var mı?☺️ Bazen akışa kapılıp günlük not almayı unutsam da, böyle aylık çizelge halinde görmek güzel oluyor. Bakalım ay sonuna kadar toplam kaç sayfa olacak 🎊 . . . #b
Ayşe Ümit Karabacak | Kitap shared a post on Instagram: "Kaç sayfa okuduğunu not almayı sevmeyen var mı?☺️ Bazen akışa kapılıp günlük not almayı unutsam da, böyle aylık çizelge halinde görmek güzel oluyor. Bakalım ay sonuna kadar toplam kaç sayfa olacak 🎊 . . . #bulletjournaling...www.instagram.com
Hoş geldin, inşaallahBu topiğe bende tam kendi konumu açmak için girmiştim. Konun benimle aynı içerikte. İnşallah hedeflerimizi tuttururuz.
Eğer sizin içinde uygunsa bende burda size katılmak isterim hem birbirimizi desteklemiş oluruz.Hoş geldin, inşaallahbu sefer olacak
Evet tabiki sevinirim. Açıklamada belirttiğim gibi yeni yılın ilk günü başlarız, tabi şimdi plan yapabiliriz. 6 gün düşünmek için kısa bileEğer sizin içinde uygunsa bende burda size katılmak isterim hem birbirimizi desteklemiş oluruz.
Mesajını görmeden yazmışım.Benim İngilizce için çok çalışmam gerekiyor okul İngilizcesi çünkü
İngilizce öğrenmek
100 kitap okumak
Diksiyonumu daha geliştirmek için diksiyon dersi
Ve Türkçe dil bilgisi dersi (Türkçe de yazım hatalarından dolayı)
Yıllık hedeflerime yazdım.Mesajını görmeden yazmışım.Ajanda ya her gün düzenli yazacak mısın bunları, planladin mi ?