Düzenli yaşamak

Merhaba. Bugün evde değildim. Günlük hedeflerime ulaşmakta biraz güçlük çektim.

Kitap (birazdan okuyacağım birkaç sayfa)
Su (1,5 litre)
Yürüyüş (yok ama haftalık 3-4 kez hedefimdi. Bu hafta 4 kez yürüyüş yaptım)
İlaç kullanımı ✔️
Diş ipi ve gargara kullanımı ✔️
Meyve ❌

Eve gelince makyajımı temizledim. Tonikleyip nemlendirici sürdüm yüzüme. El ve dudak nemlendirme işlemi yapıldı.

Kızım yeni uyudu. Biraz kitap okuyup uyuyacağım. İyi geceler diliyorum.

Merhaba. Bugün evde değildim. Günlük hedeflerime ulaşmakta biraz güçlük çektim.

Kitap (birazdan okuyacağım birkaç sayfa)
Su (1,5 litre)
Yürüyüş (yok ama haftalık 3-4 kez hedefimdi. Bu hafta 4 kez yürüyüş yaptım)
İlaç kullanımı ✔️
Meyve ❌

Eve gelince makyajımı temizledim. Tonikleyip nemlendirici sürdüm yüzüme. El ve dudak nemlendirme işlemi yapıldı.

Kızım yeni uyudu. Biraz kitap okuyup uyuyacağım. İyi geceler diliyorum.
Bu sefer diş ipi, gargara tamam 👍iyi geceler

10 OCAK GÜNCELLEME
su 400☑️
Demir ☑️
7 dak etrafı topladım ☑️

Eklentiler

• images (18).jpeg
    images (18).jpeg
    32,2 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba. Bugün;
Kitap ✔️
Su ✔️
İlaç ✔️
Meyve ✔️
Yürüyüş ❌

10 dakika meditasyon yaptım

Bugün bayağı ev işi yaptım. Çoğu şey mutfak ile ilgiliydi. Klasik yine çamaşır yıkandı.

Yüzümü tonikledim. Yüz kremi, el kremi ve dudak kremi sürdüm. Şimdi kızımı uyuyacağım. Uyursa tabi. 🤔

Merhaba, hayırlı geceler. Bugün hedeflerimin hepsini tamamladım :)
Kitap ✔️
Su ✔️ (1,5 litre)
Meyve ✔️
İlaç kullanımı ✔️
Yürüyüş ✔️ (20 dk. Yağmur ve rüzgarın şiddeti artınca bebekle fazla durmak istemedim)
Diş ipi ve gargara ✔️

Evle ilgili bir şey yapmadım bugün. Bir makina çamaşır yıkandı. Yemek yapıldı.

Duş aldım. Duşta saç maskesi ve vücut peelingi yaptım. Çıkınca da yüz peelingi yaptım. El ve tırnak bakımı yaparak bitirdim bakım işini. Gece de yüzüme tonik ve nemlendirici sürdüm. Ellerim ve dudağım da nemlendirildi.

İki gün önce mini bir diziye başladım 6 bölümlük. Son 40 dakikası kaldı. Onu izleyip uyuyacağım. İyi geceler diliyorum. 🙂

Merhaba, hayırlı geceler. Bugün hedeflerimin hepsini tamamladım :)
Kitap ✔️
Su ✔️ (1,5 litre)
Meyve ✔️
İlaç kullanımı ✔️
Yürüyüş ✔️ (20 dk. Yağmur ve rüzgarın şiddeti artınca bebekle fazla durmak istemedim)
Diş ipi ve gargara ✔️

Evle ilgili bir şey yapmadım bugün. Bir makina çamaşır yıkandı. Yemek yapıldı.

Duş aldım. Duşta saç maskesi ve vücut peelingi yaptım. Çıkınca da yüz peelingi yaptım. El ve tırnak bakımı yaparak bitirdim bakım işini. Gece de yüzüme tonik ve nemlendirici sürdüm. Ellerim ve dudağım da nemlendirildi.

İki gün önce mini bir diziye başladım 6 bölümlük. Son 40 dakikası kaldı. Onu izleyip uyuyacağım. İyi geceler diliyorum. 🙂
Günaydın , diş ipi gargara oturmuş inşaallah 😂

10 OCAK PAZARTESİ
SU 1.100
Banyo ve demir hapı ☑️
7 dak etrafı topladım ☑️
200 basit bacak hareketi ☑️
1,5 ceviz ☑️

11 OCAK SALI
Tüm namazlar tamam ☑️regl bitti
Banyo ☑️
2 ceviz ☑️
Demir hapı ☑️
2 küçük muz ☑️
5 dk etrafı topladım ☑️
Su 900

Günaydın , diş ipi gargara oturmuş inşaallah 😂
İyi öğlenler. Bakalım üç gündür düzenli yapıyorum. İnşallah devamı gelir. :))

Bir de benim size sormak istediğim bir şey var ajanda tutmak ile ilgili. Benim ajandam bomboş kalıyor. Sadece buraya yazdıklarımı yazıyorum. Başka herhangi yazacak şey bulamıyorum. Böyle olunca da kağıt israfı oluyor. Siz neler yazıyorsunuz? Bir çeşit günlük gibi mi kullanıyorsunuz?

İyi öğlenler. Bakalım üç gündür düzenli yapıyorum. İnşallah devamı gelir. :))

Bir de benim size sormak istediğim bir şey var ajanda tutmak ile ilgili. Benim ajandam bomboş kalıyor. Sadece buraya yazdıklarımı yazıyorum. Başka herhangi yazacak şey bulamıyorum. Böyle olunca da kağıt israfı oluyor. Siz neler yazıyorsunuz? Bir çeşit günlük gibi mi kullanıyorsunuz?
Günlük olarak değil de, buraya yazdıklarimi yazıyorum ben de. Sizin gibi sadece kağıt israfında kalsaydım keşke. Ajandamı biraZ cafcaflı aldım.icini güzel dizayn edebilsem 100 lira da vereyim, önemli değil ama ben ajandanin içini kendime göre dümdüz yazdım . 20-25 e düz alsaydım keşke. Ona yanıyorum.bir daha asla almam böyle. Al tarihli sade işte, neyine gerek (kendime diyorum) para içime oturdu. Bundan sonra ya tarihli alıcam ya da düz defter çizgisiz. Günlük gibi kullanmama gerek yok, çünkü değişik olay olmuyor.
💎 Demir hapı
💎 Kişisel bakım varsa yazıyorum
💎 Banyo yapıldıysa tik
💎 Kuruyemiş ya da meyve yazıyorum
💎 Tesbih
💎Su miktarı
💎Spor
➖Namaz için ayrı bölüme yazıp takip yapıyorum
Ayrıca ben bunları bir anda yazıyorum yani gün sonunda. Ee o zaman verimli geçmiş olmuyor ki. İçime de sinmiyor. Atıyorum suyu şu kadar içtim ok, ama kuruyemişi atlamış oluyorum gün sonunda. Aslında tecrübe edinerek istediğimin ne olduğunu anladım.ajandaya yapsam da yapmasam da yazicam başlıkları. Olmadıysa çarpı
Olduysa da tiklicem/ayrıntılı bildiricem. Çünkü örnek veriyorum kişisel bakımı o gün yapmadığım için yazmıyorum ya, hem hatırlamamis oluyorum, hem de geriye dönüp baktığımda, şu gün yapmışım, şu gün yapmamısim diyemiyorum. Takibi olumlu ya da olumsuz yapıp tüm senemi görerek farkında olmak istiyorum.

12 Ocak güncelleyerek devam
Sabah namazı tamam
2 ceviz
Su 1 litre
Çamaşırlari astım
Demir hapı tamam
Spor olarak,
2+2+2+2+1+1+1 dakika şarkılarla çok hafif tempo dans
Banyo tamam
3 dak hafif bacak hareketleri

Son düzenleyen: Moderatör:
12 Ocak güncelleyerek devam
Sabah namazı tamam
2 ceviz
Su 1 litre
Çamaşırlari astım
Demir hapı tamam
Spor olarak;2+2+2+2+1+1+1 dakika şarkılarla çok hafif tempo dans
Banyo tamam
3 dak hafif bacak hareketleri
Öğle namazı☑️

Günlük olarak değil de, buraya yazdıklarimi yazıyorum ben de. Sizin gibi sadece kağıt israfında kalsaydım keşke. Ajandamı biraZ cafcaflı aldım.icini güzel dizayn edebilsem 100 lira da vereyim, önemli değil ama ben ajandanin içini kendime göre dümdüz yazdım . 20-25 e düz alsaydım keşke. Ona yanıyorum.bir daha asla almam böyle. Al tarihli sade işte, neyine gerek (kendime diyorum) para içime oturdu. Bundan sonra ya tarihli alıcam ya da düz defter çizgisiz. Günlük gibi kullanmama gerek yok, çünkü değişik olay olmuyor.
💎 Demir hapı
💎 Kişisel bakım varsa yazıyorum
💎 Banyo yapıldıysa tik
💎 Kuruyemiş ya da meyve yazıyorum
💎 Tesbih
💎Su miktarı
💎Spor
➖Namaz için ayrı bölüme yazıp takip yapıyorum
Ayrıca ben bunları bir anda yazıyorum yani gün sonunda. Ee o zaman verimli geçmiş olmuyor ki. İçime de sinmiyor. Atıyorum suyu şu kadar içtim ok, ama kuruyemişi atlamış oluyorum gün sonunda. Aslında tecrübe edinerek istediğimin ne olduğunu anladım.ajandaya yapsam da yapmasam da yazicam başlıkları. Olmadıysa çarpı
Olduysa da tiklicem/ayrıntılı bildiricem. Çünkü örnek veriyorum kişisel bakımı o gün yapmadığım için yazmıyorum ya, hem hatırlamamis oluyorum, hem de geriye dönüp baktığımda, şu gün yapmışım, şu gün yapmamısim diyemiyorum. Takibi olumlu ya da olumsuz yapıp tüm senemi görerek farkında olmak istiyorum.
Evet anladım. Hemen hemen aynı şekilde tutuyormuşuz. Her sayfaya günlük rutin yapmam gerekenleri yazıyorum önce. Sizin de yapmayı düşündüğünüz gibi yaptıysam tik, yapmadıysam çarpı koyuyorum. Daha çok alışkanlık takip defteri gibi oluyor benimki. Öyle bullet journal gibi detaylı, süslü, resimli yapamıyorum. Buna zamanım da yok zaten. Her güne bir sayfa ayırmak yerine duruma göre düzenleme yapıyorum. Bazı sayfalarda iki gün var mesela. Ay sonunda da bir sayfaya okuduğum kitapları, izlediğim film ve dizileri, araştırma konusuna ait yazıları not alarak ayı kapatmayı düşünüyorum. İyi ki yeni bir ajanda almamışım diye de seviniyorum. 🙈🤣

X